Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapewne missieek ciężko będzie powiedzieć co mu się stało w łapkę bo to się przecież nie stało u Niej :shake:

psiulek jest śliczny sznaucerkowy i ląduje na sznaucerkowej stronie adopcyjnej!!!

leki na łapkę są drogie, więc jakby ktoś chciał wspomóc Luzaczka to :modla:
bardzo dziękujemy Jośce za wsparcie leczenie Luzaka :Rose: :loveu::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
zapewne missieek ciężko będzie powiedzieć co mu się stało w łapkę bo to się przecież nie stało u Niej :shake:

aha ale myslalam ze moze w chronie cos wiedza, moze lekarz jakas diagnoze postawil. Czy to jest zlamane, czy tez moze przeciete, albo cos, jakie sa szanse na rehabilitacje/... wiem ze to trudne pytania w schronie :-(
ale mze jednak cos wiedza??

Posted

nie ma zlaman - RTG ich nie wykazalo
mozliwe ze zostal pogryziony a moze wypadek
mial slady na glowie juz sie zagoily
ma duza rane na lokciu
nadgarstek (jesli tak mozna to nazwac) byl bardzo spuchniety
teraz dostaje antybiotyk i opuchlizna zeszla

brak czucia jest conajmniej do lokcia
nie reaguje na klucie igla, szczypanie

Posted

Pamietacie taka bajke, Sztaflik i Szpagetka?
Czeschoclowacka bajka o dwoch kudlatych pieskach bialym i czarnym ktore mialy rozmaite przygody,
Przeciez on jest identyczny jak ten czarny, tylko nie wiem ktory to byl z imienia:cool3:

Posted

widziałam dzisiaj Luzaczka :loveu:

Luzaczek jest cudownym mixikiem sznaucerka - chudziusieńki strasznie więc teraz nie byłoby dobrym obcinanie go - jest za zimno :shake: jest milusieńki, wzięłam go na ręce to przytulił się i tak sobie cichutko siedział przytulony i chłonął całym sobą ciepło... ten psiul potrzebuje domku PILNIE!!! on powinien spać na kanapie, na poduchach, a u missieek jest za dużo zwierzaków, żeby mogły mieć takie luksusy :placz: łapeczka musi być pielęgnowana bo sobie ją obciera - ale mimo kalectwa radzi sobie swietnie, bawiłsię z malutką sunią która też jest u missieek, jest cuuudnyyyyyyyyyy - błagam reklamujcie go gdzie sie da!!! to taka wdzięczna kruszynka a tyle juz w zyciu przecierpiał :-(