furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Cos mi swita w glowce odnosnie rodzicow Abisi.... skleroza nie boli jak to mowia:evil_lol: Quote
PaulinaT Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='furciaczek']Cos mi swita w glowce odnosnie rodzicow Abisi.... skleroza nie boli jak to mowia:evil_lol: Jak pojechałam po Abi do hodowli (przez 2/3 Polski :evil_lol: ) widziałam i Touno i Lejdusie, Oto oni. Touno. Quote
PaulinaT Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 A to Lady I ostatni raz - mama z córeczką swoją ostatnią... Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Przesliczny tatusiek:loveu: http://images29.fotosik.pl/86/2396ab3ea0a1f5b0.jpg uwilbiam to iscie cctkowe spojeznie:loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 bardzo piękne psy, tylko jak można było im poobcinać uszy? Kurna, tak oszpecić psy...Tym hodowcom też bym coś poobcinała:diabloti: Abi z tą swoją wielką skórą wygląda bardzo poczciwie... Quote
PaulinaT Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):bardzo piękne psy, tylko jak można było im poobcinać uszy? Kurna, tak oszpecić psy...Tym hodowcom też bym coś poobcinała:diabloti: wiesz... mi się cc kopiowane bardzo podobają... :oops: Nie zmienia to faktu, ze w życiu nie zrobiłabym tego SWOJEMU cc ;-) Poza tym - rodzice Abi byli kopiowani jeszcze przed zakazem, to są psy które urodziły się w '98 lub '99 roku. Quote
PaulinaT Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Z dzisiejszego specerku: Szary paliatyw ;-) I Biś Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 tu nie chodzi mi o zakazy tylko o samo kopiowanie-nie podoba mi się to i koniec. A kiedy będą nowe zdjęcia? :razz: i Szarika?:p edit: hahahahaa-telepatia? Jak tylko zatwierdziłam posta to pokazały się nowe zdjęcia:) Mówisz-masz! Quote
PaulinaT Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='Alfa i Zuzia']tu nie chodzi mi o zakazy tylko o samo kopiowanie-nie podoba mi się to i koniec. kopiowanie jako takie też mi sie nie podoba - efekt jest (czasem ;-) ) ładny ale nie zawsze cel uświęca środki - dlatego JA w życiu nie poddałabym psa temu I jeszcze jeden pstryk Abiśki: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 o jaki biedny, smutny, malutki pieseczek. Musi chodzić po jakimś lesie:(... ;) Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 PaulinaT napisał(a):wiesz... mi się cc kopiowane bardzo podobają... :oops: Nie zmienia to faktu, ze w życiu nie zrobiłabym tego SWOJEMU cc ;-) Poza tym - rodzice Abi byli kopiowani jeszcze przed zakazem, to są psy które urodziły się w '98 lub '99 roku. Ja tez wole kopiwoane CC:loveu: Sama mam kopiowana i przyznam sie ze na poczatku sie wachalam czy ciac czy nie...ale teraz nie zaluje... Slicznie sie "malutka" prezentuje na tym jesiennym tle:loveu: Quote
swan Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='PaulinaT'] ale sobie Abisia wielkiego patyka przytargała :crazyeye::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Foteczki faktycznie cudne :loveu:, a patyk wręcz ogromny :cool1: Ja miałam dziisaj ogromna przyjemność poznać dziewczynki :multi: - Lalunie i Abi - są prześliczne :loveu: Lalunia słodziaczek z zapianionym hipolkowym pyszczkiem a Abi takie oooogromne bydełko o gołębim serduchu. Burbonik też zakochany..... w llauniowej pupce :cool1: a ja zapomniałam i go wycałowałam po pycholu :roll: :evil_lol: było bardzo sympatycznie... i .... tak jakoś ekhm ekhm czas szybko minał :cool1: Mam nadzieje, że Paulina nie dostała zawału jak zerkneła na godzine :-o :evil_lol: .... i czekamy na powtórkę :cool3: Quote
PaulinaT Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 swan - ty to masz oko! ja w ogóle nie zwróciłam uwagi na ten patyk... :oops: taka ślepota ze mnie! furciaczek - :drink1: caroolcia - bardzo było miło pozanać Burbona i Ciebie :multi: Bardzo miły spacer... a zawały miałam ze 3 jak do auta wsiadłam :roll: I spóźniłam się na spotkanie z ciotką supergogą... znowu... oj nie była zachwycona... :oops: Mam fotki - całkiem fajne z szarpejowych mizianek :cool3: Wstawię jak tylko wrócę ze spacerku z Basterem - bo dopiero teraz pojadę :shock: Quote
caroolcia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='PaulinaT']swan - ty to masz oko! ja w ogóle nie zwróciłam uwagi na ten patyk... :oops: taka ślepota ze mnie! furciaczek - :drink1: caroolcia - bardzo było miło pozanać Burbona i Ciebie :multi: Bardzo miły spacer... a zawały miałam ze 3 jak do auta wsiadłam :roll: I spóźniłam się na spotkanie z ciotką supergogą... znowu... oj nie była zachwycona... :oops: Mam fotki - całkiem fajne z szarpejowych mizianek :cool3: Wstawię jak tylko wrócę ze spacerku z Basterem - bo dopiero teraz pojadę :shock: hi hi hi ja tez była w szoku jak zerknelam na zegar - ale jak to mówia miło spędzony czas szybko mija - cioteczka supergoga może mnie ochrzanić - moja wina moja wina moja bardzo wielka wina :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Przygotowałam część fotek - oto one :multi: Quote
caroolcia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 a ja sie poczestowałam i wkleiłam do siebie hi hi hi Quote
swan Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 na tym ostatnim zdjęciu Abiśka wygląda na strasznie zmartwioną:shake: z niepokojem obserwuje obrót sytuacji i jest gotowa :mad: Basterkowi jeśli będzie chciał za bardzo zdominować Laylę:roll: Quote
PaulinaT Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Abi była zazdrosna :lol: Bo na ogół to nią się psy interesują - to pierwsza w historii sytuacja, że chłopak olał Abisię a skupił się na Laluni :lol: :lol: Caroolcia - jasne! zaraz dodam do Ciebie fotki Burbonika :loveu: niedźwiadka-puchacza :loveu: Quote
caroolcia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 bubron się kompletnie zakochal w Laluni i Abi nie istniała hi hi hi Quote
swan Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 o rany, to "maleństwo" ma teraz zranione uczucia :placz: Quote
PaulinaT Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='swan']o rany, to "maleństwo" ma teraz zranione uczucia :placz: Nooo musiałam ją pocieszać... ale już się pozbierała ;-) 3 psy a każdy sobie :roll: Quote
PaulinaT Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Przedstawiam też kicię - póki co jeszcze nie ma imienia maleństwo - która od dzisiaj jest na tymczasie u mojej mamy. Kicia została uratowana przez Panią, gdy wtargnęła na ruchliwą ulicę w centrum miasta prosto pod koła nadjeżdżających samochodów. Niestety nie mogła u niej zostać... Oczywiście - kicia szuka domu ;-) Jest dzika, maleńka i młodziutka, ma zaledwie 6 tygodni - ale ma apetyt m za dwóch :lol: Oto mała glujda :smile: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 sliczna foteczka:loveu: http://images30.fotosik.pl/87/cf6522049f816b6d.jpg:loveu: ciesze sie ze spacerek sie udal:multi: a kicia przeslodka:loveu: Quote
caroolcia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 o rany ale rewelacyjny diabełek z niej!!!! Przesmieszna - taka nastroszona :loveu: Quote
Recommended Posts