justynavege Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Pod schroniskiem znaleziono szczeniaka nie byl ani zapchlony ani wychudzony zgubić się chyba raczej nikomu nie zgubił bo cała wioska wie gdzie zglosić się w razie zagubienia psiaka....... ciezko mi okreslić jego wiek jakieś 4-5 miesięcy ?? ma ząbki jak szpileczki jeszcze bardzo ufny wesoly lgnie do człowieka dobrze radzi sobie na smyczy Oto On Quote
justynavege Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 padło kilka propozycji ale na razie nie ma konkretnego imienia do dzieła ;) Quote
yewcia1 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dla mnie szczylek na moje oko na tej fotce co wygląda zza krat przypomina mi odrobinę Dingusia Quote
justynavege Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 uxmal napisał(a):Czy trzeba wziąć pod uwagę "zalecenia" , że imię musi być związane z okolicznością przybycia pieska do Uciechowa?. Jak Złączek Złączka, Gratis itp ? ux to juz wedle uznania :) aha jestes poszukiwana na bazarku z pojemnikiem na karme :) yewcia mi tak samo si eskojarzylo :) ale Dingo juz jest obecnie w schronisku Quote
rotek_ Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 justyna...on sie przecież ADAŚ nazywa:mad: koniec kropka:evil_lol: ty nazwałaś onka gratis... to ja go nazwe adaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justynavege Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 no trudno czyli Adaś mnie się fatalnie kojarzy z tym Adasiem co porzucil uciechowskie psiaki ale zmianiam tytul skoro Adaś Quote
rotek_ Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 tak sie dzisiaj smialiśmy ze nasz adaś jest taką ciotą jak adam k. ale tak sympatyczny jak adam s.....mąż solito:evil_lol: Quote
rotek_ Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ale szczenior jest naprawde świetny.... już wykazuje sie duża inteligencją Quote
rotek_ Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 był bez obróżki.... zawsze moze sporóbować wywiesić ogłoszenia... własnie justyna...ogłoszenia!!!! nabazgramy coś na komputerze i porozwieszamy na mieście... ja swidnicę zamawiam dla siebie:evil_lol: Quote
justynavege Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Adaś z Dziną rotek_ watpie zcy się zgubil jakby sie zgubil komus z Uciechowa to ludziska wiedza gdzie przyjsc Quote
yewcia1 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Adasia doopkę tylko widać:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
rotek_ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ux....napisz coś na allegro ...małego wystawię Quote
rotek_ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 marto, zginęlibyśmy bez Ciebie:loveu::cool3: Quote
justynavege Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 rotek_ napisał(a):był bez obróżki.... zawsze moze sporóbować wywiesić ogłoszenia... własnie justyna...ogłoszenia!!!! nabazgramy coś na komputerze i porozwieszamy na mieście... ja swidnicę zamawiam dla siebie:evil_lol: zrobiłam ogłoszenie powieszę przy sklepie ( jedyny w Uciechowie wiec praaawie kazdy tam chodzi) raczej w innych miastach chyba nie ma sensu rozwieszać .... jesli zgubil sie lub zostal wyrzucony przez przejezdnych musielibysmy oplakatować cały kraj [FONT=Verdana]ZNALEZIONO SZCZENIAKA RUDEGO POD SCHRONISKIEM W UCIECHOWIE [/FONT] [FONT=Verdana]WŁAŚCICIEL LUB OSOBA ZNAJĄCA WLAŚCICIELA PIESKA PROSZONA O PILNY KONTAKT POD NUMEREM TELEFONU[/FONT] [FONT=Verdana]510 433 322 [/FONT] [FONT=Verdana]LUB OSOBISCIE W SCHRONISKU[/FONT] [FONT=Verdana]UCIECHÓW OS. Białe 7 [/FONT] tata tresc i zdjecie ale nie umiem Wam tu wkleic calego ogloszenia ;) Quote
justynavege Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 powiesiłam ogloszenie przy sklepie zobaczymy :razz: jak nie zgłosi się własciciel to licze na to ze zyczliwy doniesie czyj to psiak Quote
rotek_ Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 musimy i tak donieść ze nam podrzucona psa.... jesli piwet zgodzi sie zeby pies został u nas, zaczniemy mu szukac domu... wrzucimy na allegro ...ale zaznaczymy zeby poninformowano nas jesli wiadomo kto miał takiego psa.... moze wtedy uda sie odnaleść "właściciela" Quote
justynavege Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 ux :evil_lol: to wioska więc mam nadzieję ze uprzejmi sąsiedzi doniosą :diabloti: Quote
justynavege Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 hiihih to prawda no i nagrywanie nagrywanie :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Co tam u Adasia???????????????????????????????? Quote
justynavege Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Adaś baaardzo chce do ludzi....... Quote
rotek_ Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Adek jest niesamowice przyjacielski... justynamiała zrobić zdjęcie jak psiul siedzi na kolanach ludzi... ale akumulator w tym momecie siadł:mad: jutro zrobimy;) Quote
justynavege Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Adaśuwielbia wskakiwac na kolana :) chyba czas malęgo ogłosić na allegro :razz: Quote
yewcia1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Adasia można podrzucić do wrocławskiej wyborczej Ux mam namiary na czasopismo moj pies - był tam nasz Rybaczek jak odgrzebię w weekend jak bedziesz mogła jakieś jedne biedactwo podesłać mailem to Ci podeślę maila:lol:a Ty wyślesz maila:multi: Quote
justynavege Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 chociaż wbrew moim nadziejom odzewu wielkiego z gazety Moj Pies nie bylo Quote
rotek_ Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Adek jest słodziutki..... w porwyawach radości mówię na niego AMBER... a jak sie wkurzę -adaś:evil_lol: psiak naprawde słodki... tylko buzi mu dawać Quote
Recommended Posts