Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zycze powodzenia nenemuscha i dorplant.
super opisow samych vorzuglich[no maluch siem nie lapie jeszcze..:evil_lol:],czaderskiej atmosferki i jak najmniej atrakcji niespodziewanych:diabloti:

Posted

No my też mamy sunię w szczeniorach,otwartej i weteranach..a kciuki prosze trzymac bo napewno się przydadzą.
Dorplant..mam nadzieję że jedziecie już w piątek i się zdołamy poznać..bo chłopaków z Wolf Jara znamy dobrze..

Posted

dzieki ,dzieki
niespodziewane atrakcje pewnie beda :razz:
nenemusha tak w piatek i pewnie bede wystawiac suczke Marka w szczeniolach :), to jak nie w piatek to w sobote napewno sie poznamy

Posted

bede "znaczna" bo szczypior własnie rozwalił mi łuk brwiowy :-(
co za małe kretino :angryy: typowy samiec :mad:
jak myslicie lodami mozna przyłozyc?? krew juz sie nie leje.

Posted

dorplant napisał(a):
po to zeby powieka nie spuchła :eviltong: !
taa bojowa :angryy:,dopiero co zeszły mi siniaki z nóg !!

Fajnie, że Ci w ogóle schodzą. U mnie jak stare schodzą to pojawiają się nowe :angryy: Już prawie nie miałam ani jednego to dziś Kenny podrapał mnie tak, że mam piękną siną szramę a Gwen wpadła we mnie na przywołaniu mimo, że włączyła ABS-y (chyba ma zepsute) :evil_lol: Planowałam iść do koleżanki na wesele w krótkiej sukience ale po raz kolejny to nie możliwe bo by pomyśleli, że mnie chłop bije... :diabloti:

Posted

AM napisał(a):
Fajnie, że Ci w ogóle schodzą. U mnie jak stare schodzą to pojawiają się nowe :angryy: Już prawie nie miałam ani jednego to dziś Kenny podrapał mnie tak, że mam piękną siną szramę a Gwen wpadła we mnie na przywołaniu mimo, że włączyła ABS-y (chyba ma zepsute) :evil_lol: Planowałam iść do koleżanki na wesele w krótkiej sukience ale po raz kolejny to nie możliwe bo by pomyśleli, że mnie chłop bije... :diabloti:

:lol::lol: a dlaczego ,ja ciagle w spodniach chodze ??:eviltong:

Posted

Ja wiem, dlaczego w spodniach:B-fly::turn-l::cunao:
Bo chłop bije:cool3:
Mnie też, bo ja waga 49( było 56, kłopociki, i sie pojechało), a Tyranozaur 40, narazie, a chudy jest,:-oa bojowe znaczenia mam, też, jak na właścicielkę ON w wersji XXXXL DON, przystało:razz:

dorplant, nenemusha,
Powodzenia i dobrej zabawy życzę,:loveu: szkoda że mój chłop, oblał państwowy, znaczy jazdę, na Prawo Jazdy, bo autko stoi, bezproduktywnie, ale jak w końcu zda, to bydym bywać tu i ówdzie

Posted

lisica napisał(a):

dorplant, nenemusha,
Powodzenia i dobrej zabawy życzę,:loveu: szkoda że mój chłop, oblał państwowy, znaczy jazdę, na Prawo Jazdy, bo autko stoi, bezproduktywnie, ale jak w końcu zda, to bydym bywać tu i ówdzie

lisica to sama zdaj :eviltong: a nie bedziesz sie na chłopa ogladac .

Posted

Tak trzymaj Lisica..mieć prawko w tych czasach to luksus i przekleństwo..wszelkie imprezki i oblewanie wystawek,małe piwko ze znajomymi..to wszystko bedzie cie omijac..bo chłopy to świnie..uwierz wiem co mówię..ciągle musze robić za kierownice w drodze powrotnej!

Posted

nenemuscha napisał(a):
Tak trzymaj Lisica..mieć prawko w tych czasach to luksus i przekleństwo..wszelkie imprezki i oblewanie wystawek,małe piwko ze znajomymi..to wszystko bedzie cie omijac..bo chłopy to świnie..uwierz wiem co mówię..ciągle musze robić za kierownice w drodze powrotnej!

to zapominaj zabrac :cool3: prawka i masz z głowy !!

Posted

dorplant napisał(a):
na dworze .
na trawie.
od 9-tej w sob i niedz

OK , ale jakiś dokładniejszy adresik _to będzie jakiś stadionik czy cuś???:))) Chociaż zapewne będą jakieś plakaty powywieszane;)))