PaulinaT Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 :roll: Już mi nie jest smutno :smile: No spójrzcie tylko - jakże może mi być?? :niewiem: (to Lima i "moja" Figa ;-) ) Game - dziękujemy :multi: ee... apricot to masz na myśli Abiśkę?? Abi to cane corso jest :p Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 co za kretyni wyrzucili te psy?!:angryy: Są bardzo piękne, na pewno znajdą domy i będą dla kogoś radością. Quote
swan Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 piękne :loveu: a jakie mają mądre spojrzenia, rezolutne :razz: Quote
caroolcia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 piękne maluszki :loveu: na pewno ktoś wypatrzy takie śliczności Quote
PaulinaT Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 A dzisiaj w łóżku była nas 6 bab :p Abisia, 4 małe i ja na dokładkę :p A o 6 z minutami jeszcze się Milka wcisnęła... więc 7 kobit w jednym łóżku :roll: Quote
supergoga Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Paulina, miałaś łóżkową "paradę równości". Gratuluję. Ja tam tolerancyjna jestem. U nas przynajmniej Darek się cieszy, bo ma facecika Karolka jako wsparcie. Quote
PaulinaT Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 U nas faceci wyparci poza nawias - płciowo-nierówno się zrobiło bardzo 7 suk na 2 chłopów o choroba! Szarik z Barim szans nie maja na przebicie się. :shake: Biedaczyska. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 no proszę jakie ładne dziewczyny. Przyszłe domy będą zachwycone. Quote
PaulinaT Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):no proszę jakie ładne dziewczyny. Przyszłe domy będą zachwycone. No! Ja myślę :razz: Quote
supergoga Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Moja Coca Cola jest śliczna. Bardzo. Dzisiaj wysłałam ich fotke jednej rodzince. Czekam na ankietę i konkrety. Wtedy Paulina Ci wszystko wyslę do sprawdzenia. Quote
caroolcia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Trzymamy mocno kciuki!!!!!!!!! i jak flexi wróciłam na miejsce :cool3: ?? Quote
Marta i Wika Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 A jaką Figa ma śliczną obróżkę :razz: Quote
PaulinaT Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Ciągle cisza - nowych odzewów brak. Do tego wrócił kolejny szczeniak do supergogi... to już drugi, choroba. Strach wydawac te małe psiaczki... :shake: caroolcia napisał(a):i jak flexi wróciła na miejsce :cool3: ?? wróciła :multi: Marta i Wika napisał(a):A jaką Figa ma śliczną obróżkę :razz: :p wypatrzyłam na wystawie - Milka dostała moro-beżową, Bari moro-czarną i kupiłam 2 dla suczek - w jednej Czika pojechała do domu a ta skapnęła się Figuni... :cool3: Niestety Figa ma na skórze zmiany - już od kilku dni mnie niepokoiły, wczoraj wetka pobrała odciski tych zmian na posiew. Zobaczymy czy to nie grzyb. Oby nie - wtedy zagrożona byłaby Lalunia... Quote
PaulinaT Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 I jeszcze kilka słów o relacjach czipsów i małych ;-) Abi przepięknie bawi się z glujdami - kładzie się przy kanapie a małe na kanapie i zabawa w zębową szermierkę trwa. Małe szczypią abiśkowe fafelki a ona sprawdza ile szczeniaka mieści się do buzi? Można ze śmiechu paść! Layla natomiast dąży do zabaw kontaktowych. I małe troszkę się tego obawiają (co mnie nie dziwi - laluś brutalna jest :roll:) Sposób Caoca-coli na Lalkę to paść na glebę :lol: Wtedy Lalka przelatuje górą a Coca-cola spyla w drugą stronę :lol: Zabawę natomaist podejmuję Lima. Która to została laluśkową ulubienicą - Lima jest sprytna i zwinna, potrafi uniknąć natarcia szarpejowego uciekając pod stół lub na kanapę, wtedy następuje szybki odwrót i napaść na zakręcony ogonek. Szarik usuwa się z drogi biegających szczeniar. Co go to obchodzi?? :niewiem: Lepiej się zwinąć w kłębek na malutkim posłaniu i przespać caaaaały boży dzień :p Quote
caroolcia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 haha ale wesoła banda - uśmiałam się :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 caroolcia napisał(a):haha ale wesoła banda - uśmiałam się :evil_lol: No mówię Ci lepsze od seriali :lol: Quote
swan Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='PaulinaT'] Abi .................sprawdza ile szczeniaka mieści się do buzi? a ja bym chciała baaaardzo to zobaczyć :cool3::p Quote
PaulinaT Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 swan napisał(a):a ja bym chciała baaaardzo to zobaczyć :cool3::p postaram sie uchwycić :cool3: Dzisiaj 3 x czipsy - czipsowy trójpak : Abi, Layla, Szarik, Bari, Milka, Figa, Coca-cola, Liczi i Lima - zostali sami w domu. Ciekawe co zbroją?? :scared: Quote
jade Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 mój boże to się będzie działo:cool3: prosimy o raport zniszczeń;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 no to tam macie wesoło:p. Halo, Paulino, żyjecie? Może zeżarły kabel z Internetu albo cały komputer... Quote
PaulinaT Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Nie mam kabla :multi: To i zeżreć nie mogą :cool3: Spieszę donieść z cała powagą i odpowiedzialnością, ze wszyscy żyja i maja się dobrze :multi: Wszystkie łapy całe, uszy na swoich miejscach, oczy bystre i dobrze widoczne (poza szarpejowymi), brzuchy nie zdradzaja objawów pożarcia niejadalnych przedmiotów w stopniu wyższym od tolerowanego, żadnych szram, ran czy sińców. Straty bojowe w normie: troche gazet, rolka papieru toaletowego, dziura w kapciu i plastikowe cośtam z kartonu po zapalniczkach czyli nic nadmiernie cennego, typu plecak skórzany znacznej wartości :razz: Jednym słowem - najgrzeczniejsza banda trójczipsów na świecie :loveu: Quote
jade Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 dziura w kapciu:evil_lol: się uśmiałam, a już się trochę martwiłam, że straty były dotkliwe, bo nic nie pisałaś - a ile waży te Twoje największe cudo:cool3: Quote
PaulinaT Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Też się bałam :roll: Ale pieski są mądre i grzeczne :p Abisia waży 59 kg :cool3: maleństwo moje kochane, a sypiać najbardziej lubi z głowa na (mojej) poduszce :lol: Duża ciałem ale maleńka głową :evil_lol: wydaje jej się ciągle że ma z 10 tygodni ;-) Quote
Recommended Posts