PaulinaT Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 kinga napisał(a):ekhem... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To znaczy, że już nawet mój tata nie zrobi tragedii jakby sie nikt nie znalazł. Ale szukać trzeba. Za dużo psów na 1 rodzinę... a że ja ostatnio od czasu do czasu jeszcze moje podrzucam, robi sie kocioł NIE-WY-OB-RA-ZAL-NY. Dzisiaj za to czeka nas - mnie i Figę - chwila prawdy. Jedziemy się pokazac dziewczynie - kobiecie - która wstępnie zaoferowała sie wziąć ją do siebie na czas mojego wyjazdu. Ma 2 koty, małe dziecko i cały dzień jest w domu, miała w życiu kilka psów. No ciekawa jestem, czy sie uda. Tak czy siak zakupiłam ogromniastą kennel klatkę. Na wszelki wypadek. Tylko nie miałam kiedy i jak Figę do niej przystosować... No i zaczynam dojrzewać do oduczania psów od nakanapowego stylu życia. I od spania w łóżku... Ciekawostka dropsa jak mi to wyjdzie... Quote
PaulinaT Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Aha. I już wiem co to był za szczur. To był szczur wywalony przez studentów. Najpierw wywalili a potem poszli sie zapytać do sklepu zoo co mogą zrobić ze szczurem i byli zadziwieni, że sklep kazał przynieść. No ale już go nie znaleźli. Jakbym tych półgłówków dorwała... :angryy: :angryy: :angryy: Na drugi raz nie będę się zastanawiać :sad: Mam nadzieję, że nie będzie drugich razy. Quote
Marta i Wika Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='PaulinaT']Dzisiaj za to czeka nas - mnie i Figę - chwila prawdy. Jedziemy się pokazac dziewczynie - kobiecie - która wstępnie zaoferowała sie wziąć ją do siebie na czas mojego wyjazdu. Ma 2 koty, małe dziecko i cały dzień jest w domu, miała w życiu kilka psów. No ciekawa jestem, czy sie uda. Będzie dobrze :cool3: No i zaczynam dojrzewać do oduczania psów od nakanapowego stylu życia. I od spania w łóżku... :crazyeye: Jakiś przełom w życiu? :razz: Quote
swan Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 hehe, ja to mam przełom w życiu :cool3: proszę bardzo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107197 Quote
PaulinaT Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Marta i Wika']Będzie dobrze :cool3: skąd wiedziałaś?? :cool3: bardzo miła rodzina, w fajnym podejściem, wyluzowani Figa początkowo przestraszona - dość szybko się przełamała, obeszła mieszkanie, wylizała kocie miski, właziła na kolana domagając się pieszczot jutro ją zawożę - i w pt odbieram mam tylko nadzieję, ze szkód nie narobi.... :nerwy: [quote name='Marta i Wika']Jakiś przełom w życiu? :razz: :siara: [quote name='swan']hehe, ja to mam przełom w życiu :cool3: proszę bardzo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107197 super!!! gratulacje - pędzę lecę czytać :multi: Quote
PaulinaT Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 No to foteczki - z dzisiejszego blisko 3-godzinnego spaceru. O w takich okolicach: Dotleniłyśmy się na maxa :cool3: Szarpkówna pędząca ile linka pozwala: naskarpowe wypatrywanie: kaczuszki :loveu: Quote
PaulinaT Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 stoicki spokój Abisi: bardzo mnie zawsze fascynuje ten budynek... Quote
PaulinaT Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 I sesja Figowa :lol: Figi się wystawia :roll: to zdjęcie jest bardzo dziwne - ale bardzo się mi podoba, sama nie wiem dlaczego koza na popasie :lol: pychotka - woda z Warty rules... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 czy mi się wydaje czy Figa jest jakby większa?:cool3: Rośnie dzieweczka jeszcze. Bardzo ładna z niej sucz. Zresztą wszystkie są ładne i teren ładny:cool1: idzie wiosna: http://www.youtube.com/watch?v=h-iIyXvlvJI Quote
PaulinaT Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Alfa i Zuzia napisał(a):czy mi się wydaje czy Figa jest jakby większa?:cool3: Rośnie dzieweczka jeszcze. Oj rośnie rośnie, sama to widzę. Wyciągają się jej te łapkii wyciągają, coraz dłuższe. Wysoka jest jak Lalka albo i ciut wyższa. A i ostatnio troszkę ciałka więcej nabrała... Alfa i Zuzia napisał(a):Bardzo ładna z niej sucz. Dziękujemy ślicznie :lol: Alfa i Zuzia napisał(a):idzie wiosna oj idzie, idzie :evil_lol: Quote
GoniaP Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ta ostatnia fotka bellissima :) Bardzo artystyczna ;) Quote
PaulinaT Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Dziękować :-) Zobaczcie - wymiata, ten kto robi te filmiki jest miszczem! :lol: :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4 Quote
swan Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='PaulinaT']Dziękować :-) Zobaczcie - wymiata, ten kto robi te filmiki jest miszczem! :lol: :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4 rewelacja, jakbym mojego Kacpra widziała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
swan Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q&feature=user :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
PaulinaT Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 swan napisał(a):rewelacja, jakbym mojego Kacpra widziała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ooooooo nie! To jest wypisz wymaluj mój Teodor! :lol: :lol: Najlepsze jest to, że jak w końcu otworzyć awanturującemu się kotu drzwi to on patrzy jak sroka w gnat i nie wchodzi :lol: :lol: :lol: Quote
PaulinaT Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Habibi napisał(a):alez Figa ma figurke... :) no co jak co ale linięto ona ma osy ;-) Wróciliśmy. Ja ze stolicy, psy z wakacjozy. No wróciły suki - Szarik jest póki co jeszcze na wywczasach bo Figa ciągle przecieka... Wszyscy cali i zdrowi. I wszyscy byli grzeczni :p Quote
PaulinaT Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Jesooo ona jest nie do zdarcia. Wróciliśmy ze spaceru - długiego i intensywnego (wczoraj był jeszcze dłuższy i intensywniejszy ;-) ) a ta po pół godz. wywija fikołki kurde! :wallbash: Quote
swan Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 rozumiem że do Figi pijesz:razz: no cóż, czas odzwyczaić się od molosów :diabloti: Quote
PaulinaT Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 No do Figi, do Figi. Też mi przyszło :shake: Ale za to przystosowałam znowu skodzinkę do wożenia wielu psów - wyjęłam tylną kanapę - i jest wuchta miejsca./ale gwarą zasunęłam co?? :cool3: / I możemy teraz sobie robić fajne zamiastowe wycieczki. Taka była wczoraj. Do Pszczewskiego Parku Krajobrazowego. Niestety zdjęć ni ma :shake: Quote
swan Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 nie ma zdjęć :placz: to co to za FOTO galeria :mad::eviltong: Quote
PaulinaT Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 swan napisał(a):to co to za FOTO galeria :mad::eviltong: do doo....szy! :diabloti: Quote
PaulinaT Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Nadal nie mam zdjęć :diabloti: Przekleję opowiastkę naszą z innego wątku: PaulinaT napisał(a): wczoraj któraś miała awarie epolową w domu która nie wiem - najpierw sądziłam, że Abo bo to duże było ale chyba nie - Abi zrobiła w innym kolorze :roll: ale nie fakt jakie to to było zrobione ale GDZIE jest ważny artystka z awarią poszła bowiem do łazienki i wypiąwszy pupę narąbała epolę do... miski z brudami... No i wedle wszelkiego prawdopodobieństwa... Szarik póki co będzie mieszkał u mojej mamy. Niestety moja czasoprzestrzeń się coś zakrzywiła ostatnio (z naciskiem na czaso) :sad: :shake: Quote
PaulinaT Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 UWAGA UWAGA. Jest zdjęcie. Made by CYNECZKA ;-) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 oo a kto to na tych kuniach? Konie też do adopcji? ;) Zapraszam na test jajowy: http://apeiro.pl/jaja/ Quote
Recommended Posts