Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko;-)

A PANI WILK upolowała cos ??? czy tylko sie nabiegala w tych krzaczorach ? hiih

http://images50.fotosik.pl/1/b5d3b490d40e22dc.jpg
..no minka rewelacja....wielce wymowna ;-)

.......wracajac do zimowania...to w czasie gdy nadchodzi ziab a kaloryfery jeszcze zimne to suszarka grzeje sobie ciuszki przed załozeniem hihihihihihi.....
no ale coz ja na to poradze zem ciepłolubna hihih

buziaki !

jelso o polowanie chodzi to traume przezylam ostatnio..wychodze sobie na podwórko mysle sobie pobujam sie na hamaku poczytam ksiazke i szczesliwa sobie ide i prawie ze wdepnelam w zaduszonego bażanta (samice) nie wiem która to z nich przytargała pod dom i kiedy bo same nie lataja po polach wlasnie ze wzgledu na ptaki..:shake: dziadygi jedne:mad::cool1:

a o suszeniu suszarka ciuszków tez coś wiem:evil_lol: mi raz w zimie szuszarka wybuchła bo zasnelam i zapominalam wyłączyc..:shake:

• Replies 763
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziendoberek złotko;-)............przy tak wysmienitej pogodzie az chce sie zyc........tylko na spacer nie bardzo chce sie isc bo cieploooooooo............poczekamy do wieczorka hihihih

buziaczki!!!

Posted

czeesć cioteczki:loveu: mamy wiadomość Kura w sobote idzie na wystawe psow hihih kundli znaczy:evil_lol: a ze ona rasowy kundle to moze i cos wygra hehe

u nas nawet ciemno tylko slonka nie ma, ale i tak to lepsze bo ostatnimi dniami to u nas tylko deszcze..:shake:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Witankoooo :-P

przejrzałam cała galerie Kura to świetna dziewczyna ;) :loveu:

Witamy witamy:lol:
no łajza mala:evil_lol:

Posted

słuchajcie cioteczki Kura wygrała "wystawe" na najfajniejszego kundla w miescie:lol::loveu::evil_lol: i dostaął dyplom puchar oraz darmowy zestaw szczepień i odrobaczania u weta:diabloti: a akurat sie w przyszłym tyg konczą ważność jej szczepienia :diabloti: wiec zarobiła w końcu na siebie :evil_lol:

Posted

Kati16 napisał(a):
Mizianki dla Miss Kury :evil_lol::loveu:

moja Miss sie ucieszy hihi bo mizianie to jest to co ona uwielbia:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='karja']słuchajcie cioteczki Kura wygrała "wystawe" na najfajniejszego kundla w miescie:lol::loveu::evil_lol: i dostaął dyplom puchar oraz darmowy zestaw szczepień i odrobaczania u weta:diabloti: a akurat sie w przyszłym tyg konczą ważność jej szczepienia :diabloti: wiec zarobiła w końcu na siebie :evil_lol:

GRATULACJE!!!!!
DLA PIEKNEJ
DZIEWCZYNKI!!!!
http://images29.fotosik.pl/268/80634f003ec5afc2.jpg

Do pysia jej z pucharkiem !!!!!:multi::multi::loveu::loveu::multi::multi: