Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bajka ma niestety powrót nowotworu :( ZostaŁa na noc w lecznicy mimo że zapieraŁa się ile miaŁa siŁ :(:(:( Jutro rano będzie miaŁa rtg pŁuc. Jeśli okaże się że nie ma przerzutów od razu wezmą się lekarze za operację. Jesteśmy bez pieniędzy proszę pomóżcie. :(:(:( Bajka potrzebuje wsparcia!!!!

_bubu_ zadzwoń proszę rano do lecznicy , będę u lekarza i będę miaŁa wyŁączony telefon. Jeśli wyjdą przerzuty trzeba będzie ją odebrać.

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O nie :(
Właśnie odeszła Saba od Czarodziejki :(
Bajko, nie rób mi tego, bo dopiero Cię poznałam. Robię bazarek z witaminami dla psów. Nie mam juz za wiele na koncie, ale moge cos zaliczkowo a konto tego bazarku wyslac, jesli nie macie z czego zalozyc.

Posted

Nie mialam czasu pisać więcej wczesniej. Własnie odwiozłam Bajke do hotelu i wrócilam do domu. Niestety Bajeczka ma na tyle powazne przerzuty że nie moze być operowana. Prawdopodobnie nie przeżyłaby operacji. pozostaje nam leczenie paliatywne.. jak długo - to zalezy od Bajki. Narazie dostaje sterydy. Mam nadzieję ze apetyt powróci. We wtorek muszę zapłacić rachunek w lecznicy . Zamówiłam też ziołowy lek dla Bajeczki - kosztuje 104zł, weterynarz przywiezie go z Kanady. Może choc troszkę pomoże Bajce. Za ten lek równiez trzeba zaplacić we wtorek.. więc znowu proszę o wsparcie .
Zobaczymy jak bedzie czuła się po lekach. Jest taka kochana :( Bardzo cieszyla się kiedy wróciła do hotelu .

Posted

fona napisał(a):
z mojego bazarku dla Bajki bedzie 280 zł, o ile dobrze policzylam

Oj to fantastycznie! Gdyby Ona jeszcze zdrowa była...
Ale moja Pusia z rakiem płuc żyła prawie 5 lat..., przez ostatnie 1,5 roku nikt nie dawał szans, lekarze mówili, że to niedługo, a ja się zaparłam! Mała miała takie kiepskie życie i taki miał być koniec? - nie! Uwierzył tylko dr Dziekan i ... kilka dni temu minął rok, odkąd Jej nie ma, ale miała blisko 20 lat...

Posted

Kanzaj napisał(a):
Oj to fantastycznie! Gdyby Ona jeszcze zdrowa była...
Ale moja Pusia z rakiem płuc żyła prawie 5 lat..., przez ostatnie 1,5 roku nikt nie dawał szans, lekarze mówili, że to niedługo, a ja się zaparłam! Mała miała takie kiepskie życie i taki miał być koniec? - nie! Uwierzył tylko dr Dziekan i ... kilka dni temu minął rok, odkąd Jej nie ma, ale miała blisko 20 lat...

mi też doktor podał przykład psiaka który z takimi przerzutami przychodzi juz do lecznicy 4 lata.. cuda się zdarzają.
Szkoda tylko że Bajce nie udało się znalezc domku. Może ktoś się zlituje? :(

Posted

Bajeczko - nie poddawaj się!!!
Jeśli Ona wciąż jest w hoteliku i jak rozumiem ma opiekę, to jeśli tylko będą na to środki - może być leczona! A środki - jak widać - jakoś się uciuła! Niech Bajeczka ma najlepiej jak to możliwe w warunkach hotelowych.