margo001 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No pięknie się damulki opalają na słoneczku :loveu: a jakie dostojne :loveu: Quote
PaulinaT Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='swan']a Figa to chyba ciałka trochę nabrała?? :cool3: już nie taka szczypawa z niej:razz: bo to się w między-czasie dorosły pies już zrobił już nie szczeniaczek ale linię trzyma... ;-) na naszych zjazdach molosowych nazywana jest przez wszystkich szczurkiem :lol: Kolejna porcyjka zdjęcióff ;-) Benek czyli Dostojny Pan Ben. Rodzony brat Laluni. Ach te moje 2 doopeczki :loveu: Figa gdzie żeś wlazła?? :o Quote
PaulinaT Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Mówisz masz :cool3: Abisiunia z trawką między zębami :lol: I Oleczek :razz: Quote
Okamia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 śliczne zdjęcia :loveu: Dwie doopeczki są świetne :cool3::cool3::cool3: Quote
PaulinaT Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Okamia - podziękować :lol: A co tam, wkleję jeszcze takie cosik z TAMTEGO wyjazdu majówkowego: Habibi - spacejalnie dla Ciebie :p Oleczek PRZED... ... i PO :lol: Quote
PaulinaT Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Napisałam TAMTA majówka. Bo oto nadciągają. Nadchodzą. Zdjęcia z TEJ majówki :razz: ... z której właśnie wróciłam :lol: Abisia na leżąco: I portretowo... (nie mogłam zdecydować, który portret lubię bardziej :oops:) Quote
PaulinaT Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Wspólne z Mrokiem spacerowanie :-) (Abi i Figa też tam były ale coś obiektyw omijały :roll: ) Quote
PaulinaT Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 I niekończące się zabawy Abi i Figi... :roll: Skok przez Abi i to co było dalej... Quote
GoniaP Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ach ach, och och!!! :loveu: Co za piękne, szczęśliwe stwory potffffory !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
PaulinaT Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='GoniaP']Ach ach, och och!!! :loveu: Co za piękne, szczęśliwe stwory potffffory !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: A jakie zmęczone wróciły :cool3: ... bo w końcu leniuchowały przed domkiem całe boże dnie... :roll: Mały pomarszczony portrecik :p Nooo dobra - czasem poruszały się TROSZECZKĘ, zarazy :lol: Quote
Fenris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Śliczne foteczki, przecudna banda, jak ja żałuję że nikogo poza Żabką nie mogę sobie przyadoptować :roll: :evil_lol: Quote
kinga Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Paulina, powiedz, ze zawsze marzyłaś o koledze dla Abisi. takim, żeby mu nie było wstyd, jak przy niej stanie. otóż Niezawodna Koleżanka Od Najlepszych Psów ma coś w sam raz dla Ciebie :multi: kochana, nie uwierzysz: - umaszczenie abisiowe - czarna maska abisiowa - cała reszta abisiowa, i postura, i zwisające fafle, ba! ma jeszcze ogonek na dokładkę :p ..tyle, ze Abisia przy nim będzie wyglądać jak charcik :diabloti: Kolega Abisi jest podobno mixem doga a mastifem, i jest chyba największym psem, jakiego widziałam :mdleje: facet oddał, bo ... urósł za duży. no ale zdjęć nie mam :shake:- wytłumacz Abi, ze musi być cierpliwa :roll: - bo wyprowadzić z kojca - to go jeszcze jeden śmiałek wyprowadzi... - ale usłyszałam dziś bezradne: - pani Kingo, ale KTO go potem tam wprowadzi? Quote
kinga Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 PaulinaT napisał(a): Zdjęcia. Poplosę :p . nie sepleń, nie sepleń. jako Silna Kobieta Wyprowadzająca Na Spacer Abisię i Kolegę Abisi :diabloti: - musisz zachowywać się poważnie, a nie jak delikatna kobietka :p zdjęcia będą, jak namówię pana Zenka. ( pan Zenek jest niższy ode mnie - a wszystkie bojowce tylko on w schronie wyprowadza :evil_lol:) Quote
PaulinaT Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Lol. :lol: Bo jak toto się zaprze... Kurde no - KTO na litość boską taką mieszankę sobie walnął? Znaczy zmajstrował? A ten facet nie mógł psa oddać - jak już musiał - tym ROZMNAŻACZOM zamiast do schroniska? Jak rozmnożyli to niech się teraz martwią... Wiem wiem - pytanie retoryczne. Zdjęcia. Poplosę :p ... z ciekawości! Podkreślam. Quote
PaulinaT Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Fenris napisał(a):Śliczne foteczki, przecudna banda, jak ja żałuję że nikogo poza Żabką nie mogę sobie przyadoptować :roll: :evil_lol: Fenris - witam w naszej galerii!! :-) Nie ma co żałować - jedna Żabka ale za to jaka! :-) Quote
kinga Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 o rany :crazyeye: a teraz ja zaczęłam przeskakiwać, wzoorem mar.gajko, przed posty innych :crazyeye: Quote
PaulinaT Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 kinga napisał(a):o rany :crazyeye: a teraz ja zaczęłam przeskakiwać, wzoorem mar.gajko, przed posty innych :crazyeye: Dobrze, że to napisałaś bo bym nie znalazła :p Tam Abisia i Jej Kolega. Lalunię i Figunię wyprowadzić - to dopiero jest sztuka. :roll: Zwłaszcza jak Obcy Pies Którego Trzeba Zjeść A Przynajmniej Nastraszyć nadciąga z naprzeciwka... :shake: Quote
Fenris Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 PaulinaT napisał(a):Dobrze, że to napisałaś bo bym nie znalazła :p Tam Abisia i Jej Kolega. Lalunię i Figunię wyprowadzić - to dopiero jest sztuka. :roll: Zwłaszcza jak Obcy Pies Którego Trzeba Zjeść A Przynajmniej Nastraszyć nadciąga z naprzeciwka... :shake: O, tysz straszy piesy? :evil_lol: Moją nieraz musze twardo przy glebie przytrzymać, bo nie lubi dużych kudłaczy, wszelkie niufy i berneńczyki (na dzielnicy mam 4) to ZUO :roll: Jak się przywita to ok, ale pierwszy moment to trzeba pilnować by z łapami nie wyrwała :roll: Quote
PaulinaT Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Z Abisia nie mam problemu - to dziewczynka-pacyfistka. Czasem sie napuszy tylko i coś pomarudzi pod nosem ale wystarczy, że ją upomnę i jest spokój. No ale Lalka... a jak ta tylko charknie i chrumknie to i Figa wisi na smyczy z wrzaskiem na pysku. I niby toto takie małe są ale potrafią mną zdrowo szarpnąć. Skubane. :angryy: Quote
PaulinaT Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Dzisiaj miałam ciekawą "przygodę" :roll: Dość długo byłam w pracy. Przyleciałam więc i szybko zabrałam 1 turę - czyli Abi i Lalkę - na spacer. (nie biorę 3 suk, bo w przypadku spotkania innego psa bywa niemiło gdy są razem Lalka i Figa) Abi szła luzem puszczona, na naszym osiedlu. A z naprzeciwka idzie nasz znajomy pijaczek z bloku obok i szeptem mi mówi, że na następnym podwórku są szkieły. No więc zapięłam mojego maluszka, podziękowałam pijaczkowi i śmiało idę w tamtym kierunku. Podchodzimy, zrównujemy się z Panami Mundurowymi a tu... Lalka wali qpę. Ja po kieszeniach - nie ma worka :oops: W ciuchach służbowych worków na qpy nie noszę przecież... Na szczęście Panowie mi odpuścili, posprzątałam jak przyszłam w Figą i tylko, podejrzliwie, zapytali ile to mam psów... :roll: No się upiekło. Na koniec- jeszcze kilka fotek z wyjazdu. Spacer z Bandysią. :loveu: Quote
Fenris Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Superaśne psicha :p Qpa rzecz normalna, ja niewiem łoso im chodziło ;) Quote
Recommended Posts