Toska Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Bajeczko , biegaj sobie zdrowa i radosna za Tęczowym Mostem ..... :-(:-(:-( [*] [*] [*] Quote
fona Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Bajeczko, tak pozno Cie poznalam, taka szkoda, ze sie nie udalo... Quote
Hund Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Udała się pierwsza operacja i to że ją ze schronu wyciągnęłyśmy i Wasza pomoc i to że była kochana Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Żegnaj Bajuniu..A jak spotkasz naszą Maję,Sokratesa,Melunia,Dolores i inne moje ukochane zwierzaki to powiedz im,że pamiętam,kocham i niech na mnie czekają,przyjdę..:-(:-(:-( Elżbieta Quote
fona Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 dziekuje, dziewczyny, ze bylyscie z nia do konca i tak ja kochalyscie Quote
Nela_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Hund napisał(a): Teraz biega szczęśliwa po zielonej trawce , rozwiane uszka podskakują , pyszczek się uśmiecha :) już nic ją nie boli. Umarła kochana .... :-( :-( Zrobiłyście wszystko co tylko można było zrobić. Quote
Kanzaj Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 :-(:-(:-(:-(:-(.................. Znajdź tam Bajeczko mojego Maxia, który odszedł w środę .... On się Tobą zaopiekuje... Powiedz mu, że strasznie nam Go brakuje..... tak jak Ciebie maleńka ..... Quote
Izabela124. Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 I popłakałam się:placz::placz::placz: Kochanie, przepraszam, że Ci nie pomogłam:placz::placz::placz::placz: Quote
peate Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 :shake: ... :-( jedyna pocieszająca myśl to taka, że teraz Bajce będzie już dużo lepiej :lilangel: dziewczyny trzymajcie się, to przecież dzięki Wam Bajce żyło się lepiej ... ... pewnie patrzy teraz z góry i merda ogonkiem ... Quote
sylwinka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 przepraszam Bajeczko,że byłaś tylko moją fotografią,przepraszam za mój wybór,ale czy potrafiłabym się teraz z Tobą rozstać...ale mam Cię w serduszku i wiem,że moje wszystkie Kochane Serduszka już tam się Tobą zaopiekują! Dobrej zabawy Kochana!!!!!!!!! PS.Dobre Cioteczki dajcie znać w wolnej chwili,ile tego na minusie jeszcze pozostało,to będziemy coś tu organizować na spłatę. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 A ja ciągle wierzyłam, że jej się uda... :( Kochana Bajeczka, ważne, że nie musiała oglądać już więcej schroniskowego bosku, była kochana, przytulana, mogła do kogo merdać ogonkiem... Ale teraz jej nie ma... przynajmniej już jej nic nie boli, jest szczęśliwa... Śpij spokojnie Bajeczko. [`] Quote
Jola_K Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 ogromnie mi przykro :placz: spij, juz zdrowa i radosna, do zobaczenia ['] Quote
sylwinka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111399 bazarek na Bajkę..............:-( prosimy o podnoszenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kanzaj Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Czemu to cholerne życie jest takie niesprawiedliwe?... Quote
Izabela124. Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Kanzaj napisał(a):Czemu to cholerne życie jest takie niesprawiedliwe?...Zupełnie tego nie rozumiem, taka sliczna sunia, a odeszła:placz: Quote
_bubu_ Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Sylwinka - doszła wpłata 50zł na rachunek Bajki - bardzo dziekuje ! Quote
irysek Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 az sie poplakalam, ale to zycie jest okrutne, ze musialam tu zajrzec przed snem, lzy same leca, sliczna bajeczko, bylas dzielna, bolalo cie pewnie bardzo, ale teraz juz jestes szczesliwa w psim niebie, mam nadzieje, ze spotkasz mojego kochanego iryska, tez byl sliczny, kochany i tez musielismy go uspic, no nie teraz to juz wyje Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Czytam o Tobie Bajuniu..Już teraz dobrze kochana? Spotkałaś moje ukochane zwierzaki?Napewno..Trzymajcie się razem..:-( Ela Quote
Recommended Posts