Agasia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Asiaczek napisał(a):A skąd wiesz? Pisałaś, dzwoniłaś? Pzdr. Hmm otrzymalam odpowiedz na maila ze zgloszeniami ze przyjete ;) Oj to ja taka zacofana ze nie wiedzialam ze juz nie mozna... ale pewno i tak bede placila na miejscu :evil_lol: Quote
meta Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 we wrzesniu w Kownie jeszcze mozna bylo placic na miejscu, wiec ja mam nadzieje ze w styczniu tez bedzie mozna :) potwierdzili mi przyjecie 3 grzywek :multi: jeszcze tylko championat musze wyslac Quote
cenzo Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Czemu w formularzu zgloszeniowym trzeba zaznaczyc date 19.01 lub 20.01? Czy to jest wystawa dwudniowa, czy ja cos zle widze?:crazyeye: Prosze aby mnie ktos oswiecil:oops: Quote
Zambi Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 my jednak nie jedziemy :placz: Eddie bedzie zaczynal kariere w UK od 3 stycznia juz, wiec nie damy rady. :shake: Quote
Agasia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Zambi napisał(a):my jednak nie jedziemy :placz: Eddie bedzie zaczynal kariere w UK od 3 stycznia juz, wiec nie damy rady. :shake: Szkoda, bylby kazdy kolor polskiego setera :cool3: Quote
Asiaczek Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 UWAGA UWAGA UWAGA Osoby, które wstępnie zarezerwowały sobie miejsca w busie do Kowna, proszę o informacje, czy wysłały już dokumenty lub czy zrezygnowaly. Jest spore zainteresowanie busem i stąd moja prośba. Pzdr. Quote
Agasia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Asiaczek']UWAGA UWAGA UWAGA Osoby, które wstępnie zarezerwowały sobie miejsca w busie do Kowna, proszę o informacje, czy wysłały już dokumenty lub czy zrezygnowaly. Jest spore zainteresowanie busem i stąd moja prośba. Pzdr. Ja + 2 psy wciąż chętna Quote
Asiaczek Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Agasia - a wysłałas dokumenty? pzdr. Quote
Agasia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Agasia - a wysłałas dokumenty? pzdr. Tzn zgloszenia? No tak Quote
Asiaczek Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 O to mi chodziło. Czyli rezerwuje na 100 % miejsce dla Ciebie. Pzdr. Quote
Savannah Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 ja chciałam jechac na ta wystawe bardzo - takze ze wzgledu na EKIPE ! ale kurde mam w tedy sesje....:placz: chyba sie pochlastam normalnie :flaming::grab: załamka... Quote
Asiaczek Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Savannah - sesja wazniejsza! Jeszcze uda nam się pojechać razem. Jak nie do Kowna, to na pewno gdzies indziej... Pzdr. Quote
Bardotka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ja Asiu, jestem zgłoszona i jak najbardziej na busika się piszę:loveu: Quote
Asiaczek Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Bardotka napisał(a):Ja Asiu, jestem zgłoszona i jak najbardziej na busika się piszę:loveu: OK. Dziękuję. Odhaczyłam Pzdr. Quote
Frytela Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 ja myślałam o tej wystawie, ale jezeli jedzie Marco (Pani Doroto, czy zgłosiła go Pani?) to chyba ja jechac nie bede :) ale nie wiem zobacze... Quote
Asiaczek Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Frytela - jak dobrze zrozumiałam Bardotke, to Ona jedzie z corgi i pewnie to bedzie Marco.Daj mi, proszę, znać jak się upewnisz, bo mam innych chetnych na twoje zamówione wczesniej miejsce w busie. pzdr. Quote
Bardotka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Frytela napisał(a):ja myślałam o tej wystawie, ale jezeli jedzie Marco (Pani Doroto, czy zgłosiła go Pani?) to chyba ja jechac nie bede :) ale nie wiem zobacze... Tak Paulinko, my już jesteśmy zgłoszeni i potwierdzeni. Quote
Frytela Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 kurcze nie wiem, chyba pojade :) jutro albo pojutrze potwierdze :) Przepraszam Pani Doroto ze będe konkurencje robić(Bo Marco w mł bedzie?), ale chce troche za granice polski pojeździć ;) Quote
Bardotka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Frytela napisał(a):kurcze nie wiem, chyba pojade :) jutro albo pojutrze potwierdze :) Przepraszam Pani Doroto ze będe konkurencje robić(Bo Marco w mł bedzie?), ale chce troche za granice polski pojeździć ;) Nie ma sprawy - tak Marco w młodzieży :cool3: Quote
Frytela Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 no to super ;) chyba pojade, jak moj tata wroci, to z nim pogadam i jutro dam odpowiedz czy jade ;) Quote
Asiaczek Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Frytela napisał(a):no to super ;) chyba pojade, jak moj tata wroci, to z nim pogadam i jutro dam odpowiedz czy jade ;) No i co? pzdr. Quote
Frytela Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 jechac pojade ale nie wiem jak z rodzicami czy nie będą chcieli jechac musze z nimi to w koncu dokładnie obgadac ;) Quote
Asiaczek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 No to Frytelko - do roboty! Ustalaj z Rodzicami i daj sygnał, OK? Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 My chyba Kowno odpuścimy, po co nam BISy Baby z kazdego kraju w Europie :lol: A tak na poważnie - to wystawa jest w moje urodziny - i niestety z przyczyn rodzinnych nie będę mogła nawet wysłać tam samej Frani. A szkoda - bo może skończyłoby się podobnym sukcesem jak w Nitrze. No nic - może w przyszłym roku :) Quote
Recommended Posts