Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt nie chciałby tak cierpieć i nikt nie chciałby żeby jego pies tak cierpiał. Przykro mi ale wydaje mi się że czas się zbliża ...:(:(:( niestety

Posted

To już za późno :( nie będzie domku :( nie będzie nadziei :(:(:( Bajce zostało niewiele czasu ,ona znalazła domek....nie taki jak chcieliśmy ale znalazła, jest cały czas kochana i ważna , ale nadchodzi koniec :(:(:(:( ja.....nie moge ....
Ona ma takie mądre oczy, mimo wszystko, mimo tej choroby :( :( :( oczy zostały te same :( tylko teraz smutne :(:(

Posted

Wczoraj pożegnałyśmy Bajkę :( Kruszynka została uśpiona wieczorem . Tylko w ten sposób mogłyśmy jej pomóc. Była dzielna do końca i taka kochana..
Wciąż w to nie wierze i widze jej mądre spojrzenie..
Weterynarz powiedział ze przedłużylismy jej życie ile się dało.. ale teraz trzeba się wziąść w garśc i ratować kolejne psy.. tylko to nie takie proste.. :(
Pocieszam się że Bajka zaznała milości i w hotelu czuła się jak w domu.
Teraz już nic ją nie boli i biega szczęśliwa.. [']

Posted

Basiu to było najlepsze rozwiązanie, ona się dusiła, nie mogła się położyć, w każdej pozycji ją bolało, była wyczerpana bez możliwości odetchnięcia, odpoczynku, guz na zewnątrz był większy od piłki do tenisa a w środku ....:(:(:( takiego cierpienie nie mogły uśmierzyć leki.
:( do końca się przytulała i prosiła o głaskanie . Teraz biega szczęśliwa po zielonej trawce , rozwiane uszka podskakują , pyszczek się uśmiecha :) już nic ją nie boli. Umarła kochana ....