Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idalia46 napisał(a):
mozecie wszyscy podac sobie rece ,bylam biernym obserwatorem tego co sie dzialo , jak ie teraz macie miny
:stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad:

Posted

Puchatek napisał(a):
Idalio46
Przestań histeryzować.
Cała strona zapisana tylko Twoimi postami.
Na razie nic nie wiadomo, amelka jak może zauważyłaś nie jest zalogowana więc Ci nie odpowie.
Gdyby nawet pies pojechał do Niemiec to zostanie tam adoptowany a nie zjedzony.

:grin::roflt::roflt::roflt:przepraszam, ale ten watek to juz prawie jak kabaret.
Trzymaj sie Pepciu, obys do dobrego domku trafil :)

Posted

idalia46 napisał(a):
mozecie wszyscy podac sobie rece ,bylam biernym obserwatorem tego co sie dzialo , jak ie teraz macie miny
:stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad: i wy sue nazywacie dogamaniakami , z dalea od psow , z daleka , bo nigdy nie za znacie spokoju , dosyc tego , klocic sioe potraficie przez 15 zstron

Posted

Chętniebym nie czytała Twoich postów, ale tu chodzi o psa! Więc bądź tak miła i zamknij ry*! Przestań opisywać co czuje amelka bo chyba nie jesteś do tego upoważniona! Jak amelka się zaloguje to nam przedstawi swoje stanowisko!
A Ty tylko szukasz sensacji i nic nie obchodzi Cię los Pepe! Po jaką cholerę piszesz jeden post pod drugim? Chciesz zwrócić uwagę innych jaka to Ty jesteś biedna, przecież chciałaś pomóc psu a wszyscy podkładali Ci kłody pod nogi!
Śmiechu warte! Przestań robić z siebie ofiarę!

Posted

idalia46 napisał(a):
[do czego dopuscilycieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, :2gunfire::2gunfire::2gunfire::stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad::stormy-sad:
malutki umeczony bezbronny psiak

Posted

idalia46 napisał(a):
jak mozna bylo do tego dopuscic , siedzial w kacie umeczony niewysoany m samotny , i teraz wywieziony do Niemiec:diabloti: , Dogomania dobre sobie
Podejrzewam, że Pepe ma się dobrze... Nie wiem po co ta panika.

Posted

Pepe, bądź szczęśliwy!!!! Miejmy nadzieję że będą jakies radosne wieści o Pepe. W niemczech wiele psów ma dobre domy! Ja jestem spokojna.

Posted

Nic z tego nie rozumiem!!!
To znaczy ,że Doris w tajemnicy przed Amelką załatwiła wyjazd psa do Niemiec?
Dziewczyny napracowały sie,zrobiły plakat itd. a Doris nic nie powiedziała,że ma inne plany?
Jeśli to prawda to jestem oburzona jej postawą!!!
Nie mam nic przeciw adopcjom zagranicznym,ale chyba wypadałoby o tym poinformować koleżanke,nie mówiac juz o wszystkich innych zainteresowanych losem pieska!!!!!

Posted

nic nie rozumiem, Amelko proszę napisz dokładnie o co chodzi... jeśli chodzi jeszcze o ten link do strony Pepe to ten http://szczecin.schronisko.net/adopcja5895-3.html tylko ze w schronie mówią na niego Dżeki II
Ja też nie jestem za pochopnym wywozeniem zwierząt od nas... iekiedy nie widac lepszego wyjścia ale tym razem domek by sie jednak chyba znalazł i u nas...

Posted

Plakat dla Pepe zrobiła właśnie Doris...
Ja mam wszystko przygotowane na jutro aby ruszyć w miasto i te plakaty z Pepe powiesić i nie zrobię tego- bo nie wiem co się dzieje :shake:
O co chodzi?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...