piotrjan Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Asiaczek napisał(a):Ej, no...:oops: Dla Was też gratki, fotki juz mam na kompie. Jeszcze moment. :lol: Pzdr. Asiu , bez fotek nie zasnę !!! :placz: Quote
Błyskotka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Asiaczek napisał(a):Juz podaję i mam fotki chowków. PSY kl. mł. GORDENAS BE PROTO kl. o ADORAS AMULETAS BICIUKAS PEACH CINAMON LIETUVOS LIUTAS SUKI kl. baby ANTALIJA LIETUVOS LIUTAS kl. puppy FORTUNA VIKTORIA CUNAMI kl. mł. DOLCE GABBANA FAKTAS kl. o ORRA LIETUVOS LIUTAS UNA-RED AMULETAS ZEMYRA LIETUVOS LIUTAS pZDR. Dziękuję bardzo Asiu i czekam na foteczki :multi:. Ten z młodzieży to nasz konkurent w Rzeszowie :cool3:. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Błyskotka napisał(a):Poproszę o stawkę chow chow :). Juz podaję i mam fotki chowków. PSY kl. mł. GORDENAS BE PROTO kl. o ADORAS AMULETAS BICIUKAS PEACH CINAMON LIETUVOS LIUTAS SUKI kl. baby ANTALIJA LIETUVOS LIUTAS kl. puppy FORTUNA VIKTORIA CUNAMI kl. mł. DOLCE GABBANA FAKTAS kl. o ORRA LIETUVOS LIUTAS UNA-RED AMULETAS ZEMYRA LIETUVOS LIUTAS pZDR. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 panienkabubu napisał(a):Ja poproszę Bernardyny, były chyba tylko 4... (St. Bernards badz St Bernardhund) PSY kl. o KALNU SNIEGS BARONS kl. ch INKOGNITO VILNOJA SUKI kl. puppy NERIS VILNOJA kl. o KALNU SNIEGS BESSA pZDR. Quote
.ania Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Gratuluję ładnie zaczętego sezonu! Proszę o stawkę dużych pudli (były tylko 4) :) Quote
Asiaczek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Agappe']to ja poprosze o stawke AKIT + sędziego AKITA jAPOńSKA, SęDZIA: Natalja NEKROSIENE/lt PSY kl.baby TAMASHII GO SVEIKA kl. mł. e'kekkai halne wzgórze fci kl. o BON-EDO AVESTA CUGECURU OSIDORI AVESTA - BOB CUGECURU TOSOKU AVESTA kl. ch ENZO OMONO GAWA SUKI kl. baby I'KIBA-TSU HALNE WZGóRZE FCI TAKESHI GO SVEIKA kl. mł. AITA-AJA EOS AMIDA EOS pZDR. Quote
panienkabubu Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Asiaczek napisał(a):PSY kl. o KALNU SNIEGS BARONS kl. ch INKOGNITO VILNOJA SUKI kl. puppy NERIS VILNOJA kl. o KALNU SNIEGS BESSA pZDR. dziękuję :loveu: pierwszy raz w życiu słyszę takie nazwy psów :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Basik napisał(a):No to jest już czego gratulować!!!! Piszcie jak inni? Jak odeśpicie to proszę o stawkę labradorów psy otwarta, suki młodzież. psy KL.O alex sitkowski bor grand prix gorska fantazja liuksas ruge medutis tango zvaigzdynas teris forzitija van gogh herbu zadora SUKI kl.mł. cerera lapiai fuga versace medeine gaira sapnas gold amber herbu zadora. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Theogonia napisał(a): i prosbe mam taka malutka: czy bylaby mozliwosc uzyskania od was stawki wyzlow niemieckich krotkowlosych? pozdrawiam Asia PSY kl. mł. AALTO AMAZONES LINIJA NAMEJS RIO KL. O ARVO AMAZONES LINIJA JAUNIS TURKIO OAZE SUKI KL. PUPPY DERBI TURKIO OAZE KL. O JARA TURKIO OAZE Pzdr. Quote
piotrjan Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Asiaczku Tobie szczególne podziękowania za to , że jesteś !!! Wystawy z Tobą są dwa razy lepsze . Oczywiście gratki Tobie i psiakom . ( foteczki prooooooszę ) Quote
Asiaczek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Agasia napisał(a): A moglby ktos zerknac ile było seterow angielskich? SETER ANGIELSKI SUKI kl.mł. SET'R RIDGE SENSATIONAL TIME KL. O PRERIAZCADDOO Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 .ania napisał(a):Gratuluję ładnie zaczętego sezonu! Proszę o stawkę dużych pudli (były tylko 4) :) Witaj! PSY KL.O DANVIK MAGIC JONSON SUKI KL. Mł. LAPPONIA'S LUMENE KL. O EREMEI RAINBOW HIGH KL. W ELALY AR AUKSINIS AMZIUS nie wiem dokładnie, ale DANVIK bardzo wysoko zaszedł, chyba wygrał grupę...?:loveu: pzdr. Quote
Basik Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Asiaczku wielkie dzięki za labki - czy możesz jeszcze zobaczyć suki szczenięta - te które wejdą na marzec w mł - bardzo proszę :) Quote
Asiaczek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 piotrjan napisał(a):Asiaczku Tobie szczególne podziękowania za to , że jesteś !!! Wystawy z Tobą są dwa razy lepsze . Oczywiście gratki Tobie i psiakom . ( foteczki prooooooszę ) Ej, no...:oops: Dla Was też gratki, fotki juz mam na kompie. Jeszcze moment. :lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Basik napisał(a):Asiaczku wielkie dzięki za labki - czy możesz jeszcze zobaczyć suki szczenięta - te które wejdą na marzec w mł - bardzo proszę :) SUKI kl. puppy DE ANRIT DINASTIA NENUORAMOS VESTA RED ROSSE BALZAMAS RESTA BALZAMAS pZDR. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 aKITA aMERYKAńSKA SęDZIA: Natalja NEKROSIENE/ lt psy kl. ch FINIGAN JAS-UP AERI - nb. SUKI kl. puppy ANSHEE DESERT CLASSIC - NB. KL. O finigan saguaro sendal - BOB. Czyli J. Nowak nie dojechała. Szkoda, bo ta suka, która wzieła BOB - szkoda gadac... Pzdr. Quote
Agasia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Asiaczek napisał(a):SETER ANGIELSKI SUKI kl.mł. SET'R RIDGE SENSATIONAL TIME KL. O PRERIAZCADDOO Pzdr. Dzieki ;) Yhh... az zal... :razz: Quote
bety Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Asiaczek']aKITA aMERYKAńSKA SęDZIA: Natalja NEKROSIENE/ lt psy kl. ch FINIGAN JAS-UP AERI SUKI kl. puppy ANSHEE DESERT CLASSIC - NB. KL. O finigan saguaro sendal - nb. Pzdr. Asia dzięki za pamięć :lol::lol::lol: Asia suka z otwartej była "nb" czy była i wzięła BOB a za to pies był "nb" - bo tak zrozumiałam z naszej rozmowy. Pzdr Quote
Asiaczek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 bety napisał(a):Asia dzięki za pamięć :lol::lol::lol: Asia suka z otwartej była "nb" czy była i wzięła BOB a za to pies był "nb" - bo tak zrozumiałam z naszej rozmowy. Pzdr Oj, przepraszam:oops:. Juz zaraz poprawię post. pzdr. Quote
bety Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Asiaczek napisał(a):Oj, przepraszam:oops:. Juz zaraz poprawię post. pzdr. Eeeeee nie no nie ma za co przepraszać - ja się tylko upewniam czy dobrze zrozumiałam bo ja dziś na "tępotę umysłową" :evil_lol: cierpię. A suczka z puppy to w polskich rękach? Skleroza ze mnie bo zapomniałam się od razu zapytać :roll: Pzdr Quote
Asiaczek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 bety napisał(a):Eeeeee nie no nie ma za co przepraszać - ja się tylko upewniam czy dobrze zrozumiałam bo ja dziś na "tępotę umysłową" :evil_lol: cierpię. A suczka z puppy to w polskich rękach? Skleroza ze mnie bo zapomniałam się od razu zapytać :roll: Pzdr Juz poprawiłam I post. Suka z kl.puppy + Finigan Jas-up Aeri - J. Nowak. Finigan Saguaro Sendal - L Gabranova/Łotwa. Pzdr. Quote
bety Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Asiaczek napisał(a):Juz poprawiłam I post. Suka z kl.puppy + Finigan Jas-up Aeri - J. Nowak. Finigan Saguaro Sendal - L Gabranova/Łotwa. Pzdr. OK - DZIĘKI JESZCZE RAZ :lol::lol::lol: Pzdr Quote
simbik Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='basenjifiona']:terazpol: Wystaw CAC-Kowno, 20-01-2008 r. BASENJI : sędzia Natalija Nekrosiene, Litwa stawka 4 basenji: JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - kl. otwarta | DOSK. | 1 | CWC, NSwR, Zwycięstwo Rasy / ex.1 , CAC, BOS, BOB JUMA MONGO Asiaczek FCI - kl.otwarta | DOSK. | 1 | CAC, NPwR / ex.1 , CAC, BOS JAZZY BOY Asiaczek FCI - kl.otwarta | DOSK. | 2 | CAC, ex.2 Abotere's WAHZIRI - kl. champion | DOSK. | 1 | CAC , ex.1 :laola: Gratki dla Asiaczków:)))))) moje psy :http://basenji-whippet.com/ [quote name='basenjifiona']:terazpol: cd. Wystaw CAC-Kowno, 20-01-2008 r. AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER - BOB - kl. otwarta Make A Wish Sentinel :multi: Gratulację Aniu :multi: moje psy: http://basenji-whippet.com/ [quote name='panienkabubu']A dlaczego nikt nie wspomniał, że ŻELKA BOG IV i pary hodowlane: 2 x II MIEJSCE!!!!!!!!!!!!!!!!! :) moon - jak Wam poszło???? proszę stawkę bernardynów :modla: [quote name='dorotal']Ja bylam z kingami : Othmese Celtic Victory - Zw. Mł CWMHAF vauderville - CAC - ukonczony Ch Litwy:lol::lol: Brylant Rubinowy Skarb - CAC, BOB i BOG IV:lol::lol::lol: Pierwszy raz widzialam zeby we wszystkich konkurencjach takich jak junior handling, pary, grupy, reproduktor, baby, szczeniaki,mlodziez, weterani bylo wybierane 5 psow a nastepnie druga sedzina wybierala 5 finalistow z dwoch dni. Wybory na BIS-ach trwaly strasznie dlugo :shake: [quote name='piotrjan']Gratki dla całej polskiej ekipy ! My raczej skromnie . Kuba wraca z CACem i Championatem Litwy . Jeszcze rok temu byłby to dla nas sukces , dzisiaj to chyba sporo poniżej naszych oczekiwań . Wieeeelgachne gratulacje dla całej ekipy :laola:. Asiaczku i Dorotal o waszych sukcesach to już nie będę wspominać, bo mnie zazdrość zeżre :evil_lol:;)... co najwyżej mogę mieć cichą nadzieję, że kiedyś choć dotrzymam wam kroku :lol:. A czy ktoś się orientuje jak poszło dogom ? Moon, gdzie jesteś ? Quote
sylrwia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Czy moge poprosic nazwe wyżła węgierskiego magyar vizsla był tylko jeden :) Quote
Recommended Posts