Jump to content
Dogomania

DRAMAT JACUSIA - Jacus zamieszkal w nowym domu w Warszawie

Recommended Posts

Posted

Jacuś w lecznicy domaga się pieszczot i szczeka do lekarzy, by przy nim manipulowali. Nie ważne czy przy łapie, czy przy klejnotach, czy głaskanie, czy przytrzymywanie przy zabiegu - ważne by był człowiek :evil_lol:

Ogólnie na razie Jacuś dostaje antybiotyki, ma zmieniane opatrunki na łapach.

Szukamy jego właścicieli, choć sami nie mamy możliwości niz zdziałać jak jesteśmy w Warszawie a pies został znaleziony w Halinowie gm. Michałów. Jak ktoś miałby możliwość wywieszenia w ok. plakatów, będziemy wdzięczni - możemy je także dla kogoś wydrukować.

Powoli rozglądamy się także za nowym właścicielem, a także za jakimś domkiem tymczasowym. Dlaczego? Ponieważ Jacusiowa łapa to proces gojenia trwający kilka tygodni. Zarazem Klinika nie zgodzi się, by był w niej kilka tygodni.
My mamy tylko wolny kojec, do którego Jacuś nawet z kloszem na głowie by się nie zmieścił :oops:

Jacuś wychodzi na krótkie spacerki, ponieważ skóra na tylnej łapie jest mocno ściągnięta i nie chcemy aby cała praca chirurgów poszła na marne.

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emdziolek napisał(a):
Z dzieciństwa zabawka została:evil_lol:

Teraz to fajne są te zabawki, ja się jeszcze dwie Rzeczpospolite :evil_lol: temu wychowywałem, nie było takich rzeczy:lol:

emdziolek napisał(a):
ZApraszam do licytacji!!:loveu:

Ostrzegam, że będę zajadle walczył o Dino :diabloti:

Posted

doddy - możecie wkleić na aukcje toladne zdjątko made in tengusia???? tak kolorowo by troszku bylo;)

A ja tu wklejam te latarki - możecie wystawić na nie aukcje dla Jacusia i Alterka albo Nanki:

4 sz. - wielkość jak..dlugopis, każda w etui aluminiowym - kolory: czerwona, niebieska, srebrna, czarna:

etui do latarki:

no i jeszcze pytalam Zgredka i Torci i one wyrażają zgodę na wystawienie w ich imieniu 2 obroży, ktore dostaly:

Posted
Posted

basiagk napisał(a):
Czasami kradną psy na "worki treningowe".

Mam kilka fajnych pomysłów, co bym zrobił z ludźmi, którzy organizują walki psów i zadają im takie cierpienie. :mad:

Posted

Chrupek napisał(a):

Informuje iz przed chwila wyslalam na konto fundacji 296 zl .
Pieniazki te zdobyla Oktawia6 wystawiajac bazarki.

a dodam, że paluszki w tych aukcjach skutecznie maczały dzielne ciotki:MamaDorota, WredneSłonko i Pusia 2405:loveu:

Posted

Chrupek napisał(a):
Informuje iz przed chwila wyslalam na konto fundacji 296 zl .Pieniazki te zdobyla Oktawia6 wystawiajac bazarki.

Ale super :multi: ode mnie z forum motocyklowego też już kilka osób wpłaciło :p

A jeszcze dzisiaj wystawię dwie kolejne aukcje dla Jacusia (z misiami od Doddy i może z latarkami od Andzi69).

Posted

Opuszki łap Jacuś ma normalne. Jak domowy pies.

Od kiedy domek tymczasowy? Może być np. od przyszłego tygodnia. ;)

Dziękujemy za bazarki i za całą pomoc!