Nela_ Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Hund']To pisnę tylko słówko idziemy do przodu ale kciki dalej potzrebne...[/QUOTE] Wiemy, wiemy nie powiesz dokąd nie będziesz pewna. Trzymamy...... Quote
_bubu_ Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 jutro wieczorem w końcu odwiedzimy Bajeczkę, nie mogę sie doczekac :) Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 w takim razie kciukasy trzymamy jeszcze mocniej :) Quote
Hund Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Bajka ucieszyła się bardzo z sobotnich odwiedzin :) przyjęłą dobrze swoja koleżankę Fionę która również przybyła na spotkanie. zdominował ja od razu ale zachowywała się towarzysko :) Muszę przyznac że trochę schudła o mnij charczy i to mnie bardzo cieszy :).Pan z hotelu jest z niej zadowolony jest grzeczna i dobrze się zachowuje. Ponieważ hotel mieści się w domu Bajka poznała całą rodzinę ale polubiła najbardziej syna tego pana . Może zatem śmiało zamieszkać w domu z dziećmi :) Natomiast wszelki futerkowe zwierzaki typu sarenka najlepiej jakby trzymały się od niej z daleka :) Polowanie chyba Bajka uwielbia, no i kopanie nor oraz zjadanie ziwrzątek które uda się wykopać :) Quote
Izabela124. Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A są jakieś zdjecia z tego spotkania? Quote
_bubu_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 są foteczki, wrzucę później. Bajeczka jest taka kochana :loveu: To naprawdę bardzo uczuciowa sunia, nie da się jej nie kochać. Quote
Izabela124. Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Oj tez bym chciała ją wymiziac. czekam na foteczki Quote
Hund Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Jutro operacja Bajki!!! Kciuki i pieniążki potrzebne!!! Bajka trzymaj się dzielnie!!! Quote
basia bonnie Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 kciuki trzymam!! :) a pieniądze.. bazarek powinien ruszyć jeszcze w tym tyg. :) Quote
Hund Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 bazarek ;) super!! A kciuki konieczne i proszę o nie wszystkich. Bajka od 10 tej siedzi w lecznicy. Została zważona i zbadana i musiałysmy ją zostawić :( Trzymaj się piesku!!! Quote
Toska Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 kciuki zaciśnięte :thumbs: trzymaj się Bajeczko !!! Quote
Hund Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Bajka już po operacji!!! Dr zadzwonił że potrójny sukces!!! Po pierwsze 2 przepukliny, po drugie 2 cysty i sterylka i po trzecie podniebienie było za długie i podobno stąd brało się charczenie i to również podobno ,,naprawiono,, :) Bajka się wybudza :) pojedziemy do niej wieczorem :) Aha dr wszystko nam zostawił do obejrzenia .....nie wiem co o tym myśleć....chyba nie zjemy kolacji... Quote
Nela_ Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 O jaaaaa! Wesołego macie doktora! Teraz niech się rany szybko goją i do domku :painting: Quote
Izabela124. Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ale super foteczki! Jak się ciesze, że już po wszytskim! Quote
Nela_ Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ß@$!@ napisał(a):kciuki trzymam!! :) a pieniądze.. bazarek powinien ruszyć jeszcze w tym tyg. :) B@si@ podaj, proszę maila na który mam wysłać zdjęcia. Moje PW nie działa.:oops: Quote
Hund Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Bajka po operacji!! JUż nic nie przeszkadza jej w chodzeniu!! Przepuchlina była obustronna do tego przepuchlina pępkowa, cysty na jajnikach ...operacja trwała 2 godziny. Niestety zabieg był za długi żeby zoperować gardło :( porobiono jej jedynie zdjęcia żebyśmy zobaczyły co jest grane . Bajka jest osowiała, machała ogonkiem do nas ale to nie było to samo :( mam nadzieję że dojdzie do siebie bidusia. Na razie jest obolała. Quote
Toska Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 dzielna dziewczynka :loveu: czyli kciuki nadal trzymamy za powrót do formy !!! oby się wszystko dobrze goiło :lol: Quote
_bubu_ Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Bardzo potrzebny tymczas dla Bajki ! Do hotelu nie może iść świeżo po zabiegu a dzisiaj musimy zabrać ją z lecznicy. Nie pozwolono nam jej zostawić tam dłużej.. :( Quote
Hund Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Kolejny problem życie nie może być łatwe.... Quote
basia bonnie Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 biedactwo..dzielna jest! oby bylo lepiej! Quote
Recommended Posts