Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek']Cos mi swita w glowce odnosnie rodzicow Abisi....
skleroza nie boli jak to mowia:evil_lol:
Jak pojechałam po Abi do hodowli (przez 2/3 Polski :evil_lol: ) widziałam i Touno i Lejdusie,
Oto oni.

Touno.

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):
bardzo piękne psy, tylko jak można było im poobcinać uszy? Kurna, tak oszpecić psy...Tym hodowcom też bym coś poobcinała:diabloti:

wiesz... mi się cc kopiowane bardzo podobają... :oops:
Nie zmienia to faktu, ze w życiu nie zrobiłabym tego SWOJEMU cc ;-)
Poza tym - rodzice Abi byli kopiowani jeszcze przed zakazem, to są psy które urodziły się w '98 lub '99 roku.

Posted

[quote name='Alfa i Zuzia']tu nie chodzi mi o zakazy tylko o samo kopiowanie-nie podoba mi się to i koniec.

kopiowanie jako takie też mi sie nie podoba - efekt jest (czasem ;-) ) ładny
ale nie zawsze cel uświęca środki - dlatego JA w życiu nie poddałabym psa temu

I jeszcze jeden pstryk Abiśki:

Posted

PaulinaT napisał(a):
wiesz... mi się cc kopiowane bardzo podobają... :oops:
Nie zmienia to faktu, ze w życiu nie zrobiłabym tego SWOJEMU cc ;-)
Poza tym - rodzice Abi byli kopiowani jeszcze przed zakazem, to są psy które urodziły się w '98 lub '99 roku.

Ja tez wole kopiwoane CC:loveu: Sama mam kopiowana i przyznam sie ze na poczatku sie wachalam czy ciac czy nie...ale teraz nie zaluje...

Slicznie sie "malutka" prezentuje na tym jesiennym tle:loveu:

Posted

Foteczki faktycznie cudne :loveu:, a patyk wręcz ogromny :cool1:

Ja miałam dziisaj ogromna przyjemność poznać dziewczynki :multi: - Lalunie i Abi - są prześliczne :loveu:
Lalunia słodziaczek z zapianionym hipolkowym pyszczkiem a Abi takie oooogromne bydełko o gołębim serduchu. Burbonik też zakochany..... w llauniowej pupce :cool1: a ja zapomniałam i go wycałowałam po pycholu :roll: :evil_lol:

było bardzo sympatycznie... i .... tak jakoś ekhm ekhm czas szybko minał :cool1:

Mam nadzieje, że Paulina nie dostała zawału jak zerkneła na godzine :-o :evil_lol:

.... i czekamy na powtórkę :cool3:

Posted

swan - ty to masz oko! ja w ogóle nie zwróciłam uwagi na ten patyk... :oops: taka ślepota ze mnie!

furciaczek - :drink1:

caroolcia
- bardzo było miło pozanać Burbona i Ciebie :multi:
Bardzo miły spacer... a zawały miałam ze 3 jak do auta wsiadłam :roll:
I spóźniłam się na spotkanie z ciotką supergogą... znowu... oj nie była zachwycona... :oops:

Mam fotki - całkiem fajne z szarpejowych mizianek :cool3:
Wstawię jak tylko wrócę ze spacerku z Basterem - bo dopiero teraz pojadę :shock:

Posted

[quote name='PaulinaT']swan - ty to masz oko! ja w ogóle nie zwróciłam uwagi na ten patyk... :oops: taka ślepota ze mnie!

furciaczek - :drink1:

caroolcia - bardzo było miło pozanać Burbona i Ciebie :multi:
Bardzo miły spacer... a zawały miałam ze 3 jak do auta wsiadłam :roll:
I spóźniłam się na spotkanie z ciotką supergogą... znowu... oj nie była zachwycona... :oops:

Mam fotki - całkiem fajne z szarpejowych mizianek :cool3:
Wstawię jak tylko wrócę ze spacerku z Basterem - bo dopiero teraz pojadę :shock:

hi hi hi ja tez była w szoku jak zerknelam na zegar - ale jak to mówia miło spędzony czas szybko mija - cioteczka supergoga może mnie ochrzanić - moja wina moja wina moja bardzo wielka wina :evil_lol:

Posted

na tym ostatnim zdjęciu Abiśka wygląda na strasznie zmartwioną:shake:

z niepokojem obserwuje obrót sytuacji i jest gotowa :mad: Basterkowi jeśli będzie chciał za bardzo zdominować Laylę:roll:

Posted

Abi była zazdrosna :lol:
Bo na ogół to nią się psy interesują - to pierwsza w historii sytuacja, że chłopak olał Abisię a skupił się na Laluni :lol: :lol:

Caroolcia - jasne! zaraz dodam do Ciebie fotki Burbonika :loveu: niedźwiadka-puchacza :loveu:

Posted

Przedstawiam też kicię - póki co jeszcze nie ma imienia maleństwo - która od dzisiaj jest na tymczasie u mojej mamy.
Kicia została uratowana przez Panią, gdy wtargnęła na ruchliwą ulicę w centrum miasta prosto pod koła nadjeżdżających samochodów. Niestety nie mogła u niej zostać...
Oczywiście - kicia szuka domu ;-)
Jest dzika, maleńka i młodziutka, ma zaledwie 6 tygodni - ale ma apetyt m za dwóch :lol:

Oto mała glujda :smile: