joaaa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Piranha, obawiam się, że pan Baksa tego nie przeczyta, bo tu chyba nie zagląda. :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 pewnie nie przeczyta,ale moich komentarzy z naszej-klasy tez nie zrozumial... on jest niereformowalny, nie radzi sobie z psem wiec wyciagnal wniosek : pies jest *******niety...ciekawe czy jakby mu sie urodzilo dziecko powiedzmy z nadpobudliwoscia ruchowa to tez podsumowalby ze jest *******eniete czy wlozyl troche swojej pracy i checi w pomoc temu dziecku... ja doskonale rozumiem ze nie kazdy pies jest dla kazdego... czlowiek moze byc swietnym opiekunem dla jednego psa a z innym po prostu nie dawac sobie rady, wiem to swietnie... pomagalam wielu osobom wybrac psa ze schroniska, pomagalam ludziom ktorzy juz wzieli psa ze schroniska i napotkali na problemy z ktorymi sobie nie radza...mialam przypadki ze najlepszym rozwiazaniem bylo znalezienie innego domu pieskow...ale nigdy nikt mi nie powiedzial ze ten pies jest *******niety...bo to byli ludzie ktorzy kochali te psy, ktorzy wlozyli mase pracy w to zeby zapewnic psu odp warunki, zniwelowac bledy wychowawcze i traumy ktore te psy przezyly; ludzie dla ktorych dobro tego psa bylo najwazniejsze ...nawet za cene rozstania sie z nim... to byli ludzie ktorzy chcieli miec psa zeby go kochac a nie zeby go miec...drobna roznica? a zobaczcie ile zmienia... Quote
joaaa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 He, he, widzę, że pan Baksa ukrył komentarze na naszej klasie. Widocznie prawda go zabolała. :razz: Quote
mariee Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Baksa musimy zabrac z obecnego domu i umiescic w hotelu ,w zwiazku z tym potrzebne beda pieniadze, tylko skad je zdobyc?. Mam nadzieje ze wspolnie uzbieramy chociaz na miesiac pobytu , inaczej Baks bedzie musial wrocic do schroniska a szkoda! Dlatego zwracam sie do dogomaniakow o kazda pomoc, kazda zlotowka sie liczy! Quote
sacred PIRANHA Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Baksiu a Ty tak niziutko:( hop do gory!!!! Quote
Terhenetar Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Witaj Baksiu, mam nadzieję że szybciutko zostaniesz wybawiony Quote
mariee Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Baksio cos nie ma szczescia, nawet tutaj malo osob zaglada Quote
MagYa^^ Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 kiepsko sie psu powodzi.. BARDZO. brak zrozumialosci i wyrozumialosci wprost (uzyje brzydkiego okreslenia) WALI PO GAŁACH :mad: Quote
AgaiTheta Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Marysia nie mam czasu czytac czego Baks potrzebuje teraz, zadzwon jutro po 17 prosze! Quote
saJo Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Czy jest cos postanowione w sprawie Baksa? W polowie sierpnia bede jechala na oboz do Czech, moglabym go podwiezc w okolice Warszawy (pewnie moglabym i do Lublina, ale wtedy musielibyscie zwrocic mi kase za nadrobione km, bo niestety ale z kasa krucho). Quote
Maja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 cześć, a połowa sierpnia to dokładnie 15 czy tak w przybliżeniu? jaki dzień? jutro odwożę swoją Mańkę do tego Pana to zapytam czy nie dało by rady wcześniej Baksa przywieźć.Mariee prosiła zebym chwilowo tą sprawą zajęła się. Podaję nr telefonu do siebie 0502 190231. Raczej będę pod telefonem niż w internecie- wyjeżdzam. Quote
GoniaP Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Co tak cicho u Baksa?? Co się z nim dzieje?? Quote
mariee Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Ja sie poddaje, malo ze Baks nie moze wczesniej przyjechac jak 21 sierpnia to jeszcze nie ma deklaracji na utrzymanie jego do czasu znalezienia domu. saJo moze go przywiesc 17 sierpnia wieczorem, ale nie ma gdzie go umiescic, normalnie szok! Quote
Atik Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Baks chyba będzie musiał wrócić do schroniska. Transport jeszcze dałoby się załatwić, ale co potem? Pies ma być w hotelu i tam socjalizowany, ale kto za to ma zapłacić? Mariee? Ona już wystarczająco dużo płaciła za wszystkie bidy przechodzące przez Lublin a w tej chwili nie ma funduszy na utrzymanie Baksa. Może ktoś pomoże? ... Quote
Jagoda1 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Baks jest mlodym psiakiem, potrzebne odpowiednie szkolenie i dom, który zrozumie potrzeby boksera. Jest szansa, ale potrzebne sa pieniądze. Quote
Jagoda1 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Wystawiłam Baksa na allegro, zdjęcia ze schroniska, aby Państwo psiaka nie mieli pretensji o prawa autorskie. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=418031031 Wierzę, że Baks trafi do domu, w którym znają i kochają te rasę. Quote
Moniek193 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ja mam bokserke i jak patrze na baksia to mi sie serce kraje:-( Baksiu gdzie ten domek??? Quote
saJo Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ja chcialabym tylko "ostrzec" Baks jest bardzo trudnym psem! Wymaga bardzo duzej ilosci pracy i zajecia, wiecej niz przecietny bokser! Baks koniecznie potrzebuje domu z baaardzo aktywnym wlascicielem, inaczej adopcja moze sie skonczyc podobnie jak ta w Olsztynie. Tak jak mowilam mariee, moge podwiezc Baksa w okolice Wawy. Wyjezdzam 15-go i do tego czasu trzeba podjac decyzje, czy pies ma jechac ze mna, czy nie. Moge go potrzymac do 17-go,bedzie sobie mieszkal w kennelu (bede na seminarium szkoleniowym), ale mysle ze to nie problem, na pewno wyjdzie na spacer wyganiac sie itp. Do tego miejsca moge zabrac go za darmo, bo i tak jade. Dalej niestety nie moge zafundowac mu podrozy, jednak obecni wlasciciele psa zaproponowali pokrycie kosztow dalszego transportu psa. Baksa MUSZE oddac 17-go wieczorem, gdyz w nocy jade do Czech i tam psa nie zabiore. Quote
mariee Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Baksio jest w osrodku szkoleniowym! Quote
mariee Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Baks slucha co Pan mowi Maskotki nie oddam Quote
MagYa^^ Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 śliczny biszkopcie wskakuj do gory pokazac pyska! Quote
joaaa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Baksiu, podobno jesteś wspaniałym psem!!!! Teraz tylko odpowiedni nowy dom! Quote
Recommended Posts