Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Żegnaj Bajuniu..A jak spotkasz naszą Maję,Sokratesa,Melunia,Dolores i inne moje ukochane zwierzaki to powiedz im,że pamiętam,kocham i niech na mnie czekają,przyjdę..:-(:-(:-(
Elżbieta

Posted

Hund napisał(a):
Teraz biega szczęśliwa po zielonej trawce , rozwiane uszka podskakują , pyszczek się uśmiecha :) już nic ją nie boli. Umarła kochana ....

:-( :-(

Zrobiłyście wszystko co tylko można było zrobić.

Posted

:-(:-(:-(:-(:-(..................
Znajdź tam Bajeczko mojego Maxia, który odszedł w środę .... On się Tobą zaopiekuje... Powiedz mu, że strasznie nam Go brakuje..... tak jak Ciebie maleńka .....

Posted

:shake: ... :-(
jedyna pocieszająca myśl to taka, że teraz Bajce będzie już dużo lepiej :lilangel:

dziewczyny trzymajcie się, to przecież dzięki Wam Bajce żyło się lepiej ...
... pewnie patrzy teraz z góry i merda ogonkiem ...

Posted

przepraszam Bajeczko,że byłaś tylko moją fotografią,przepraszam za mój wybór,ale czy potrafiłabym się teraz z Tobą rozstać...ale mam Cię w serduszku i wiem,że moje wszystkie Kochane Serduszka już tam się Tobą zaopiekują!

Dobrej zabawy Kochana!!!!!!!!!

PS.Dobre Cioteczki dajcie znać w wolnej chwili,ile tego na minusie jeszcze pozostało,to będziemy coś tu organizować na spłatę.

Posted

A ja ciągle wierzyłam, że jej się uda... :(

Kochana Bajeczka, ważne, że nie musiała oglądać już więcej schroniskowego bosku, była kochana, przytulana, mogła do kogo merdać ogonkiem... Ale teraz jej nie ma... przynajmniej już jej nic nie boli, jest szczęśliwa...

Śpij spokojnie Bajeczko. [`]

Posted

az sie poplakalam, ale to zycie jest okrutne, ze musialam tu zajrzec przed snem, lzy same leca, sliczna bajeczko, bylas dzielna, bolalo cie pewnie bardzo, ale teraz juz jestes szczesliwa w psim niebie, mam nadzieje, ze spotkasz mojego kochanego iryska, tez byl sliczny, kochany i tez musielismy go uspic, no nie teraz to juz wyje

Guest Elżbieta481
Posted

Czytam o Tobie Bajuniu..Już teraz dobrze kochana?
Spotkałaś moje ukochane zwierzaki?Napewno..Trzymajcie się razem..:-(
Ela