IMMNESS Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Czy byłoby jeszcze jedno wolne miejsce w BUSiku - 1 osoba + szczenię ? I jaki mniej więcej to byłby koszt ? Bo wybieramy się tydzień później do Trencina i muszę wiedzieć jak to wszystko zorganizować... :) Pozdrawiam. PS. Czy mógłby mi ktoś podesłać zgłoszenie? Quote
dorotal Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ta wystawa jest dwudniowa 19-20 stycznia Sedziowie 19 II FCI grupė: Gunnar Jensen – anglų buldogai, vokiečių bokseriai,dobermanai,vokiečių dogai, Berno zenenhundai,bulmastifai,senbernarai,niūfaundlendai, lansyrai . Elsbeth Clerc - likusios veislės VI FCI grupė - Natalija Nekrošienė VII FCI grupė - Natalija Nekrošienė VIII FCI grupė - Aneta Sobkowska-Dopierala -retriveriai, Jaunųjų vedlių konkursas Natalija Nekrošienė – likusiois veislės X FCI grupė - Viačeslav Verbickij O FCI grupė - Viačeslav Verbickij 20 I FCI grupė :Gunnar Jensen -koliai, šelčiai, briarai, belgų aviganiai Viačeslav Verbickij – likusios veislės III FCI grupė : Zdzislaw Kitlinski Aneta Sobkowska- Dopierala –Jaunųjų vedlių konkursas IV FCI grupė - Natalija Nekrošienė V FCI grupė - Natalija Nekrošienė IX FCI grupė : Dubrawka Riechel Elsbeth Clerc Quote
Agasia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 dorotal napisał(a):Ta wystawa jest dwudniowa 19-20 stycznia Sedziowie 19 II FCI grupė: Gunnar Jensen – anglų buldogai, vokiečių bokseriai,dobermanai,vokiečių dogai, Berno zenenhundai,bulmastifai,senbernarai,niūfaundlendai, lansyrai . Elsbeth Clerc - likusios veislės VI FCI grupė - Natalija Nekrošienė VII FCI grupė - Natalija Nekrošienė VIII FCI grupė - Aneta Sobkowska-Dopierala -retriveriai, Jaunųjų vedlių konkursas Natalija Nekrošienė – likusiois veislės X FCI grupė - Viačeslav Verbickij O FCI grupė - Viačeslav Verbickij 20 I FCI grupė :Gunnar Jensen -koliai, šelčiai, briarai, belgų aviganiai Viačeslav Verbickij – likusios veislės III FCI grupė : Zdzislaw Kitlinski Aneta Sobkowska- Dopierala –Jaunųjų vedlių konkursas IV FCI grupė - Natalija Nekrošienė V FCI grupė - Natalija Nekrošienė IX FCI grupė : Dubrawka Riechel Elsbeth Clerc I co teraz, Vgr i VII, VI w inne dni :shake: Quote
Asiaczek Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 No, to teraz zdaje sie nici z naszego busa... Ja wstępnie rozmawiałam z kolezanka z III gr. i raczej na niedzielę będzie komplet. Tzn. powinno sie uzbierać... A na sobote - busa nie ma... Pzdr. Quote
Agasia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Asiaczek napisał(a):No, to teraz zdaje sie nici z naszego busa... Ja wstępnie rozmawiałam z kolezanka z III gr. i raczej na niedzielę będzie komplet. Tzn. powinno sie uzbierać... A na sobote - busa nie ma... Pzdr. :placz::placz: Czy ktoś jedzie w sobote i mialby miejsce dla 1 osoby z 2 psiakami? (jeden w kontenerku, drugi nawet na kolanach) Quote
cenzo Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Agasia napisał(a):I co teraz, Vgr i VII, VI w inne dni :shake: Tak tez mi sie cos wydawalo, ze to dwudniowa. Traaagedia:placz:. Jesli nie uda mi sie wyscofac psa, to bede zmuszona jechac samochodem, zabieram tylko jednego, wiec mialabym miejsce dla Ciebie. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 No tak. Nasz bus rozpadl się, bo większość zarezerwowanych miejscówek to były psiaki z grup sobotnich,... A czy jest ktoś, kto potrzebuje transportu na niedzielę? Czyli grupy 1,3,4,5,9. Pzdr. Quote
simbik Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Agasia napisał(a)::placz::placz: Czy ktoś jedzie w sobote i mialby miejsce dla 1 osoby z 2 psiakami? (jeden w kontenerku, drugi nawet na kolanach) No ja zaczynam myśleć nad tym Kownem :hmmmm:.... a II grupa chyba w sobotę . Znalazłaś już transport ? Quote
Agasia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Tak ja już mam transport, ale wszystko dogada sie w styczniu. A może jakis busik na sobotę sprobowac? Quote
simbik Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Agasia napisał(a):Tak ja już mam transport, ale wszystko dogada sie w styczniu. A może jakis busik na sobotę sprobowac? Do busika to raczej dozie kiepsko wchodzą ;). Sama się chyba nie wybiorę ale z jakimś współtowarzyszem to bym się zebrała, na sobotę rzecz jasna. Quote
magat Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Bardotka - fotki z Kowna 2007 nagrałam na płytę i dam ją Musiałkowi w Chorzowie. A Iwona już Was poobdziela fotkami. Bo na płycie jest tez Grażyna od szeltika. A co do Kowna 2008 - na razie wysyłajcie dokumenty, aby zmieścić się w I terminie.:lol: Dla przypomnienia - DO 25 10 2007 R. Pzdr. Chyba można do 12 01.08 jescze wysyłac zgłoszenia ,tak było na stronie, pierwszy raz tam się wybieramy, i nie moge znaleźc zgoszenia czy Ktoś mógłby mi pomóc ?; Quote
Asiaczek Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='magat']Chyba można do 12 01.08 jescze wysyłac zgłoszenia ,tak było na stronie, pierwszy raz tam się wybieramy, i nie moge znaleźc zgoszenia czy Ktoś mógłby mi pomóc ?; Magat - pisałam o I terminie. A co do formularza, to możesz przekopiowac go ze strony ZG lub kazdego innego Oddziału. Ważne, aby był w jęz. angielskim, chociaz po polsku tez pewnie by zrozumieli. pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Basik napisał(a):Asiaczku a Ty nie w Wilnie??? Nieeee, w tym roku świadomie nie pojechałam, bo wiedziałam, ze będa małe baski-bobaski... I są!!! Ale za to JUMA MONGO Asiaczek FCI bardzo dzielnie się spisał zarówno I, jak i II dnia wystawy!!! Pzdr. Quote
aisaak Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Szukam kogoś kto mógłby mnie zabrać i mojego psa w sobote.Może ktoś się wybiera i ma wolne miejsce???? Quote
piotrjan Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Asiaczku pozdrawiam ! Ręce do kibicowania Twoim cudeńkom gotowe ! Juz się cieszę z naszego spotkania ! :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Czy to oznacza, że i Wy tam jedziecie? Jeeeeeee, jak fajosko!!! Ja tez juz się ciesze na nasze spotkanie! pzdr. Quote
piotrjan Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Czy to oznacza, że i Wy tam jedziecie? Jeeeeeee, jak fajosko!!! ... a do tego będziemy na jednym ringu !!! Super !!! Quote
Asiaczek Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Ah, jej! Same dobrocie!!!:lol: A w jakim składzie bedziecie? zorka bedzie? pzdr. Quote
piotrjan Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Ah, jej! Same dobrocie!!!:lol: A w jakim składzie bedziecie? zorka bedzie? pzdr. Tak . To będzie jej pierwszy występ w młodzieży ! :p Mam nadzieję ,że będziesz naszym dobrym duszkiem .:smile: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Uwielbiam byc "dobrym duszkiem", no, może "duchem"..... Czekam z niecierpliwościa! Pzdr. Quote
Marihuana Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Moj najmłodszy bokserek tez sie pojawi:))) Moze nam sie uda zakonczyc Mł.Ch. Litwy ????? Quote
Marihuana Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ile to jest Kilometrów - WARSZAWA - KOWNO??? Macie juz jakis HOTELIK??? Quote
Marihuana Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='.ania']Kowno jest ok 100km od Wilna ;)[/quote] Danke, danke:) Quote
Recommended Posts