Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wykrywka napisał(a):
Na razie nie myślimy ,kłamię,ciągle myślimy o psie,ale o małym.Negra była jak na boksera przystało dużym psem i gdy chorowała przerażała mnie myśl,że gdy się przewróci na spacerze ja nie będę miała siły jej przynieść.Mieszkanie na drugim piętrze w bloku bez windy to też bariera nie do pokonania,dlatego ostatnie lata Negra mieszkała u moich rodziców ,dwa bloki ode mnie,ale z windą.

Doskonale Cię rozumiem, też miałam boksia (a właściwie boksia giganta, chyba mixa z mastifem, bo ważył ponad 60 kg) i gdy był już bardzo chory :placz:, nie miałam siły wkładać go do auta, aby zabrać na kroplówkę u weta, ani wynosić na spacer (nie chodził miał raka wątroby i paraliż tylnych łap). Na szczęście mieszkałam w domku i nie musiałam nosić go po schodach.

W takim razie życzę powodzenia w poszukiwaniach psiaka. (Jeśli potrzebowałabyś pomocy w szukaniu, daj znać.)

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani pracuje do 15:30 , schronisko do 16:00, moze byc problem dojechac z drugiego konca miasta do schronu. Ale jest sobota! Jutro sie dowiem czy byla, czy sie wybiera?

Posted

W czwartek po 15:00 Bax zostal adoptowany ze schronu, Nie moge dodzownic sie do pani ktora do mnie dzwonila i nie wiem czy to ona adoptowala Baxa? Znam tylko ulice adoptujacego!