Błyskotka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Asiu a mogłabym cię prosić o uchwycenie chow chow :modla:. Najbardziej interesuje mnie smuff w pośredniej klasie albo w młodzieży ( psy) :roll:. Quote
Marihuana Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 dorotal napisał(a):11.00 u nich to 10.00 u nas haha i włąsnie kiedys przez zapomnienie o tej drobnej sprawie nie zdazylismy na ring:) Quote
Musiałek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 to itak wg mnie stanowczo o 2 godziny jest za pozno sedziowanie :cool3: przynajmniej do tej pory zaczynało sie wczesniej Quote
Asiaczek Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Agappe napisał(a):Asiu na Ciebie zawsze można liczyć:multi: (przepraszam, ze ostatnio nie odwiedzam Twojego bloga, ale sypiam po 3-5 godzin na dobe (dziś np położyłam się o 5:30 rano, a wstałam przed 9:shake:) i prawie ciagle się ucze - po 4 lutego obiecuje nadrobić zaległości) Nie ma sprawy. Ja tez ostatnio na DGM wpadam "jak po ogień"... Doba jest za krótka... Błyskotka napisał(a):Asiu a mogłabym cię prosić o uchwycenie chow chow :modla:. Najbardziej interesuje mnie smuff w pośredniej klasie albo w młodzieży ( psy) :roll:. A chowki sa na jakim ringu? Jezeli na tym samym - to OK. Gorzej jak bedą na innym. Zaraz sobie sprawdzę. Sprawdziłam. Chowki też sa na ringu nr 5!!! No to jest duże prawdopodobięństwo, że fotki będa! pzdr. Quote
Marihuana Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 U nas juz samochod spakowany, dokumenty i paszporty sa. Jutro rano ruszamy ! Oby tylko psow nie zapomniec. Kochani do zobaczenia na wystawie!!!! My jestesmy na ringu numer 2 z jednym pręgowanym młodziencem - Stasiem:) TRZYMAJCIE KCIUKI !!! Quote
Asiaczek Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Trzymamy, mocno trzymamy! Wracaj "z tarczą"!:lol: Pzdr. Quote
Marihuana Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Asiaczek napisał(a):Trzymamy, mocno trzymamy! Wracaj "z tarczą"!:lol: Pzdr. Asiaczku, a my sie nie spotykamy ??? Quote
Basik Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Trzymam kciuki i zarazem załatwiam prywatę :) Jutro są labki jak by ktoś mógł zrobić fotki suki mł i szczyle będę wdzięczna - oczywiście o stawke też będę marudziła. Ale teraz zaczynam myśleć o Was i trzymam - BĘDZIE OK!!!! Quote
Asiaczek Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Marihuana napisał(a):Asiaczku, a my sie nie spotykamy ??? A nie wiem... V grupa jest w niedzielę, a Wy? Pomyslałam, że jak jutro wyjeżdżacie, to na ringu jestescie w sobote... Pzdr. Quote
moon_light Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Asiaczek- My w sobote . Aaaaa pierwszy raz jade na wystawe zagranice , i jestem pełna obaw :-o. TRZYMAJCIE KCIUKI za mnie i Fififego !! :) Quote
simbik Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 moon_light napisał(a):Asiaczek- My w sobote . Aaaaa pierwszy raz jade na wystawe zagranice , i jestem pełna obaw :-o. TRZYMAJCIE KCIUKI za mnie i Fififego !! :) Jedziecie ? Suuuper :multi::multi::multi:.Mocno trzymam kciuki :kciuki:. My też debiutowaliśmy na zagranicznym ringu na Litwie, będzie fajnie,zobaczysz...a ile emocji :lol:. Przy okazji uśmiecham się o stawkę i jakbyś podpatrzyła to wyniki dożków :lol:. Oczywiście trzymamy razem z Tofim kciuki również za całą ekipę polską :terazpol:. Quote
jo-jo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 simbik napisał(a):Przy okazji uśmiecham się o stawkę i jakbyś podpatrzyła to wyniki dożków :lol:. Stawkę to się już samemu zrobiło i się ma :grins: (no nie licząc 3 psów..) Dziewczyny trzymamy kciuki i czekam na info !!!! :kciuki: P.S. Jess jaki fajny avatar :evil_lol: Quote
Dorota_Fiszer Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Czy ktos moglby poratowac i napisac jak trafic na teren wystawy jadac od Budziska ? Quote
Asiaczek Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Ja mam tylko mapkę wydrukowaną z ich informacji o wystawie... pzdr. Quote
dorotal Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Polecam mapy na Litwie http://www.maps.lt Odnosnie obecnej wystawy to przelaczamy na jezyk angielski, wybieramy z pierwszej listy Kaunas city, z drugiej streets, a pozniej wpisujemy Perkuno al. i naciskamy search a pozniej powiekszamy albo pomniejszamy mape :razz: Quote
Asiaczek Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Dorotal - dziękuję! Na pewno nam sie przyda taka mapka.:lol: pzdr. Quote
Nirse Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 :terazpol: Wystaw CAC-Kowno, 20-01-2008 r. BASENJI : sędzia Natalija Nekrosiene, Litwa stawka 4 basenji: JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - kl. otwarta | DOSK. | 1 | CWC, NSwR, Zwycięstwo Rasy / ex.1 , CAC, BOS, BOB JUMA MONGO Asiaczek FCI - kl.otwarta | DOSK. | 1 | CAC, NPwR / ex.1 , CAC, BOS JAZZY BOY Asiaczek FCI - kl.otwarta | DOSK. | 2 | CAC, ex.2 Abotere's WAHZIRI - kl. champion | DOSK. | 1 | CAC , ex.1 :laola: Gratki dla Asiaczków:)))))) moje psy :http://basenji-whippet.com/ Quote
Nirse Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 :terazpol: cd. Wystaw CAC-Kowno, 20-01-2008 r. AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER - BOB - kl. otwarta Make A Wish Sentinel :multi: Gratulację Aniu :multi: moje psy: http://basenji-whippet.com/ Quote
pati1033 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Serdeczne gratulacje dla Asiaczkow oraz dla P. Ani i Make a Wish :) :) :multi::multi::multi: Quote
Marihuana Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 jo-jo napisał(a): P.S. Jess jaki fajny avatar :evil_lol: hahaha sie ma:))) Quote
Agappe Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 basenjifiona napisał(a)::terazpol: Wystaw CAC-Kowno, 20-01-2008 r. BASENJI : sędzia Natalija Nekrosiene, Litwa stawka 4 basenji: JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - kl. otwarta | DOSK. | 1 | CWC, NSwR, Zwycięstwo Rasy / ex.1 , CAC, BOS, BOB JUMA MONGO Asiaczek FCI - kl.otwarta | DOSK. | 1 | CAC, NPwR / ex.1 , CAC, BOS JAZZY BOY Asiaczek FCI - kl.otwarta | DOSK. | 2 | CAC, ex.2 Abotere's WAHZIRI - kl. champion | DOSK. | 1 | CAC , ex.1 :laola: Gratki dla Asiaczków:)))))) moje psy :http://basenji-whippet.com/ GRATULUJE!!! Moja Żelinka jak zawsze sie spisała :))):multi::multi: Quote
Błyskotka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Polska Górą :multi::multi::multi::terazpol:. Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 moge prosic o stawkę amstaffów :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 A dlaczego nikt nie wspomniał, że ŻELKA BOG IV i pary hodowlane: 2 x II MIEJSCE!!!!!!!!!!!!!!!!! :) moon - jak Wam poszło???? proszę stawkę bernardynów :modla: Quote
Recommended Posts