Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
A skąd wiesz? Pisałaś, dzwoniłaś?
Pzdr.

Hmm otrzymalam odpowiedz na maila ze zgloszeniami ze przyjete ;)

Oj to ja taka zacofana ze nie wiedzialam ze juz nie mozna... ale pewno i tak bede placila na miejscu :evil_lol:

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

we wrzesniu w Kownie jeszcze mozna bylo placic na miejscu, wiec ja mam nadzieje ze w styczniu tez bedzie mozna :)
potwierdzili mi przyjecie 3 grzywek :multi: jeszcze tylko championat musze wyslac

Posted

Czemu w formularzu zgloszeniowym trzeba zaznaczyc date 19.01 lub 20.01? Czy to jest wystawa dwudniowa, czy ja cos zle widze?:crazyeye: Prosze aby mnie ktos oswiecil:oops:

Posted

Zambi napisał(a):
my jednak nie jedziemy :placz:
Eddie bedzie zaczynal kariere w UK od 3 stycznia juz, wiec nie damy rady. :shake:

Szkoda, bylby kazdy kolor polskiego setera :cool3:

Posted

UWAGA UWAGA UWAGA
Osoby, które wstępnie zarezerwowały sobie miejsca w busie do Kowna, proszę o informacje, czy wysłały już dokumenty lub czy zrezygnowaly.
Jest spore zainteresowanie busem i stąd moja prośba.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']UWAGA UWAGA UWAGA
Osoby, które wstępnie zarezerwowały sobie miejsca w busie do Kowna, proszę o informacje, czy wysłały już dokumenty lub czy zrezygnowaly.
Jest spore zainteresowanie busem i stąd moja prośba.
Pzdr.
Ja + 2 psy wciąż chętna

Posted

Frytela - jak dobrze zrozumiałam Bardotke, to Ona jedzie z corgi i pewnie to bedzie Marco.Daj mi, proszę, znać jak się upewnisz, bo mam innych chetnych na twoje zamówione wczesniej miejsce w busie.
pzdr.

Posted

Frytela napisał(a):
ja myślałam o tej wystawie, ale jezeli jedzie Marco (Pani Doroto, czy zgłosiła go Pani?) to chyba ja jechac nie bede :) ale nie wiem zobacze...

Tak Paulinko, my już jesteśmy zgłoszeni i potwierdzeni.

Posted

kurcze nie wiem, chyba pojade :) jutro albo pojutrze potwierdze :) Przepraszam Pani Doroto ze będe konkurencje robić(Bo Marco w mł bedzie?), ale chce troche za granice polski pojeździć ;)

Posted

Frytela napisał(a):
kurcze nie wiem, chyba pojade :) jutro albo pojutrze potwierdze :) Przepraszam Pani Doroto ze będe konkurencje robić(Bo Marco w mł bedzie?), ale chce troche za granice polski pojeździć ;)

Nie ma sprawy - tak Marco w młodzieży :cool3:

Posted

My chyba Kowno odpuścimy, po co nam BISy Baby z kazdego kraju w Europie :lol:

A tak na poważnie - to wystawa jest w moje urodziny - i niestety z przyczyn rodzinnych nie będę mogła nawet wysłać tam samej Frani. A szkoda - bo może skończyłoby się podobnym sukcesem jak w Nitrze. No nic - może w przyszłym roku :)