Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Musiałek']:)

tylko że Wilno jest dalej jak Kowno przynajmniej dla mnie z Warszawy :)

ja jadę z Warszawy przez Suwałki i w sumie wychodzi około 400 km

jedziemy na niedzielę bez hotelu[/quote]

No tak, racja. Ja wczoraj zgłosiłam Stasia, jeszcze tylko szukam jakis hootteellliiikkk:))))

Posted

[quote name='Marihuana']Ile to jest Kilometrów - WARSZAWA - KOWNO???
Macie juz jakis HOTELIK???[/QUOTE]

my mamy hotel/zajazd agro w suwalkach, za jedynke placimy 90zl+10 za psa+ 15 za parking ;) w kownie znalazlysmy jednynie hotel gdzie chcieli 300lt za dwuosobowke plus po 10 zapsa :/ a z suwalk jest ok 80km wiec nie tak zle.

Posted

META, ja znalazłam hotelik w Kownie. Za jedynka chcą 25 euro + 5 Euro Pies ( w tym łazienka, sniadanie i cos tam jeszcze), a za 2 osobowy pokoj 35 Euro.

Hotel nazywa sie chyba Metropolis.

Posted

aaa tak tak, tyle ze ja nie moglam znalezc zadnego kontaku do nich, tylko rezerwacja internetowa przez karte kredytowa wiec odpadalo. trudno, z granicy nie jest tak daleko a zawsze po polsku ;)

Posted

meta napisał(a):
aaa tak tak, tyle ze ja nie moglam znalezc zadnego kontaku do nich, tylko rezerwacja internetowa przez karte kredytowa wiec odpadalo. trudno, z granicy nie jest tak daleko a zawsze po polsku ;)

U mnie to samo, ale po długisz poszukiwaniach znalazłam. Jak chcesz moge ci podac.

Posted

dorotal napisał(a):
Bylam w 2005 i 2006. Hala sportowa byla strasznie zapchana. Ale teraz wystawa zostala rozbita na dwa dni to bedzie lepiej

A jak ringi?? duze? Widze ze juz zmiana sedziego u mnie nastapiła;////

Posted

Musiałek napisał(a):
oni chyba sie pomylili ponieważ wg rozpiski na niedzielę 20.01 całe sedziowanie rozpoczyna sie od godz. 11:00 !! ??:crazyeye:

w sobote tez!!

Posted

jeżeli ktoś będzie w niedziele na wystawie to byłabym bardzo wdzięczna za porobienie zdjęć akitom - będzie ich aż 10, z czego sporo to szczeniaki i młode psy..

Posted

Agappe i Bety - postaram się porobic fotki Waszej rasie. Nie patrzyłam, ale jak jestesmy na tym samym ringu - to zaden problem. Gorzej, jak na innych. Ale moze jutro na spokojnie zajrzę jeszcze raz do rozpiski i sie zorientuje.
pzdr.

Posted

Asiu na Ciebie zawsze można liczyć:multi:
(przepraszam, ze ostatnio nie odwiedzam Twojego bloga, ale sypiam po 3-5 godzin na dobe (dziś np położyłam się o 5:30 rano, a wstałam przed 9:shake:) i prawie ciagle się ucze - po 4 lutego obiecuje nadrobić zaległości)