PaYooK Posted April 7, 2003 Posted April 7, 2003 ELO!!! a wiec dopisuje moje psiaki: 1. PAYOOK Dobry Zaprzęg ur. 07.09.2000 nr. tatuazu N365 ojciec BEST z Babimostu matka ZAGUNA Jasatope masc wilczasty 2. ALBINA FORTUNATUS Cienie Arktyki ur. 03.04.1999 nr tatuazu A346 ojciec ARCTIC z Arktycznego Zaprzęgu matka PEKIS MWAWE SH Merkambertaner masc biala 3.ATOS Sport Byrtek ur. 15.07.1998 nr tatuazu B098 ojciec PITT Jasatope matka TOGA Russ Kennel masc brazowo biala 4.ANTU Wataha Sudecka ur. 10.08.2000 nr. tatuazu G030 ojciec PHONIX Billy Soutok matka ARTA Legenda Seweru masc bezowo brazowo biala 5.KALI Mat-Elf ur.21.08.2002 6.KISI Mat-Elf ur.21.08.2002 7. Qko Mat-Elf ur. 21.08.2002 <wiecej danych podam pozniej poniewaz nie mam ich metryk w domku> +8. MILLENIUM z Andrzejowego Ogrodu ur. 26.10.1999 nr tatuazu N260 ojciec CHIR Astig matka KLEOPATRA z Andrzejowego Ogrodu masc czarno biala Quote
iceangel4444 Posted April 8, 2003 Author Posted April 8, 2003 sam napisałem ten temat a do tej poey sie nie wpisałem Shagari tatuaż Q 160 ur.: 04.11.2002 z Hrubej Siklawy umaszczenie srebrno - białe ojciec BIG FOOT ARTUR THE FACIR 1118 matka BLANKA z Hrubej Siklawy Q 007 Quote
Mickey Posted April 21, 2003 Posted April 21, 2003 To ja też dopisuję moje suczki do listy :BONA Tatranska Zima ur. 16.01.1992 r. (m. BOIKA Collegium Musicum, o. LOWEL Dortyn) czarno-biała, oba oczy brązowe DAISY Errot ur. 5.11.1994 r. (m. BONA Tatranska Zima, o. ERUPCION ICE Polarni Expres) czarno-biała, jedno oko niebieskie drugie brązowe ************************************************************ O, co ja widzę...:))) !!! Już myślałam że Dragon jest jedynym psem o tym przydomku, a tu proszę !!! Siostra i to z jednego miotu !!! Errot to Twoja hodowla ??? A wiesz w jaki sposób Jola Z. weszła w posiadanie Jumpera ??? Pozdrawiamy i całujemy babcię Bonę i ciotkę Daisy :))) !!! I przedstawiamy się, choć bardzo żadko bywamy na tym forum a jesteśmy zapisane już od ponad roku... Ja jestem Marta i mieszkam w Helu z suczką Husky- Sunką. Rodowodowe imię Sunki to SIENA z Kierskich Jezior, ur.30.04.2000r. (m.ANGIE Asystent - o.DRAGON Errot). Sunka urodziła się pod Poznaniem w Kiekrzu. Jest srebrna i jedno oczko(lewe) ma niebieskie(blado-niebieskie), a drugie niebieskie z brązową plamką. Sunkę możecie zobaczyć na stronie naszej Najlepszej Joli :))) Mnie zresztą też ;) Pozdrawiamy... Quote
Mickey Posted April 21, 2003 Posted April 21, 2003 To ja też dopisuję moje suczki do listy :BONA Tatranska Zima ur. 16.01.1992 r. (m. BOIKA Collegium Musicum, o. LOWEL Dortyn) czarno-biała, oba oczy brązowe DAISY Errot ur. 5.11.1994 r. (m. BONA Tatranska Zima, o. ERUPCION ICE Polarni Expres) czarno-biała, jedno oko niebieskie drugie brązowe ************************************************************ O, co ja widzę...:))) !!! Już myślałam że Dragon jest jedynym psem o tym przydomku, a tu proszę !!! Siostra i to z jednego miotu !!! Errot to Twoja hodowla ??? A wiesz w jaki sposób Jola Z. weszła w posiadanie Jumpera ??? Pozdrawiamy i całujemy babcię Bonę i ciotkę Daisy :))) !!! I przedstawiamy się, choć bardzo żadko bywamy na tym forum a jesteśmy zapisane już od ponad roku... Ja jestem Marta i mieszkam w Helu z suczką Husky- Sunką. Rodowodowe imię Sunki to SIENA z Kierskich Jezior, ur.30.04.2000r. (m.ANGIE Asystent - o.DRAGON Errot). Sunka urodziła się pod Poznaniem w Kiekrzu. Jest srebrna i jedno oczko(lewe) ma niebieskie(blado-niebieskie), a drugie niebieskie z brązową plamką. Sunkę możecie zobaczyć na stronie naszej Najlepszej Joli :))) Mnie zresztą też ;) Pozdrawiamy... Quote
Agnieszka_ Posted April 21, 2003 Posted April 21, 2003 Mickey wysłałam ci prywatną wiadomość z odpowiedzią. Quote
Recommended Posts