dorplant Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 kto z was jedzie na wystawe KON -u do Wiecborka ? kto wystawiac ? kto popatrzec ? Quote
nenemuscha Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 My jedziemy powystawiać i popatrzeć Quote
AM Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Powystawiać, popatrzeć... Zboczuchy ;):lol::lol: Trzymam kciuki za wysokie lokaty Waszych psiurków :cool3: Quote
dorplant Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 trzymaj ,trzymaj mój szczypior jedzie sie "pokazywac"po chorobie !:roll: Quote
ayshe Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 zycze powodzenia nenemuscha i dorplant. super opisow samych vorzuglich[no maluch siem nie lapie jeszcze..:evil_lol:],czaderskiej atmosferki i jak najmniej atrakcji niespodziewanych:diabloti: Quote
nenemuscha Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 No my też mamy sunię w szczeniorach,otwartej i weteranach..a kciuki prosze trzymac bo napewno się przydadzą. Dorplant..mam nadzieję że jedziecie już w piątek i się zdołamy poznać..bo chłopaków z Wolf Jara znamy dobrze.. Quote
dorplant Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 dzieki ,dzieki niespodziewane atrakcje pewnie beda :razz: nenemusha tak w piatek i pewnie bede wystawiac suczke Marka w szczeniolach :), to jak nie w piatek to w sobote napewno sie poznamy Quote
ayshe Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 jesusicku to ja trzymam kciukasy za was mocno:loveu:.i pogody zycze:razz: Quote
dorplant Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 bede "znaczna" bo szczypior własnie rozwalił mi łuk brwiowy :-( co za małe kretino :angryy: typowy samiec :mad: jak myslicie lodami mozna przyłozyc?? krew juz sie nie leje. Quote
ayshe Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 mozna tylko po co?zawszec to blizna bojowa nie?:cool3: Quote
dorplant Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 po to zeby powieka nie spuchła :eviltong: ! taa bojowa :angryy:,dopiero co zeszły mi siniaki z nóg !! Quote
ayshe Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 a jak ci spuchnie to dopiero bedziesz bojowo wygladac:cool3::diabloti: Quote
AM Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 dorplant napisał(a):po to zeby powieka nie spuchła :eviltong: ! taa bojowa :angryy:,dopiero co zeszły mi siniaki z nóg !! Fajnie, że Ci w ogóle schodzą. U mnie jak stare schodzą to pojawiają się nowe :angryy: Już prawie nie miałam ani jednego to dziś Kenny podrapał mnie tak, że mam piękną siną szramę a Gwen wpadła we mnie na przywołaniu mimo, że włączyła ABS-y (chyba ma zepsute) :evil_lol: Planowałam iść do koleżanki na wesele w krótkiej sukience ale po raz kolejny to nie możliwe bo by pomyśleli, że mnie chłop bije... :diabloti: Quote
dorplant Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 AM napisał(a):Fajnie, że Ci w ogóle schodzą. U mnie jak stare schodzą to pojawiają się nowe :angryy: Już prawie nie miałam ani jednego to dziś Kenny podrapał mnie tak, że mam piękną siną szramę a Gwen wpadła we mnie na przywołaniu mimo, że włączyła ABS-y (chyba ma zepsute) :evil_lol: Planowałam iść do koleżanki na wesele w krótkiej sukience ale po raz kolejny to nie możliwe bo by pomyśleli, że mnie chłop bije... :diabloti: :lol::lol: a dlaczego ,ja ciagle w spodniach chodze ??:eviltong: Quote
lisica Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ja wiem, dlaczego w spodniach:B-fly::turn-l::cunao: Bo chłop bije:cool3: Mnie też, bo ja waga 49( było 56, kłopociki, i sie pojechało), a Tyranozaur 40, narazie, a chudy jest,:-oa bojowe znaczenia mam, też, jak na właścicielkę ON w wersji XXXXL DON, przystało:razz: dorplant, nenemusha, Powodzenia i dobrej zabawy życzę,:loveu: szkoda że mój chłop, oblał państwowy, znaczy jazdę, na Prawo Jazdy, bo autko stoi, bezproduktywnie, ale jak w końcu zda, to bydym bywać tu i ówdzie Quote
dorplant Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 lisica napisał(a): dorplant, nenemusha, Powodzenia i dobrej zabawy życzę,:loveu: szkoda że mój chłop, oblał państwowy, znaczy jazdę, na Prawo Jazdy, bo autko stoi, bezproduktywnie, ale jak w końcu zda, to bydym bywać tu i ówdzie lisica to sama zdaj :eviltong: a nie bedziesz sie na chłopa ogladac . Quote
nenemuscha Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Tak trzymaj Lisica..mieć prawko w tych czasach to luksus i przekleństwo..wszelkie imprezki i oblewanie wystawek,małe piwko ze znajomymi..to wszystko bedzie cie omijac..bo chłopy to świnie..uwierz wiem co mówię..ciągle musze robić za kierownice w drodze powrotnej! Quote
dorplant Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 nenemuscha napisał(a):Tak trzymaj Lisica..mieć prawko w tych czasach to luksus i przekleństwo..wszelkie imprezki i oblewanie wystawek,małe piwko ze znajomymi..to wszystko bedzie cie omijac..bo chłopy to świnie..uwierz wiem co mówię..ciągle musze robić za kierownice w drodze powrotnej! to zapominaj zabrac :cool3: prawka i masz z głowy !! Quote
lisica Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Dlatego robi chłop, a ja będę imprezować:cool3: Quote
natka1238 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dorplant napisał(a):kto z was jedzie na wystawe KON -u do Wiecborka ? kto wystawiac ? kto popatrzec ? Na jakich terenach jest wystawa??? Od której?? Na dworze czy w hali??? Quote
dorplant Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 natka1238 napisał(a):Na jakich terenach jest wystawa??? Od której?? Na dworze czy w hali??? na dworze . na trawie. od 9-tej w sob i niedz Quote
nenemuscha Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ja tak głupia kobita jestem..ale tym razem na 3 dni jedziemy...bo ja lubię swoje psy i wole zawsze bezpiecznie do domku je dowieśc!!!! Quote
natka1238 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dorplant napisał(a):na dworze . na trawie. od 9-tej w sob i niedz OK , ale jakiś dokładniejszy adresik _to będzie jakiś stadionik czy cuś???:))) Chociaż zapewne będą jakieś plakaty powywieszane;))) Quote
Recommended Posts