Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłyśmy wtedy z Cezarem na spacerze, psiak się robi bardziej.... jakby to powiedziec rozedrgany emocjonalnie... nerwowy... na spacerze z Cezarem był także inny kolega z jego boksu, psiaki łaziły za soba, nie chciały się od siebie oddalać, a do innych spacerujących były niezbyt przyjaźnie nastawione...
Zdjęcia ma Foksia, więc może będzie można zobaczyć Cezara w zaktualizowanej wersji...

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

moana napisał(a):
no wlasnie??
co u Cezarka w ogole?

A Cezarek pojechał do nowego domu dzisiaj :loveu:
Dzięki Pani Beacie (Foksia i Dżekuś), która pamiętała o maluchu cały czas!!!! :iloveyou:
Żeby nie zapeszać tytułu narazie nie zmieniam... zmienie po wizycie Pani Beaty w nowym domu Cezara :)

Posted

U cezara jestem umówiona na jutro wieczorkiem.Dzisjaj do pani Bogusi dzwoniłam okazało się że cezar jest z pania w pracy bo nie chciał sam zostać w domu.Przez sobote i niedzielę maja nad nim pracowac i przyzwyczaiać do zostawania w domku.Pani Bogusia go wykapała bo wczoraj strasznie smierdział (zresztą my to znamy), a teraz mysli o fryzjerze bo sam nie da rady .

Posted

Jestem po wizycie u Cezara i pani Bogusławy. Jak weszłam do mieszkania to myślałam że podmienili Cezara ,zresztą sami zobaczycie jak Jagienka wklei zdjęcia ,ktore jej wysłałam.
Wizyta Cezara u fryzjera odwołana bo Cezar cała noc kaszlała I IDZIŚ BYŁ U WET.-ZAPALENIE GARDŁA.
Pani Bogusia jest cudowna osoba i widać od razu że będzie dbala o niego jak malo kto zresztą sama powiedziała ,że sama nie zje ale Cezar będzie mial wszystko.
Mimo że cezar okazał się większy jak sobie wyobrażała i że okazało się że ma już zaczątek zaćmy pani Bogusława ani minutki się niezastanawiała i Cezara zabrała ze schroniska.:loveu:
Pani Bogusława była mocno zdziwiona jak jej powiedziałam że ludzie z byle powodu zwracają psy .

• 3 weeks later...