Asiaczek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 sylrwia napisał(a):Czy moge poprosic nazwe wyżła węgierskiego magyar vizsla był tylko jeden :) Już zapodaję:;) SUKA kl.puppy SUGAR TANGO url 16-06-2007 r., SUGAR ESZES X SUGAR LENCSE, Hod. A. FICSURA, wł. GARSVIENE D. Pzdr. Quote
sylrwia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 O dzięki Asiaczku, szkrab z węgierskiej hodowli ściągnięty :) Quote
simbik Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 To ja poproszę jeszcze o dogi niemieckie (Vokiei dogai (Deutsche Dogge)); jest 19 sztuk więc może być skan lub zdjęcie (na simbik@op.pl) gdyby był problem z przepisaniem :lol:. Quote
Theogonia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Asiaczek napisał(a):PSY kl. mł. AALTO AMAZONES LINIJA NAMEJS RIO KL. O ARVO AMAZONES LINIJA JAUNIS TURKIO OAZE SUKI KL. PUPPY DERBI TURKIO OAZE KL. O JARA TURKIO OAZE Pzdr. BARDZO< BARDZO DZIEKUJE>>> Chyba zaczne jezdzic na wsztsrkie te zagraniczne wystawy, zamiast narzekac i zalowac z enie bylo mnie tam:) Quote
sylrwia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Theogonia napisał(a):BARDZO< BARDZO DZIEKUJE>>> Chyba zaczne jezdzic na wsztsrkie te zagraniczne wystawy, zamiast narzekac i zalowac z enie bylo mnie tam:) Tak tak dawaj do Wilna :) Quote
Theogonia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 oj chyba bedzie nam trzeba. U pani Opara jeszcze nie bylam ani ja ani zaden z moich psow... Najpierw jednak musze przekonac moja druga polowe, ze jest to konieczne bysmy tam z psami pojechali:D Quote
jo-jo Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 My również Gratulujemy Wszystkim Baaaaaardzo Serdecznie :Cool!: Quote
Asiaczek Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='simbik']To ja poproszę jeszcze o dogi niemieckie (Vokiei dogai (Deutsche Dogge)); jest 19 sztuk więc może być skan lub zdjęcie (na simbik@op.pl) gdyby był problem z przepisaniem :lol:. Deutsche dogge - fawn & brindle PSY kl. puppy PALERMO-T TEMPO DEI GIGANTI kl. mł. CAESAR DES TERRES DE LA RAIRIE ULRIC NOTANGA ZBIGNIEW KARALISKASIS suki KL. Mł. cleopatra des terres de la rairie uma thurman notanga zefyra karaliskasis BLACK & HARLEQUIN PSY kl. baby PANEVEZYS ADONIS KL. PUPPY CALVADOS DES TERRES DE LA RAIRIE KL. Mł. alessandro merticija kl. o laufer yago SUKI kl. puppy AUSTINA MARGENIS kl. ch AFRODITA KANTATA BONEL S'AIDEE DOGIWOGI KL. W sanel armada blue PSY kl. bling des terres de la rairie figaro modry efekt kl. ch lion king is degsnes maumedyno SUKI kl. o REDE GARGZDELE kl. ch BONEL VIIVI pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Aaaaa, jeszcze zapomniałam napisac, że Aboteres WAHZIRI (Wazirek) i Marija ZEMLANSKAYA(Litwa) zajęli I miejsce w konkurencji Młody prezenter, grupa profesjonalna, a w porównaniu ze zwycięzcą tej grupy z soboty - tez byli na I miejscu!!! To az niewiarygodne!!!! pzdr. Quote
dorotal Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Asiaczek, bardzo miło bylo ciebie poznac osobiscie :lol: Mam nadzieje ze pamietasz o zdjeciach z BOG-a ;) Quote
piotrjan Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 dorotal napisał(a):Mam nadzieje ze pamietasz o zdjeciach No właśnie ..... ;) Quote
Asiaczek Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Zniknął mój post..... A o fotkach pamiętam, pamiętam. ale dorotal Twojego Maluszka wogóle na fotkach nie widac... zlał się z kolorem Twojego ubrania... Zresztą sama zobaczysz... pzdr. Quote
dorotal Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Asiaczek napisał(a):Zniknął mój post..... A o fotkach pamiętam, pamiętam. ale dorotal Twojego Maluszka wogóle na fotkach nie widac... zlał się z kolorem Twojego ubrania... Zresztą sama zobaczysz... pzdr. No cóż, następnym razem może się zastanowię jak się ubieram na wystawę :evil_lol: Ale proszę podeślij, te które masz. Quote
Recommended Posts