PaulinaT Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Bardzo dzisiaj jestem z moich tsech sucy zadowolona. :multi: A najbardziej z Laluni :cool3: Po spacerku zajechałyśmy na Wolę, na hipodrom. I suczynki po kolei się socjalizowały z nowym niezwykłym miejscem jakim jest stajnia. Figa - największy cykor, co to konia potrafiła mi niedawno pogonić i po pęcinach podszczypywac - nie zbliżyła się na 5m do uwiązanego konika mojej koleżanki, Celebesa :shake: ale dala się wygłaskać obcym strasznym ludziom :cool3: Abi, wyprowadzona rozejrzała się stawiając pokaźnego irokeza. Ale za chwilę mina jej zrzedła bo podszedł się z nią zapoznać Najgroźniejszy Stajenny Pies - Pucek, mix rhodezjana i amstafa czy też innego pitbula. Wielki i groźny ale gentleman. Abi się go przestraszyła ale ostatecznie wszystko wyszło gites. Z wrażenia nawet nie zauważyła że są konie - a ona się koni boi... :stupid: Na koniec zdobyłam się na odwagę i z auta wyprowadziłam Lalunię. No ta to wypadła z miną zdobywcy, nacharkała we wszystkie strony, podleciała nawet do Pucka... po czym udała, że jej tu wcale nie ma :lol: wzbudził w niej wielki respekt ten blisko siedemdziesięcio-kilowy pies... Z konikiem się powąchała i w ogóle wyszła na zrównoważonego i grzecznego psa... Ta, moja Lalunia... :roll: Ale jestem mocno podbudowana ich zachowaniami. Bo widzę szansę, by je przystosować do jeżdżenia do stajni. :lol: Quote
PaulinaT Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Jestem :cool3: Tfu. Jesteśmy w komplecie :lol: Kilka fotek sprzed dwóch tygodni. Okolice hipodromu i Rusałki. Zakagńcowany pieseczek. Tak ktoś idzie. Z psem... :cool3: Moloski. Quote
PaulinaT Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Zwariować idzie. Pod moją nieobecność Dzitka nie dostała Provery i teram ma ruje. Siedzi na balkonie i drze paszcze a jakieś stado dzikich kotów czatuje pod balkonem. :flaming: Quote
PaulinaT Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Rozbiegana Figa dzisiaj. W wykroku. To może niezbyt udane jakościowo ale... ale... ALE :lol: Quote
PaulinaT Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 A na koniec - maltretacja :roll: Dwóch na jednego to szajka łysego :p Quote
Habibi Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 dzis FIGA była na obiadek, niezle danie główne, nieco koscista...taka light :evil_lol: Quote
GoniaP Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 A mnie te ostatnie fotki kojarzą sie z łaskotkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szczęśliwe sucze! A jak sie ma Szariczek? Quote
swan Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 spójrzcie na to pierwsze zdjęcie biegnącej Figi i na jakieś zdjęcie biegnącej Abi :-o kto z kim przestaje, takim się staje ? :evil_lol::razz: Quote
PaulinaT Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 GoniaP napisał(a):A mnie te ostatnie fotki kojarzą sie z łaskotkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: łaskotki :lol: raczej nóg obgryzanie :diabloti: jak kurczakowi :evil_lol: GoniaP napisał(a): A jak sie ma Szariczek? Szarik ma się świetnie. Całymi dniami siedzi na dworze, opala się, podsypia w cieniu świerków i podsikuje krzaczki. Doskonale dograł się z pozostałymi psami u mamy. Wygląda na szczęśliwego pieska. Cieszy się jak przychodzę ale już zrozumiał, że nie wraca ze mną. Zdrowie mu dopisuje i apetyt też. Zwłaszcza apetyt :cool1: Quote
Okamia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 świetne sympatyczne psiaki ;) Zwłaszcza maltretujące zdjęcia boskie ;) Quote
PaulinaT Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Okamia - witamy u nas :drink1: Dzisiaj eksplorowałyśmy tereny nadwarciańskie ;-) Obczajanie groźnego pniaka :lol: W tym kagańcu można się napić :p Chwila wytchnienia dla mordeczki ;-) Quote
PaulinaT Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Dwie Lalunie ;-) "Normalna" i rozmyta :roll: Quote
PaulinaT Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Ulubione "aktywności" Abisi - czyli psiej nieruchomości :p Czyli siedzenie. Wypatrywanie. Leżenie. I na koniec - psijaciółki :-) Quote
Okamia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='PaulinaT']Dwie Lalunie ;-) "Normalna" i rozmyta :roll: A właśnie w tv mówili ostatnio o jakiś dziwnych mutacjach wśród zwierząt :evil_lol: Quote
swan Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 rewelacyjne masz te foty :loveu: a "normalna" Layla to też taka trochę .... "rozmyta" :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ostatnio przejeżdżając przez Przeźmierowo widziałam jedną panią z dzieckiem z wózku i sunią podobną Laluni;) Quote
PaulinaT Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 KaRa_ napisał(a):Ostatnio przejeżdżając przez Przeźmierowo widziałam jedną panią z dzieckiem z wózku i sunią podobną Laluni;) To musiała być moja mama :-) Layla jest - podobno - ulubionym psem Zuzi, mojej siostrzenicy :cool3: Quote
PaulinaT Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 swan napisał(a):rewelacyjne masz te foty :loveu: dziękować :lol: swan napisał(a): a "normalna" Layla to też taka trochę .... "rozmyta" :evil_lol: w ogóle to spore nadużycie nazywać Lalunię "normalną" :siara: Quote
kinga Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='PaulinaT']Dwie Lalunie ;-) cóż za słodka Lalunia :p pańciny pieszczoszek...:loveu: :eek2::eek2::eek2: Quote
PaulinaT Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Dzisiaj odwiozłam Kropeczkę i Dziteczkę do nowego domku. Czuję si trochę jak świnka. Kropka była u mnie prawie 2 lata... :-( Ale nową Pańcię mają dziewczyny super - i będzie im tam dobrze, bez dwóch zdań. Trzymajcie proszę kciuki, żeby się Kropek zaaklimatyzowała ( Dzitka była zaaklimatyzowana po 2 minutach... :roll: ) Quote
swan Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Kropeczka ma ze sobą koleżankę i nie ma czarnego prześladowcy :razz: więc posiedzi trochę na kolanach troskliwej opiekunki i się zaraz zaaklimatyzuje :p wiesz dlaczego je oddałaś w DOBRE ręce, więc będzie im dobrze :buzi: Quote
PaulinaT Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Mam malutką chwilkę :razz: ...więc pochwalę się kilkoma zdjęciami z wyjazdu molosowego majówkowego ;-) Leniwe poranki na słonku na tarazie. (psy pouwiązywane bo teren nieogrodzony :roll: ) Psijaciółki nr1 - Abi i Figulec Psijaciółki nr2 - Abi z Bandytką. Quote
swan Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 ale fajnie :loveu: tyle psów wielkich a żaden się nie rusza:crazyeye: wszystkie się opalają :p a Figa to chyba ciałka trochę nabrała?? :cool3: już nie taka szczypawa z niej:razz: Quote
Recommended Posts