Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hund']To pisnę tylko słówko idziemy do przodu ale kciki dalej potzrebne...[/QUOTE]

Wiemy, wiemy nie powiesz dokąd nie będziesz pewna.

Trzymamy......

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bajka ucieszyła się bardzo z sobotnich odwiedzin :) przyjęłą dobrze swoja koleżankę Fionę która również przybyła na spotkanie. zdominował ja od razu ale zachowywała się towarzysko :) Muszę przyznac że trochę schudła o mnij charczy i to mnie bardzo cieszy :).Pan z hotelu jest z niej zadowolony jest grzeczna i dobrze się zachowuje. Ponieważ hotel mieści się w domu Bajka poznała całą rodzinę ale polubiła najbardziej syna tego pana . Może zatem śmiało zamieszkać w domu z dziećmi :) Natomiast wszelki futerkowe zwierzaki typu sarenka najlepiej jakby trzymały się od niej z daleka :) Polowanie chyba Bajka uwielbia, no i kopanie nor oraz zjadanie ziwrzątek które uda się wykopać :)

Posted

bazarek ;) super!! A kciuki konieczne i proszę o nie wszystkich. Bajka od 10 tej siedzi w lecznicy. Została zważona i zbadana i musiałysmy ją zostawić :( Trzymaj się piesku!!!

Posted

Bajka już po operacji!!! Dr zadzwonił że potrójny sukces!!! Po pierwsze 2 przepukliny, po drugie 2 cysty i sterylka i po trzecie podniebienie było za długie i podobno stąd brało się charczenie i to również podobno ,,naprawiono,, :) Bajka się wybudza :) pojedziemy do niej wieczorem :)

Aha dr wszystko nam zostawił do obejrzenia .....nie wiem co o tym myśleć....chyba nie zjemy kolacji...

Posted

ß@$!@ napisał(a):
kciuki trzymam!! :)
a pieniądze.. bazarek powinien ruszyć jeszcze w tym tyg. :)

B@si@ podaj, proszę maila na który mam wysłać zdjęcia.

Moje PW nie działa.:oops:

Posted

Bajka po operacji!! JUż nic nie przeszkadza jej w chodzeniu!! Przepuchlina była obustronna do tego przepuchlina pępkowa, cysty na jajnikach ...operacja trwała 2 godziny. Niestety zabieg był za długi żeby zoperować gardło :( porobiono jej jedynie zdjęcia żebyśmy zobaczyły co jest grane .
Bajka jest osowiała, machała ogonkiem do nas ale to nie było to samo :( mam nadzieję że dojdzie do siebie bidusia. Na razie jest obolała.

Posted

Bardzo potrzebny tymczas dla Bajki ! Do hotelu nie może iść świeżo po zabiegu a dzisiaj musimy zabrać ją z lecznicy. Nie pozwolono nam jej zostawić tam dłużej.. :(