Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 763
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

groszek83 napisał(a):
No to sie postarałaś:evil_lol:
A gdzie lecisz po co? zostawiasz nas?:placz:

noo pewnie ze postaralam, jestes ze mnie dumna?hehe:evil_lol::evil_lol:
lece sobie do irlandi, w odwiedzinki do mojej szanownej rodzinki czyli siostruni ukochanej i mamusi :loveu::diabloti:

Posted

groszek83 napisał(a):
Ja mam już zamówionego z Irlandii księcia Cedrika z zamkiem siostra ma mi go przywiezć w prezencie:loveu:

takiej to dobrze:eviltong:
czesc owczarkowa:multi:

Posted

a pewnie tylko tak sobie mysle...ksiecia to siostra jakos dowiezsc powinna dac rade ale jak ona ci ten zamek przywiezie to ja nie moge sobie jakos wyobrazic:hmmmm::evil_lol:
poszlam do bankomatu..a ze najblizszy bankomat jest w supermarkecie to wrocilam z 5 batonikami takimi dobrymi z czekolada i orzechami...i se mysle ze bede jeszcze grubsza niz jestem i nie znajde tego irlandczyka:placz: ale za to złagodze sobie skutki PMS:evil_lol:hahaahah

Posted

groszek83 napisał(a):
Nie kuś batonami bo ja sie odchudzam:diabloti:
Jak mi zamek przywiezie to już jej sprawa spytała co ma mi przywiezć to jej powiedziałam:evil_lol:

a wez z tym odchudzaniem..jak czlowiek ma sie odchudzac jak tu tyle stresu wokół i trzeba sobie jakos humor poprawiac:evil_lol::evil_lol:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Jak mam czekac tyle co na te zdjecia Kurczaka :loveu: to sie musze zastanowic czy sie odfochac:diabloti:

odfochaj plis plis:loveu: