rotek_ Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 to co ux, wyslesz ten tekst do anashara czy ja mam mu to przekazać?? Quote
rotek_ Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 lepiej by było zebym ja albo justyna zweryfikowały twoje pisanie:diabloti: ...no tak na wszelki wypadek.... mozesz jak najbardziej wrzucać to na watek dla dostepu ogólnego ale i tak potem trzeba to do Anashara wysłać..... i to wszystko... wierze że sobie poradzisz Quote
uxmal Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 poszło :) jeszcze fotki które dać? Nie wiem czy Anashar je ma Quote
rotek_ Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 ux, wyślij te które mają powyżej 600pikseli Quote
yewcia1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='rotek_']doniczek mamy w nadmiarze..... całe dwie pólki stoja pozawalane pustymi doniczkami...[/quote] A może by tak te doniczki "wydekupować " jak justyna wróci i na bazarek? Quote
uxmal Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='yewcia1']A może by tak te doniczki "wydekupować " jak justyna wróci i na bazarek?[/quote] Yewia, świetny pomysł. A Ty jeszcze dequpagem się zajmujesz? Quote
rotek_ Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 niech justyna zrobi z tego użytek..... chociaz nie wiem czy plastikersy sie do tego nadają Quote
justynavege Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 plastikersy nie nadają się ........ bynajmniej ja nie robię bo mi złazilo.... Quote
yewcia1 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='uxmal']Yewia, świetny pomysł. A Ty jeszcze dequpagem się zajmujesz?[/quote] ux ja powinnam mieć na drugie beztalencie:evil_lol: Quote
Recommended Posts