panienkabubu Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Asiaczek napisał(a):Z W-wy to jest 380-400 km. No, od Was to chyba ok.700? Pzdr. otóż to :) Ale do Warszawy dowieźć psiaka to już lepiej brzmi, w razie jakby załapała się na Asiaczkowy busik :cool3: Nie no, jeszcze muszę to przemyśleć, zobaczymy............. ale korci mnie no :cool3: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Panienkabubu - pogadamy w Chorzowie... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Asiaczek napisał(a):Panienkabubu - pogadamy w Chorzowie... Pzdr. Dobrze:) żebym tylko nie zapomniała ciasta ;) Quote
Asiaczek Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Wariatka...:loveu: To może spakuj już dzisiaj, co?:evil_lol: Ja będę piekła dopiero w sobotę, aby dla Szanownych Gości było: świeżutkie... może już nie cieplutkie... prosto z piekarnika... chrupiące... pachnące... smaczne... "tymi ręcami" zagniatane... Pzdr. Quote
Frytela Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 a czy nie byłoby osoby która mogłaby zabrac ze soba mojego corgi? (mała rasa ;)) Quote
Agasia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Frytela napisał(a):a czy nie byłoby osoby która mogłaby zabrac ze soba mojego corgi? (mała rasa ;)) Do Busika wszystko sie zmiesci :diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 O, Agasia, a może Ty byś wystawiła corgaska, co? Ale dobrze by było, aby Maluch był w kontenerku... Frytela, co Ty na to? pzdr. Quote
Frytela Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Mi tam wszystko pasuje :) naprawde super by było :) Quote
Asiaczek Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Agasia - a co Ty na to? Pzdr. Quote
narisowa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Frytela napisał(a):a czy nie byłoby osoby która mogłaby zabrac ze soba mojego corgi? (mała rasa ;)) ja z lublina będę jechać, jak wozik nie odmówi posłuszeństwa, mam sporo miejsca:lol: Quote
Bardotka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 No my pojedziemy więc Asiaczku liczymy na ciebie :cool3: Zresztą i na tego busika chętni jesteśmy. Quote
Asiaczek Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Bardotka - fotki z Kowna 2007 nagrałam na płytę i dam ją Musiałkowi w Chorzowie. A Iwona już Was poobdziela fotkami. Bo na płycie jest tez Grażyna od szeltika. A co do Kowna 2008 - na razie wysyłajcie dokumenty, aby zmieścić się w I terminie.:lol: Dla przypomnienia - DO 25 10 2007 R. Pzdr. Quote
Bardotka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Bardotka - fotki z Kowna 2007 nagrałam na płytę i dam ją Musiałkowi w Chorzowie. A Iwona już Was poobdziela fotkami. Bo na płycie jest tez Grażyna od szeltika. A co do Kowna 2008 - na razie wysyłajcie dokumenty, aby zmieścić się w I terminie.:lol: Dla przypomnienia - DO 25 10 2007 R. Pzdr. Hehehe Ja w Chorzowie będę z Musiałkiem więc sama sobie odbiorę foteczki:loveu: Do zobaczenia:cool3: Quote
Asiaczek Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Aaaaa, to muszę nagrać dla Ciebie osobno. Bo ja wszystkie Wasze 3 psiaki nagrałam na I płytę. ale nic to. Zrobi sie!:lol: Pzdr. Quote
Bardotka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Aaaaa, to muszę nagrać dla Ciebie osobno. Bo ja wszystkie Wasze 3 psiaki nagrałam na I płytę. ale nic to. Zrobi sie!:lol: Pzdr. To ja się ślicznie uśmiecham:grins: hehehe Quote
Zambi Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 narisowa napisał(a):ja z lublina będę jechać, jak wozik nie odmówi posłuszeństwa, mam sporo miejsca:lol: Narisowa a nie zabralabys mnie z mlodym rudzielcem :oops: Quote
narisowa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Zambi napisał(a):Narisowa a nie zabralabys mnie z mlodym rudzielcem :oops: zambi to ty też z lublina? tak jak napisałam, jak wóz nie odmówi posłuszeństwa, bo ma swoje kaprysy:cool3: to nie ma sprawy:loveu:, bo jak nie zechce jechać, to będziemy z dwoma seterami jechać w osobówce! - ale zgłaszam się na ochotnika na tylne siedzenie z psiakami, ciepło przynajmniej mi będzie;) Quote
wiktorziolo Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 blaira napisał(a):Hmm...wyborem sedziego mnie nie powalili na 3 grupe... Dokładnie ehhh... Quote
Agasia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 narisowa napisał(a):zambi to ty też z lublina? tak jak napisałam, jak wóz nie odmówi posłuszeństwa, bo ma swoje kaprysy:cool3: to nie ma sprawy:loveu:, bo jak nie zechce jechać, to będziemy z dwoma seterami jechać w osobówce! - ale zgłaszam się na ochotnika na tylne siedzenie z psiakami, ciepło przynajmniej mi będzie;) To sie szykuje mocna obstawa polskich seterow - do koloru do wyboru :diabloti: Quote
Agappe Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Bardotka - fotki z Kowna 2007 nagrałam na płytę i dam ją Musiałkowi w Chorzowie. A Iwona już Was poobdziela fotkami. Bo na płycie jest tez Grażyna od szeltika. A co do Kowna 2008 - na razie wysyłajcie dokumenty, aby zmieścić się w I terminie.:lol: Dla przypomnienia - DO 25 10 2007 R. Pzdr. oo czyli do dnia moich imienin ;) Quote
Zambi Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 narisowa napisał(a):zambi to ty też z lublina? tak jak napisałam, jak wóz nie odmówi posłuszeństwa, bo ma swoje kaprysy:cool3: to nie ma sprawy:loveu:, bo jak nie zechce jechać, to będziemy z dwoma seterami jechać w osobówce! - ale zgłaszam się na ochotnika na tylne siedzenie z psiakami, ciepło przynajmniej mi będzie;) :multi: , dziekujemy pieknie :multi: a my dokladnie ze Swidnika ;) Quote
Zambi Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Agasia napisał(a):To sie szykuje mocna obstawa polskich seterow - do koloru do wyboru :diabloti: Agasia tez jedziesz ze swoja lalunia?? :loveu: My w mlodziakach (juniorkach) bedziemy dopiero ;) Quote
Agasia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Zambi napisał(a):Agasia tez jedziesz ze swoja lalunia?? :loveu: My w mlodziakach (juniorkach) bedziemy dopiero ;) My tez mlodziki!:loveu: Quote
Irviers Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 To jak z wspolnym przejazdem? Moze cos zorganizujemy ? :) ktos sie orientuje ile to by mniej wiecej wypadało na osobę? w dwie strony oczywiscie . My jestesmy w skladzie-2 osoby + 3 male psy. Quote
panienkabubu Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 MartaReksKiwi napisał(a):To jak z wspolnym przejazdem? Moze cos zorganizujemy ? :) ktos sie orientuje ile to by mniej wiecej wypadało na osobę? w dwie strony oczywiscie . My jestesmy w skladzie-2 osoby + 3 male psy. Dobre pytanie :cool3: Quote
Recommended Posts