caroolcia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='PaulinaT']te głupawki i kręcenie kółek pozostając w podsterowności to jest najzabawniejsza rzecz na świecie :lol: kiedyś takie kółka zaczęła kręcić w gościach jak byliśmy (czipsy i ja :p) a Laluś kręciła kółka na kanapie i przeskakiwała na fotel i tam konczyła zawijasy - no po prostu wszyscy zwijaliśmy sie od tego śmiacia :lol: oj - nie pełne :p nie mieliśmy np. żadnej plastyki robionej :p Ale za to Abisia postanowiła nadrobić ten brak - w tym tygodniu najprawdopodobniej beziemy robić plastyke oczu... :mdleje: A ja oczywiście już obgryzam pazury ze zdenerwowania... caroolcia i furciaczek - staram sie jak mogę i nadrabiam zaległości w waszych przepięknych galeryjkach... ale mam wrażenie, że szybciej przybywa nowych stron :roll: No Burbika oczaki niestety tez nie sa tak do końca w porządku, a gdzie zabieg?? hi hi hi no przybywa i przybywa ;) Quote
PaulinaT Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='caroolcia']No Burbika oczaki niestety tez nie sa tak do końca w porządku, a gdzie zabieg?? hi hi hi no przybywa i przybywa ;) Zabieg zrobimy u naszej najlepszej i nieocenionej doktor Kasi Kiszki. Przeglądając stare zdjęcia natrafiłam na taki oto zapluty portret hipci: Quote
PaulinaT Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 I na tym samym spacerku - fotki Abiśki i jej najlepszej koleżanki Corin (też cc ;-) ) To było blisko półtora roku temu. Teraz Abi już nie jest taka ruchliwa... :shake: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 piękne te zdjęcia a najbardziej podoba mi się zdjęcie małej sharpeiki , na kórym wygląda jak mózg :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 PaulinaT napisał(a):Nooo jeśli się uśmiałaś to znaczy że cel osiągnęłam :p Chciałam tą akcję sprowadzić do absurdu i żeby móc ją odreagować musiałam ją wyśmiać sama też :p Udalo Ci sie to w 100%:loveu::evil_lol: Czy ten szarpek nie jest chory na wscieklizne:evil_lol: A corin znam:loveu: Nie osobiscie oczywiscie, ale znam:loveu: Co do zaleglosci to ostatnio troche szybko mi przybywa stronek w galerii, ale prawdziwe tempo zacznie sie od 20 pazdziernika:loveu::diabloti: Pozdrawiam serdecznie:loveu: Quote
PaulinaT Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a): najbardziej podoba mi się zdjęcie małej sharpeiki , na kórym wygląda jak mózg :diabloti: mózg Einsteina zapomniałaś dodać :diabloti: furciaczek napisał(a): A corin znam:loveu: Nie osobiscie oczywiscie, ale znam:loveu: ha! zapewne z molosów :p Corin to nasza najlepsza psia koleżanka - spotykamy się regularnie, i odwiedzamy się: raz Corin u mnie maltretuje koty i poluje na batony z kuwety :diabloti: ... innym razem mokre czipsy rozsiewają obłędne aromaty u nich :evil_lol: furciaczek napisał(a): Co do zaleglosci to ostatnio troche szybko mi przybywa stronek w galerii, ale prawdziwe tempo zacznie sie od 20 pazdziernika:loveu::diabloti: rety! muszę się pospieszyć - utknęłam gdzieś w okolicach 30 strony :oops: bo oglądam na zmianę z galerią caroolci... Quote
furciaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 A tak z ciekawosci zapytam... jakie sa wymiary Abisi:cool3: na zdieciach wyglada na spore suczysko:loveu: Quote
PaulinaT Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 furciaczek napisał(a):A tak z ciekawosci zapytam... jakie sa wymiary Abisi:cool3: na zdieciach wyglada na spore suczysko:loveu: Znam tylko wagę... 58 kg ważyła ostatnio... mogła schudnąć do jakichś 56, bo wtedy bardzo miała apetyt duży a to u niej różnie bywa. Jest zdecydowanie duża ;-) ... jak na sunię cc. Z kolei Corin to maleństwo :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 PaulinaT napisał(a):Znam tylko wagę... 58 kg ważyła ostatnio... mogła schudnąć do jakichś 56, bo wtedy bardzo miała apetyt duży a to u niej różnie bywa. Jest zdecydowanie duża ;-) ... jak na sunię cc. Z kolei Corin to maleństwo :evil_lol: Nio pytam bo moja chyba wzorzec juz przerosla:roll: Uwilbiam takie duuuze psiaczki:loveu: Quote
PaulinaT Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='furciaczek']Nio pytam bo moja chyba wzorzec juz przerosla:roll: Uwilbiam takie duuuze psiaczki:loveu: Przynajmniej jest co poklepać i do czego się przytulić :p Quote
furciaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ale slicznie razem wygladacie:loveu: albo ona jest az taka wielka albo Ty taka malutka:evil_lol: Quote
PaulinaT Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Caroolina piszesz na logu, że Burbiś chrapie... (chrapał jak był szczeniakiem?) No... ja to mam uwiecznione :diabloti: http://pl.youtube.com/watch?v=N5DvS78nt8k Quote
PaulinaT Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 furciaczek napisał(a):Ale slicznie razem wygladacie:loveu: albo ona jest az taka wielka albo Ty taka malutka:evil_lol: oj dziękować... :oops: :oops: :oops: chyba po trochu i jedno i drugie... :oops: :roll: Quote
furciaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 PaulinaT napisał(a):oj dziękować... :oops: :oops: :oops: chyba po trochu i jedno i drugie... :oops: :roll: hehe to widam w klubie "malych kobiet posiadajacych duze piesy":loveu: filmik mi sie nie chce otworzyc:placz: Quote
PaulinaT Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 furciaczek napisał(a):filmik mi sie nie chce otworzyc:placz: kurcze - u mnie zadziałał... Nic, teraz już muszę spać - rano wstaję wcześnie :angryy: Najwyżej jutro popoprawiam. Quote
furciaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 PaulinaT napisał(a):kurcze - u mnie zadziałał... Nic, teraz już muszę spać - rano wstaję wcześnie :angryy: Najwyżej jutro popoprawiam. U mnie czasami nie chca dzialac:roll: cos mam chyba nie tak z kompem... sprobuje pozniej :) dobranoc:loveu: Quote
swan Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Hehe Paulina to jest mała wszerz, ale na pewno nie wzwyż:cool3: a z tym klepaniem to prawda, tylko co, jak Abi w przypływie czułości postanawia odwzajemnić czułe klepnięcie ?? :cool3::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 daj buziaka !!!!!!!!! :loveu: http://images12.fotosik.pl/98/669d0bedcd798ca8.jpg szaleństwa "dziewczynek" rewelacja :evil_lol: Burbik jak był mały chrapał i teraz chrapie i zupełnie tak jak na filmiku hi hi hi tylko jeszcze głosniej i z przerwami na bulgotanie :evil_lol: czasem mam wrażenie że sypiam z tabunem pijanych drwali :eviltong: Quote
PaulinaT Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 caroolcia napisał(a): czasem mam wrażenie że sypiam z tabunem pijanych drwali :eviltong: :roflt: :roflt: :roflt: Lalunia jak była mała to potrafiła całą rodzinę (wtedy mieszkaliśmy jeszcze w składzie pełnym ;-) tzn. ja z siostrą i rodzice) postawić na nogi w środku nocy. Człowiek się budził i nie wiedział kompletnie co to za halas... wiertarka udarowa czy co?? Az szyby w drzwiach klakotały :p Teraz już nie chrapie. Owszem zdaża jej się, ale tak kontrolnie :smile: swan - gdy Abi się odmachnie z klepnięciem to trzeba unik robić, jak nie zdążysz to masz rozkwaszony nos lub inne siniaki :cool1: Ale nic to w porównaniu z Teodorem, który pewnej spokojnej nocy wylądował mi na twarzy... miałam rozciachaną brew, nad brwią i na nosie :eek2: Quote
caroolcia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 PaulinaT napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: Lalunia jak była mała to potrafiła całą rodzinę (wtedy mieszkaliśmy jeszcze w składzie pełnym ;-) tzn. ja z siostrą i rodzice) postawić na nogi w środku nocy. Człowiek się budził i nie wiedział kompletnie co to za halas... wiertarka udarowa czy co?? Az szyby w drzwiach klakotały :p Teraz już nie chrapie. Owszem zdaża jej się, ale tak kontrolnie :smile: swan - gdy Abi się odmachnie z klepnięciem to trzeba unik robić, jak nie zdążysz to masz rozkwaszony nos lub inne siniaki :cool1: Ale nic to w porównaniu z Teodorem, który pewnej spokojnej nocy wylądował mi na twarzy... miałam rozciachaną brew, nad brwią i na nosie :eek2: buhahahahahah:evil_lol: Teodor łobuziak - tak kobiete znienacka w środku nocy w łóżku napadać :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 caroolcia napisał(a):buhahahahahah:evil_lol: Teodor łobuziak - tak kobiete znienacka w środku nocy w łóżku napadać :evil_lol: No wtedy mi nie było do śmiechu. Bo to, ze w nocy sie kwią (i łzami ;-) ) zalałam to pal licho, ale akurat miałam zajęcia prowadzić następnego dnia a jak zjawiłam sie w pracy i wyglądałam jakby mi kto oko podbił :niedowia: Na szczęście przepastna szuflada koleżanki kryła idealny korektor :multi: Quote
caroolcia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 PaulinaT napisał(a):No wtedy mi nie było do śmiechu. Bo to, ze w nocy sie kwią (i łzami ;-) ) zalałam to pal licho, ale akurat miałam zajęcia prowadzić następnego dnia a jak zjawiłam sie w pracy i wyglądałam jakby mi kto oko podbił :niedowia: Na szczęście przepastna szuflada koleżanki kryła idealny korektor :multi: hi hi hi cenne takie koleżanki ;) Quote
PaulinaT Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Szczeniackie zabawy dziewczynek - czyli ciąg dalszy przeglądania archiwum :p http://pl.youtube.com/watch?v=runsdFq1TI4 Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 hehhe, cóż za dźwięki okrutne - to pewnie Mózg.. U mnie tak się bawi Zuzia z kotką Rudzią:p (tylko tak nie charczą) Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 hehe o matko ale sie usmialam z tego chrumkania:evil_lol: Quote
Recommended Posts