bugsik Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 mozecie swietowac,Niuniek pojechal do domciu:smilecol::sweetCyb::ghost_2::ghost_2::BIG::knajpa::cunao::laola:ja lecze smutki,taki byl zajefajny:drinka: Quote
ruda76 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 :cunao::cunao::happy1: :cunao: Może na te smutki przywieźć Ci coś z Łodzi:eviltong: Quote
bugsik Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 juz mi ktos proponowal,zgadnij kto:cool3:ale na razie dam odpoczac tz-towi i sasiadom:eviltong: Quote
doddy Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Odpoczywajcie, oby nie za dlugo bo zima idzie :eviltong: Dziekujemy Ci serdecznie ciotka Bugsikowa i calej Twojej rodzinie za suuper opieke nad Jacentym! Jacus zamieszkal w Warszawie na Mokotowie. ;) Quote
ruda76 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ciotka Doddy gdzie te naklejki? czy mogę zamowic? Quote
doddy Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Dzis doszly amstaffy i pitbulle. Je mozna juz zamawiac. Na reszte trzeba czekac jak andzia odzyska neta. Quote
invictus hilaritas Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Jacus wkoncu ma domek, bardzo sie ciesze :laola: Quote
dariaopole Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 wow świetne wieści !!!! :multi::multi: przy okazji zapraszam na bazarek z którego dochód będzie przeznaczony na zakup kojca dla bullowatego w potrzebie : http://www.dogomania.pl/forum/showth...11#post7944811 _ Quote
andzia69 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 mnie to chyba szlag trafi - 4 godziny gosć kombinowal z netem - teraz albo mam albo nie - ponoć muszę na nowo postawic system - ja się chyba powieszę:placz::placz::placz::placz: jak mi się uda wyslać pliki do fabryki:eviltong: to będą naklejki - a jak nie to nie wiem kiedy:mad: Jacusiu - wszystkiego naj naj na nowej drodze życia z nowym pańciostwem!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
red Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Napiszcie o nowym domu Jacusia, czy będą jakieś zdjęcia z nowego domku? Jacuś jest piękny, uratowałyście go. Bardzo mi leżał na sercu. Odzyskał życie... Quote
doddy Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 U Jacusia wszystko suuuper. Wlasnie rozmawialam z nowa mama :) Jacus spi w lozku i kocha caaala rodzine! Na zmiane spi z synem albo z rodzicami. Strasznie chrapie!!!! I historia lozkowa: Maz podchodzi do lozka gdzie spi zona. I mowi "Ewciu wstawaj, bo strasznie glosno chrapiesz". A z pod koldry wylega Jacus :) Quote
andzia69 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 doddy napisał(a):U Jacusia wszystko suuuper. Wlasnie rozmawialam z nowa mama :) Jacus spi w lozku i kocha caaala rodzine! Na zmiane spi z synem albo z rodzicami. Strasznie chrapie!!!! I historia lozkowa: Maz podchodzi do lozka gdzie spi zona. I mowi "Ewciu wstawaj, bo strasznie glosno chrapiesz". A z pod koldry wylega Jacus :) dobre!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
red Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jak chrapie to znaczy, że czuje się bezpiecznie i śpi twardym snem. Biedny Jacuś....tyle wycierpiał. Budzi się i jest szczęśliwy i to nie sen.... Quote
basiagk Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Jak się Jacuś sprawuje w nowym domu? A może lepiej zapytac jak sie dom sprawuje? Quote
doddy Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Jacus teraz jest Arni ;) I miewa sie swietnie! Powiem Wam, ze zawsze bym sobie zyczyla by psy znajdowaly takie domu jak Jacus i Alter! Quote
basiagk Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 WSPANIALE!!! Dzięki doddy za info:Rose: Quote
doddy Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Zdjęcia Jacusiowego czyli Arniego z nowego domu: Quote
andzia69 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 fajowe!!! szczególnie to! latajacy Arnold:evil_lol: Quote
red Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Doddy dzięki za piękne zdjęcia, często myślę o Jacusiu.....ledwo uszedł z życiem. Jest piękny. Quote
doddy Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Tworzymy kalendarz bullkowy Fundacji AST, który pomoże ratować kolejne bidy! Zapraszamy do wspólnego tworzenia a później do zakupu :multi: Fundacja AST - tworzymy kalendarz pomagający psom typu bull Quote
doddy Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Rozmawiałam dziś z Państwem od Jacusia. U Arniego wszystko super! Jak się uda to jutro pojawią się na sesji do kalendarza. Quote
Recommended Posts