justynavege Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 rotek pokiełbasila :evil_lol: Quote
justynavege Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 zamiast filmu mam zdjecie :crazyeye: a Adaś dziś pięknie zdemolował poduszkę z gąbki przeslicznie :evil_lol: Quote
rotek_ Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 gąbka z posłania po całym boksie sie walała...w strzępach oczywiście:evil_lol: ja nie wiem...justyna mi normalnie filmik wchodzi:roll: mam nowe zdjęcia malucha ale ze względu na porę nie będę je dzisiaj na imageshack ładować Quote
justynavege Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Sylwia moz to moj internet filmu nie puszcza :mad: w ogole jestem wqr internet lipa drukarka zmarla :cool1: Quote
rotek_ Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 justyna zmień tytuł...adek już w nowym domu:multi: w wałbrzychu WIELKIE DZIĘKI KAROLINO:loveu: Quote
yewcia1 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Rotku:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
rotek_ Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 qrcze ja sie nawet nie zdążyłam porzegnać:placz: ale ciesze sie ze synek znalazł domek:multi: Quote
justynavege Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 a ja siedze po cichutku jak myszka pod miotła zeby nie zapeszyć bałam sie pytac :oops: juz zmieniam a beda foty????:loveu: Quote
yewcia1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A gdzie Adaś znalazł domek???????????????????? Quote
solito Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 yewcia1 napisał(a):A gdzie Adaś znalazł domek???????????????????? W Wałbrzychu! Jest w rodzinie z dwójką dzieci /chłopców/ w wieku szkolnym. Rozmawiałam dzisiaj z Karoliną - Adaś nazywa się teraz Dżeki i wszyscy są nim zachwyceni, on też jest bardzo szczęśliwy!:loveu: Quote
rotek_ Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 mój synuś..... ma domek:multi: powodzenia Dżeki na nowej drodze życia Quote
justynavege Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 solito napisał(a):W Wałbrzychu! Jest w rodzinie z dwójką dzieci /chłopców/ w wieku szkolnym. Rozmawiałam dzisiaj z Karoliną - Adaś nazywa się teraz Dżeki i wszyscy są nim zachwyceni, on też jest bardzo szczęśliwy!:loveu: foty by się obejrzało jakies :razz::loveu: Quote
yewcia1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 justynavege napisał(a):foty by się obejrzało jakies :razz::loveu: Właśnie jest szansa na jakieś foty???? Quote
rotek_ Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Można prsić Ritę & Dianę ona ma kontkat z Karoliną... Quote
yewcia1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Uciechów bardzo prosi dogomaniaków o pomoc i o głosy Kochani wielka prośba o Wasze cenne głosy. Uciechów tuż przed zalegalzowaniem ale nie ma jeszcze weryktu. Prosimy pomoc [FONT=Courier New]Prosimy og łos na uciechowskie schronisko[/FONT] [FONT=Courier New]Schronisko - "Ośrodek dla Zwierząt Porzuconych i Niechcianych" powstało w maju w 2006r. Do chwili obecnej nie posiada żadnych źródeł finansowania, utrzymuje się tylko ze zbiórek, darów i dzięki pomocy miłośników zwierząt z Forum Dogomanii[/FONT] [FONT=Courier New]Boksy odremontowane[/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]Boksy - tutaj zostało otynkować i założyć kraty jako zamkniecie, może uda się skończyć za parę tygodni.[/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]pracy jest jeszcze dużo....[/FONT] [FONT=Courier New]teraz zbliża się okres zimowy....[/FONT] [FONT=Courier New]wygrana karma w konkursie to zapas na całą zimę.[/FONT] [FONT=Courier New]---------------------------------------------[/FONT] [FONT=Courier New]1.Aby zagłosować należy kliknąć link[/FONT] [FONT=Courier New]http://www.krakvet.pl/forum/?osCsid=...68eb014b33a77f[/FONT] [FONT=Courier New]2.następnie na samej górze klikasz REJESTRACJA[/FONT] [FONT=Courier New]3.wybierasz opcje [/FONT][FONT=Courier New]Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat[/FONT] [FONT=Courier New]lub[/FONT] [FONT=Courier New]Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat[/FONT] [FONT=Courier New]4.wypełniasz formularz[/FONT] [FONT=Courier New]5.odbierasz link aktywacyjny na poczcie e-mailowj[/FONT] [FONT=Courier New]6. postępujesz zgodnie z instrukcja obsługi zawartą w mailu[/FONT] [FONT=Courier New]7.klikasz w link [/FONT][FONT=Courier New]http://www.krakvet.pl/forum/viewforum.php?f=4[/FONT] [FONT=Courier New]8. zaznaczasz schronisko w uciechowie [/FONT] [FONT=Courier New]i GOTOWE[/FONT] [FONT=Courier New]----------------------[/FONT] [FONT=Courier New]zajmuje to zaledwie kilka minut a dzieki Tobie mamy szanse na zapas karmy na całą zimę!!![/FONT] Quote
rotek_ Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 popatrzcie na talent reżyserski justyny:cool1: http://www.wrzuta.pl/film/RumzhPqbq6/mvi_0020 film o adasiu...przy czym sam bohater pojawia sie na sam koniec....:evil_lol: Quote
rotek_ Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 uxmal napisał(a):Cóż za piękna roślinność w Uciechowie. Jakieś szczególne gatunki? Czy na florę czy faunę trzeba zwracać uwagę?:evil_lol::evil_lol::eviltong: :evil_lol: oplułam monitor:lol: marta, tak w uechowie rosna bardzo piękne chwasty.... ale juetyna potrafi docenić ich urok:eviltong: Quote
justynavege Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 osz Wy jedne :evil_lol: talent ogrodniczy też mam a co! rotek_ prawda :eviltong: czesc zgnila cześć uschla ale się starałam Quote
Poker Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 w związku z umiłowaniem przyrody czy potrzebujecie doniczki do Uciechowa?mam białe do oddania. Quote
rotek_ Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 doniczek mamy w nadmiarze..... całe dwie pólki stoja pozawalane pustymi doniczkami... Quote
uxmal Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Czy ten text o Adasiu jest prawdziwy? Kiedy miał tylko 5 miesięcy ktoś zostawił go przy bramie schroniska. Był wrzesień 2007 r. nadeszły pierwsze przymrozki. Piesek nie miał obroży, adresówki, tatuaża ani chipu. Na zamieszczane ogłoszenia o znalezieniu pieska nikt się nie odezwał. Mały Adaś jak prawie każde psie dziecko jest radosny i szczęśliwy z każdej chwili spędzonej z człowiekiem. Uwielbia biegać za piłeczką. Napewno wyrośnie z niego wspaniały pies aportujący. Pilnie i wytrwale uczy się chodzić na smyczy. Po zaledwie tygodniowym pobycie w schronisku Adasia spotkało największe szczęście. Trafił do wspaniałego domku. Obecnie mieszka w Wałbrzychu. Może być? Quote
justynavege Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 ux raczej wszystko się zgadza :) Quote
Recommended Posts