Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejny zabieg to sterylizacja , usunięcie przepukliny i ewentualnych pozostałych guzów. Pod narkozą będzie sprawdzane gardło i o ile będzie to mozliwe, zostanie skorygowana jakaś wada. Jeśli zdążę to wystawię nowe cegiełki jeszcze dzisiaj albo w nocy. Ale niestety cegiełki słabo schodzą :(

Posted

[quote name='Izabela124.']I co??????????[/quote]
Jestem na L4 siedzę w domu i nie mam najświeższych wiadomości z lecznicy ponieważ nie mogłam tam jechać. Nie miałm co odpowiedzieć pani a chciała konkretów. Bubu obiecała w wolnej chwili napisać czego dowiedziała się od weta. Jestem z pania w kontakcie.

Posted

[quote name='Hund']Jestem na L4 siedzę w domu i nie mam najświeższych wiadomości z lecznicy ponieważ nie mogłam tam jechać. Nie miałm co odpowiedzieć pani a chciała konkretów. Bubu obiecała w wolnej chwili napisać czego dowiedziała się od weta. Jestem z pania w kontakcie.[/quote]

Olu , przekazałam Ci przecież że termin zabiegu poznamy w poniedziałek. Bedzie ustalony na przyszły tydzień ale jeszcze nie wiadomo kiedy konkretnie. Nie wiem jakich jeszcze konkretów oczekuje zainteresowana pani .

Posted

[quote name='_bubu_']Kolejny zabieg to sterylizacja , usunięcie przepukliny i ewentualnych pozostałych guzów. Pod narkozą będzie sprawdzane gardło i o ile będzie to mozliwe, zostanie skorygowana jakaś wada. Jeśli zdążę to wystawię nowe cegiełki jeszcze dzisiaj albo w nocy. Ale niestety cegiełki słabo schodzą :([/quote]
Tak ale to dopiero po 21 -ej , starsze panie śpią o tej porze. Telefon był wcześniej , nie mogę tak póżno do niej zadzwonić.

Posted

[quote name='Hund']Tak ale to dopiero po 21 -ej , starsze panie śpią o tej porze. Telefon był wcześniej , nie mogę tak póżno do niej zadzwonić.[/quote]

no coż , bardzo mi przykro ale ja rozmowę z doktorem również zaczęłam po 21-ej dopiero więc to nierealne abym mogła Ci wiadomości przekazać wcześniej.

Posted

B@si@ mam porfelik z Oriflame. Kupiłam niedawno ale już wiem, że nie będę używać. Nowka w folijce jeszcze. Bazarku nie wystawie, zresztą sam jeden portfel, nieciekawie... Może przesłałabym Ci zdjęcia, wstawiłabyś razem ze swoimi rzeczami na suńki. Jak ktoś się zainteresuje to spakuję i wyśle. Co o tym myślisz?

Posted

Pewnie, nie ma sprawy! :) im więcej rzeczy tym lepiej! ;) spokojnie, ze zdjęciami się nie śpiesz , bo ja bazarek wystawię dopiero w przyszłym tyg. bo pożyczę aparat żeby zrobić porządne foty ;) i może jeszcze ktoś będzie miał coś do wystawienia to zrobimy wspólny bazarek ;)