Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Z W-wy to jest 380-400 km. No, od Was to chyba ok.700?
Pzdr.

otóż to :)
Ale do Warszawy dowieźć psiaka to już lepiej brzmi, w razie jakby załapała się na Asiaczkowy busik :cool3:
Nie no, jeszcze muszę to przemyśleć, zobaczymy............. ale korci mnie no :cool3:

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wariatka...:loveu: To może spakuj już dzisiaj, co?:evil_lol:

Ja będę piekła dopiero w sobotę, aby dla Szanownych Gości było:
świeżutkie...
może już nie cieplutkie...
prosto z piekarnika...
chrupiące...
pachnące...
smaczne...
"tymi ręcami" zagniatane...
Pzdr.

Posted

Frytela napisał(a):
a czy nie byłoby osoby która mogłaby zabrac ze soba mojego corgi? (mała rasa ;))

ja z lublina będę jechać, jak wozik nie odmówi posłuszeństwa, mam sporo miejsca:lol:

Posted

Bardotka - fotki z Kowna 2007 nagrałam na płytę i dam ją Musiałkowi w Chorzowie. A Iwona już Was poobdziela fotkami. Bo na płycie jest tez Grażyna od szeltika.

A co do Kowna 2008 - na razie wysyłajcie dokumenty, aby zmieścić się w I terminie.:lol: Dla przypomnienia - DO 25 10 2007 R.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Bardotka - fotki z Kowna 2007 nagrałam na płytę i dam ją Musiałkowi w Chorzowie. A Iwona już Was poobdziela fotkami. Bo na płycie jest tez Grażyna od szeltika.

A co do Kowna 2008 - na razie wysyłajcie dokumenty, aby zmieścić się w I terminie.:lol: Dla przypomnienia - DO 25 10 2007 R.
Pzdr.

Hehehe Ja w Chorzowie będę z Musiałkiem więc sama sobie odbiorę foteczki:loveu:
Do zobaczenia:cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aaaaa, to muszę nagrać dla Ciebie osobno. Bo ja wszystkie Wasze 3 psiaki nagrałam na I płytę. ale nic to. Zrobi sie!:lol:
Pzdr.

To ja się ślicznie uśmiecham:grins: hehehe

• 2 weeks later...
Posted

narisowa napisał(a):
ja z lublina będę jechać, jak wozik nie odmówi posłuszeństwa, mam sporo miejsca:lol:

Narisowa a nie zabralabys mnie z mlodym rudzielcem :oops:

Posted

Zambi napisał(a):
Narisowa a nie zabralabys mnie z mlodym rudzielcem :oops:

zambi to ty też z lublina? tak jak napisałam, jak wóz nie odmówi posłuszeństwa, bo ma swoje kaprysy:cool3: to nie ma sprawy:loveu:, bo jak nie zechce jechać, to będziemy z dwoma seterami jechać w osobówce! - ale zgłaszam się na ochotnika na tylne siedzenie z psiakami, ciepło przynajmniej mi będzie;)

Posted

narisowa napisał(a):
zambi to ty też z lublina? tak jak napisałam, jak wóz nie odmówi posłuszeństwa, bo ma swoje kaprysy:cool3: to nie ma sprawy:loveu:, bo jak nie zechce jechać, to będziemy z dwoma seterami jechać w osobówce! - ale zgłaszam się na ochotnika na tylne siedzenie z psiakami, ciepło przynajmniej mi będzie;)

To sie szykuje mocna obstawa polskich seterow - do koloru do wyboru :diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Bardotka - fotki z Kowna 2007 nagrałam na płytę i dam ją Musiałkowi w Chorzowie. A Iwona już Was poobdziela fotkami. Bo na płycie jest tez Grażyna od szeltika.

Pzdr.

oo czyli do dnia moich imienin ;)

Posted

narisowa napisał(a):

:multi: , dziekujemy pieknie :multi:
a my dokladnie ze Swidnika ;)

Posted

Agasia napisał(a):
To sie szykuje mocna obstawa polskich seterow - do koloru do wyboru :diabloti:

Agasia tez jedziesz ze swoja lalunia?? :loveu:
My w mlodziakach (juniorkach) bedziemy dopiero ;)

• 2 weeks later...
Posted

To jak z wspolnym przejazdem? Moze cos zorganizujemy ? :) ktos sie orientuje ile to by mniej wiecej wypadało na osobę? w dwie strony oczywiscie .
My jestesmy w skladzie-2 osoby + 3 male psy.

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
To jak z wspolnym przejazdem? Moze cos zorganizujemy ? :) ktos sie orientuje ile to by mniej wiecej wypadało na osobę? w dwie strony oczywiscie .
My jestesmy w skladzie-2 osoby + 3 male psy.

Dobre pytanie :cool3: