Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:roll:
Już mi nie jest smutno :smile:
No spójrzcie tylko - jakże może mi być?? :niewiem:

(to Lima i "moja" Figa ;-) )

Game - dziękujemy :multi:
ee... apricot to masz na myśli Abiśkę??
Abi to cane corso jest :p

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dzisiaj w łóżku była nas 6 bab :p
Abisia, 4 małe i ja na dokładkę :p
A o 6 z minutami jeszcze się Milka wcisnęła... więc 7 kobit w jednym łóżku :roll:

Posted

U nas faceci wyparci poza nawias - płciowo-nierówno się zrobiło bardzo 7 suk na 2 chłopów o choroba!
Szarik z Barim szans nie maja na przebicie się. :shake:
Biedaczyska.

Posted

Ciągle cisza - nowych odzewów brak.
Do tego wrócił kolejny szczeniak do supergogi... to już drugi, choroba.
Strach wydawac te małe psiaczki... :shake:

caroolcia napisał(a):
i jak flexi wróciła na miejsce :cool3: ??

wróciła :multi:

Marta i Wika napisał(a):
A jaką Figa ma śliczną obróżkę :razz:

:p
wypatrzyłam na wystawie - Milka dostała moro-beżową, Bari moro-czarną i kupiłam 2 dla suczek - w jednej Czika pojechała do domu a ta skapnęła się Figuni... :cool3:

Niestety Figa ma na skórze zmiany - już od kilku dni mnie niepokoiły, wczoraj wetka pobrała odciski tych zmian na posiew. Zobaczymy czy to nie grzyb.
Oby nie - wtedy zagrożona byłaby Lalunia...

Posted

I jeszcze kilka słów o relacjach czipsów i małych ;-)

Abi przepięknie bawi się z glujdami - kładzie się przy kanapie a małe na kanapie i zabawa w zębową szermierkę trwa. Małe szczypią abiśkowe fafelki a ona sprawdza ile szczeniaka mieści się do buzi?
Można ze śmiechu paść!

Layla natomiast dąży do zabaw kontaktowych.
I małe troszkę się tego obawiają (co mnie nie dziwi - laluś brutalna jest :roll:)
Sposób Caoca-coli na Lalkę to paść na glebę :lol:
Wtedy Lalka przelatuje górą a Coca-cola spyla w drugą stronę :lol:
Zabawę natomaist podejmuję Lima. Która to została laluśkową ulubienicą - Lima jest sprytna i zwinna, potrafi uniknąć natarcia szarpejowego uciekając pod stół lub na kanapę, wtedy następuje szybki odwrót i napaść na zakręcony ogonek.

Szarik usuwa się z drogi biegających szczeniar.
Co go to obchodzi?? :niewiem:
Lepiej się zwinąć w kłębek na malutkim posłaniu i przespać caaaaały boży dzień :p

Posted

swan napisał(a):
a ja bym chciała baaaardzo to zobaczyć :cool3::p

postaram sie uchwycić :cool3:

Dzisiaj 3 x czipsy - czipsowy trójpak : Abi, Layla, Szarik, Bari, Milka, Figa, Coca-cola, Liczi i Lima - zostali sami w domu.
Ciekawe co zbroją?? :scared:

Posted

Nie mam kabla :multi:
To i zeżreć nie mogą :cool3:

Spieszę donieść z cała powagą i odpowiedzialnością, ze wszyscy żyja i maja się dobrze :multi:
Wszystkie łapy całe, uszy na swoich miejscach, oczy bystre i dobrze widoczne (poza szarpejowymi), brzuchy nie zdradzaja objawów pożarcia niejadalnych przedmiotów w stopniu wyższym od tolerowanego, żadnych szram, ran czy sińców.
Straty bojowe w normie: troche gazet, rolka papieru toaletowego, dziura w kapciu i plastikowe cośtam z kartonu po zapalniczkach czyli nic nadmiernie cennego, typu plecak skórzany znacznej wartości :razz:
Jednym słowem - najgrzeczniejsza banda trójczipsów na świecie :loveu:

Posted

dziura w kapciu:evil_lol: się uśmiałam, a już się trochę martwiłam, że straty były dotkliwe, bo nic nie pisałaś - a ile waży te Twoje największe cudo:cool3:

Posted

Też się bałam :roll:
Ale pieski są mądre i grzeczne :p

Abisia waży 59 kg :cool3: maleństwo moje kochane, a sypiać najbardziej lubi z głowa na (mojej) poduszce :lol:
Duża ciałem ale maleńka głową :evil_lol: wydaje jej się ciągle że ma z 10 tygodni ;-)