Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 hehe, jakie piękne potwory! :loveu: A ten garb na nosie Lali to tak ma być czy coś ją ugryzło? Fajnie wygląda, taka garbonosa... Quote
PaulinaT Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Jaki garb :mad: Ona ma puchaty purchawkowy nosek a nie garb! :cool3: Quote
margo001 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 hihihi garb :evil_lol: wszystkie sharpy mają takie garby :loveu: My jak poszliśmy pierwszy raz do szczepienia z Margo to Pani wet mówi do nas tak " oooo widzę że pieska pszczółka w pyszczek ugryzła " :mad: Paulina fajny macie zwierzyniec :loveu: Quote
PaulinaT Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 margo001 napisał(a):Paulina fajny macie zwierzyniec :loveu: dzięki :grins: szarpej wygląda dokładnie tak jakby z wizyty w pasiece wrócił... :roll: Quote
PaulinaT Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 I pokażę jeszcze jednego najważniejszego mieszkańca mieszkania przy ul. Grunwaldzkiej. To jest moja siostrzenica Zuzia. Ma teraz niecały rok (kończy roczek za tydzień). i jest... boska!!!! Quote
margo001 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Oooo Fajna jest Zuzia :loveu: Buziaczki dla Zuzi :loveu: Quote
PaulinaT Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='margo001']Oooo Fajna jest Zuzia :loveu: Buziaczki dla Zuzi :loveu: Zuzia jest niesamowita. Bardzo grzeczna, rezolutna. Śpi w swoim pokoju, sama pałaszuje małe kanapeczki i jest elokwentna: jej ulubionym słowem jest "yhymmmm" oraz "ehę" :loveu: Mam jeszcze jedno zdjęcie - specjalnie dla Agaty-Poznań. Oto mała kicia - Agatka :evil_lol: - która wczoraj znalazła nowy dom (dzięki naszej Kleo domy znalazły Agatka i jej czarny braciszek :razz:) Quote
furciaczek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Matko Abi jest przecudna:loveu: zeby z mojego pokraczydla takie cos wyroslo to bym byla szczesliwa:loveu: Sliczny jest:loveu: a zdiecie naprawde super:) http://images11.fotosik.pl/101/01bc88be157d19f5.jpg te uszy:loveu: Pomarszczona fajnie w biegu wyglada:loveu: fafelki jej tak slodko powiewaja:loveu: kocham czarne koty, po prostu kocham:loveu: Quote
swan Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 oooooo, czarny koteczek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
PaulinaT Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='furciaczek'] Matko Abi jest przecudna:loveu: zeby z mojego pokraczydla takie cos wyroslo to bym byla szczesliwa:loveu: Kochana furciaczek ale oceniając abiśkowy eksterier można sie wielu, wielu wad dopatrzyć - ale ona jest moim najukochańszym maślaczkiem i dla mnie jest najwspanialsza i najpiękniejsza pod słońcem ;-) :oops: [quote name='furciaczek'] Sliczny jest:loveu: a zdiecie naprawde super:) http://images11.fotosik.pl/101/01bc88be157d19f5.jpg te uszy:loveu: Dziękować - przekażę mamie, na pewno sie ucieszy! Skubany ma strasznego hopla na punkcie aportu i dzięki temu jest idealnym modelem: zamiera w gotowości do biegu i czeka czeka czeka az w końcu ktoś mu tego kija/piłkę/grudkę ziemi rzuci :evil_lol: [quote name='furciaczek'] kocham czarne koty, po prostu kocham:loveu: Powiedz mi furciaczkowa - ile ty masz tak w zasadzie kotów?? [quote name='swan']oooooo, czarny koteczek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: hihi - załatwić Ci jakiegoś?? :razz: Quote
furciaczek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 PaulinaT napisał(a):Kochana furciaczek ale oceniając abiśkowy eksterier można sie wielu, wielu wad dopatrzyć - ale ona jest moim najukochańszym maślaczkiem i dla mnie jest najwspanialsza i najpiękniejsza pod słońcem ;-) :oops: Dziękować - przekażę mamie, na pewno sie ucieszy! Skubany ma strasznego hopla na punkcie aportu i dzięki temu jest idealnym modelem: zamiera w gotowości do biegu i czeka czeka czeka az w końcu ktoś mu tego kija/piłkę/grudkę ziemi rzuci :evil_lol: Powiedz mi furciaczkowa - ile ty masz tak w zasadzie kotów?? :razz: E tam ekstereir... dla mnie jest po prostu badzo ale to bardzo pieknym psem:loveu: nie zawsze te wzorcowe psy sa najpiekniejsze;) Zazdroszcze takiego modela:loveu: moje to psy z ADHD i ciezko zrobic im taka fotke:evil_lol: W zasadzie mam 7:loveu: z czego 5 mialo byc na tymczasie:evil_lol: ale jakos mi sie ten tymczas przedluzyl dozywotnio:roll::oops::loveu: Quote
PaulinaT Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 7??!! :mdleje: :mdleje: :mdleje: :o 7 kotów jak siedem życzeń :p I siedem kocich żyć... czy koty może mają ich 9?? :hmmmm: Ha!!! poczułam się jak malutka detalistka przy Tobie tadam :Cool!: Quote
PaulinaT Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 I tak. ktoś gdzieś kiedyś powiedział: "pomożesz jednemu zwierzakowi pojawią się dwa następne". To ja ogłaszam - chcę się wypisać! :placz: Jeszcze Lunki sprawa nierozwiązana, 4 dni minęły od wydania Kleopatry (zwanej też Klementynką) a tu dzisiaj pojawia się w moim życiu nowe. Nowe nie ma imienia jeszcze - chwilowo nie mam weny... (ogłaszam niniejszym konkurs na imię przebojowe - przewidziane nagrody!). Jest buraską pospolitą, ze skarpetkami i krawatem. Ma 5 lub 6 miesięcy... I jest takie zasmarkane że ledwie dycha :sad: Ulokowałam w zwolnionym chwilowo apartamencie u mamy. Małe nowe jest fajne :p Kontaktowe, rozmruczane i psów się nie boi - na dzień dobry się powąchało przez kratki, potem się wkuło że pięciopies na wyścigi chciał tą kratkę wąchać i zamachało energicznie łapą a że trafiło na Abi to była afera... :roll: Potem za to energicznie zaznaczyło ze Milka to jest jej Milka :p Nowe by pewnie szybko umarło na wolności. Na podniebieniu miało utkwiony rybi kręgosłup z ośćmi - ile czasu? Niewiadomo - ale głodne toto było strasznie. Więc pewnie już czas jakiś. Zdjęć jakoś też nie miałam weny... zresztą model wymaga podreperowania przed sesją. Quote
furciaczek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 PaulinaT napisał(a):I tak. ktoś gdzieś kiedyś powiedział: "pomożesz jednemu zwierzakowi pojawią się dwa następne". To ja ogłaszam - chcę się wypisać! :placz: Jeszcze Lunki sprawa nierozwiązana, 4 dni minęły od wydania Kleopatry (zwanej też Klementynką) a tu dzisiaj pojawia się w moim życiu nowe. Nowe nie ma imienia jeszcze - chwilowo nie mam weny... (ogłaszam niniejszym konkurs na imię przebojowe - przewidziane nagrody!). Jest buraską pospolitą, ze skarpetkami i krawatem. Ma 5 lub 6 miesięcy... I jest takie zasmarkane że ledwie dycha :sad: Ulokowałam w zwolnionym chwilowo apartamencie u mamy. Małe nowe jest fajne :p Kontaktowe, rozmruczane i psów się nie boi - na dzień dobry się powąchało przez kratki, potem się wkuło że pięciopies na wyścigi chciał tą kratkę wąchać i zamachało energicznie łapą a że trafiło na Abi to była afera... :roll: Potem za to energicznie zaznaczyło ze Milka to jest jej Milka :p Nowe by pewnie szybko umarło na wolności. Na podniebieniu miało utkwiony rybi kręgosłup z ośćmi - ile czasu? Niewiadomo - ale głodne toto było strasznie. Więc pewnie już czas jakiś. Zdjęć jakoś też nie miałam weny... zresztą model wymaga podreperowania przed sesją. Oj zgadzam sie w 100% z tym stwierdzeniem... o kocie mowy nie bylo, Maniek sie przyblakal i zostal..potem Kubus staruszek, Felus i Gusia na tymczas, nio i Kuba2, kajtek, zoska tez na tymczas:evil_lol: i teraz Terror... Oj malenstwo zasmarkane ma charrrakterek:loveu: Ty tak przypadkiem trafiasz na te koty czy ktos Ci pomaga:evil_lol: Imienia nie wymysle...bez zdiec nie potrafie:eviltong: a Nowe zostaje u Ciebie czy nie:cool3:? Quote
PaulinaT Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Wracając do Lunki - widziałam ja dzisiaj :loveu: Jest boska :loveu: Przenajlepsza! :loveu: I nie wiem co to będzie bo dt strasznie w Lunie zakochany... :shake: Quote
PaulinaT Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 furciaczek napisał(a):Oj malenstwo zasmarkane ma charrrakterek:loveu: Oj ma.... :roll: furciaczek napisał(a):Ty tak przypadkiem trafiasz na te koty czy ktos Ci pomaga:evil_lol: Pomaga mi :angryy: Sama trafiałam na 2 koty co 2 lata, nie tak źle - teraz tempo nam strasznie wzrosło :cool1: Najpierw Anuk i Anubis, potem Kleo, teraz Luna i nowe - i to w niecałe 3 miesiące... (małych od Agatki nie liczę ;-) ) No i psy jeszcze... Baster, szczeniaki. A wcześniej Tabs i Pikuś. furciaczek napisał(a): a Nowe zostaje u Ciebie czy nie:cool3:? a wiesz, że to zależy od tego jak to z Lunką będzie :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Aha - zapomniałam napisać. Szarik wrócił :multi: A Bari mojej mamy zeżarł pół wielkiego wora suchego Hillsa i teraz wygląda jak beka skrzyżowana z bambaryłą :angryy: Quote
furciaczek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='PaulinaT']Wracając do Lunki - widziałam ja dzisiaj :loveu: Jest boska :loveu: Przenajlepsza! :loveu: I nie wiem co to będzie bo dt strasznie w Lunie zakochany... :shake: I dobrze ze zakochany, przynajniej dbaja jak tylko moga:loveu: [quote name='PaulinaT']Oj ma.... :roll: Pomaga mi :angryy: Sama trafiałam na 2 koty co 2 lata, nie tak źle - teraz tempo nam strasznie wzrosło :cool1: Najpierw Anuk i Anubis, potem Kleo, teraz Luna i nowe - i to w niecałe 3 miesiące... (małych od Agatki nie liczę ;-) ) No i psy jeszcze... Baster, szczeniaki. A wcześniej Tabs i Pikuś. a wiesz, że to zależy od tego jak to z Lunką będzie :evil_lol: Fakt tempo masz niezle:evil_lol: ciekawe czy jeszcze przyspieszy:diabloti: [quote name='PaulinaT']Aha - zapomniałam napisać. Szarik wrócił :multi: A Bari mojej mamy zeżarł pół wielkiego wora suchego Hillsa i teraz wygląda jak beka skrzyżowana z bambaryłą :angryy: Super ze wrocil:multi: Ja juz bym sie skretem zoladka schizowala gdyby moje tyle zjadly:shake: Quote
PaulinaT Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Weź nie strasz - nic nie przyspieszy - z w o l n i !!! A zakochany dt nie będzie chciał Lunki oddać... :shake: A przecież ja też nie chcę nikogo unieszczęśliwiać... :shake: Na szczęście Bari tylko się rozpuchł :diabloti: To jest twardy typ burka-luńta ;-) takich nic nie rusza ;-) Quote
furciaczek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='PaulinaT']Weź nie strasz - nic nie przyspieszy - z w o l n i !!! A zakochany dt nie będzie chciał Lunki oddać... :shake: A przecież ja też nie chcę nikogo unieszczęśliwiać... :shake: Na szczęście Bari tylko się rozpuchł :diabloti: To jest twardy typ burka-luńta ;-) takich nic nie rusza ;-) Dobra dobra juz nic nie mowie o tym tempie:evil_lol: Kochana nie martw sie, najwazniejsze zeby Lunka byla tam gdzie ja kochaja calym serduchem:loveu: Quote
swan Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ale się zrobił ruch w interesie w nocy :roll: szkoda, że człowiek nie ma kamery w okularach, jak James Bond bardzo bym chciała zobaczyć tego pięciopsa potraktowanego małą upazurzoną łapeczką :evil_lol: fotki potrzebne , bo inaczej imienia nie będzie :cool3: Quote
PaulinaT Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 swan napisał(a): ale się zrobił ruch w interesie w nocy :roll: no... dzisiaj to odczuwam w moich (niemłodych ;-) ) kościach... :roll: swan napisał(a): bardzo bym chciała zobaczyć tego pięciopsa potraktowanego małą upazurzoną łapeczką :evil_lol: twardzielka mała nie? :evil_lol: na szczęście Abisi nochal twardy, tylko malutkie draśnięcie - ale wściekłość wła ścicielki była spora :diabloti: swan napisał(a): fotki potrzebne , bo inaczej imienia nie będzie :cool3: wiem wiem... :oops: może uda mi się dzisiaj bo muszę zaopatrzenie dla nowego dowieźć :cool1: Quote
PaulinaT Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Mam wieści o małe nowe. Małe nowe grzecznie przespało noc (póki co zamknięte w tym wielkim psim transporterze co to go mama ma na górze dla kotów) :smile: Grzecznie zjadło lekarstwo :o Grzecznie dało sobie zaaplikować maści do oczu :o Ładnie zjadło chrupki :p I śpi dalej. Nie kupało i nie sikało... ale to chyba jeszcze nie czas, zeby sie niepokoić? Jak nie zrobi do wieczora to zacznę... :shake: Quote
PaulinaT Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Hyhy. Właśnie kończę robić rozliczenia i inne raporty-pierdoły (nieznoszę :angryy:) I podniosłam na chwilę oczy znad ekranu laptopa i co widzę? No co?? Na lewo ode mnie w tubie drapakowej śpi Teodor, na górnej półce drapakowej Kropka, patrząc trochę w prawo od nich na fotelu śpi snem sprawiedliwego Halo, na wprost mnie rozpłaszczony na drugim fotelu szarpej, na prawo od niego z pontonu wylewa się śpiąca Abisia, a na końcu po samej mojej prawej ręce (kończąc koło) śpi rozciągnięty Szarik. Co oni tacy wszyscy zmęczeni?? :niewiem: Przecież to ja pracuję. :angryy: Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 PaulinaT napisał(a): Nie kupało i nie sikało... ale to chyba jeszcze nie czas, zeby sie niepokoić? Jak nie zrobi do wieczora to zacznę... :shake: 2 z moich kotow zalatwilo sie po 2 dniach, wiec jeszcze nie panikuj:p Quote
Recommended Posts