karja Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='zuzolandia']Witanko;-) A PANI WILK upolowała cos ??? czy tylko sie nabiegala w tych krzaczorach ? hiih http://images50.fotosik.pl/1/b5d3b490d40e22dc.jpg ..no minka rewelacja....wielce wymowna ;-) .......wracajac do zimowania...to w czasie gdy nadchodzi ziab a kaloryfery jeszcze zimne to suszarka grzeje sobie ciuszki przed załozeniem hihihihihihi..... no ale coz ja na to poradze zem ciepłolubna hihih buziaki ! jelso o polowanie chodzi to traume przezylam ostatnio..wychodze sobie na podwórko mysle sobie pobujam sie na hamaku poczytam ksiazke i szczesliwa sobie ide i prawie ze wdepnelam w zaduszonego bażanta (samice) nie wiem która to z nich przytargała pod dom i kiedy bo same nie lataja po polach wlasnie ze wzgledu na ptaki..:shake: dziadygi jedne:mad::cool1: a o suszeniu suszarka ciuszków tez coś wiem:evil_lol: mi raz w zimie szuszarka wybuchła bo zasnelam i zapominalam wyłączyc..:shake: Quote
karja Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Kinguska napisał(a):Śliczna sunka. :) czesc:pdzieki:cool1: Quote
karja Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Kati16 napisał(a):Witamy :cool3: czesc dziewczyny:loveu: jak tam po wakacjach?? Quote
Pestka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Zapraszam na nowe zdjecia w galeri moich misków. :D Quote
LadyK Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 karja napisał(a):czesc dziewczyny:loveu: jak tam po wakacjach?? Superaśnie :cool3: Quote
zuzolandia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 dziendoberek złotko;-)............przy tak wysmienitej pogodzie az chce sie zyc........tylko na spacer nie bardzo chce sie isc bo cieploooooooo............poczekamy do wieczorka hihihih buziaczki!!! Quote
karja Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 czeesć cioteczki:loveu: mamy wiadomość Kura w sobote idzie na wystawe psow hihih kundli znaczy:evil_lol: a ze ona rasowy kundle to moze i cos wygra hehe u nas nawet ciemno tylko slonka nie ma, ale i tak to lepsze bo ostatnimi dniami to u nas tylko deszcze..:shake: Quote
karja Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Kati16 napisał(a):A gdzie ta wystawa? :cool3: w Dębnie, naszej miescinie z okazji tzw. Dni Dębna:cool1: Quote
SZPiLKA23 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Witankoooo :-P przejrzałam cała galerie Kura to świetna dziewczyna ;) :loveu: Quote
karja Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Kati16 napisał(a):To daleko ode mnie :shake: my zachodniopomorskie obecnie,:cool1: Quote
karja Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Witankoooo :-P przejrzałam cała galerie Kura to świetna dziewczyna ;) :loveu: Witamy witamy:lol: no łajza mala:evil_lol: Quote
LadyK Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 karja napisał(a):my zachodniopomorskie obecnie,:cool1: a my małopolskie Quote
karja Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 słuchajcie cioteczki Kura wygrała "wystawe" na najfajniejszego kundla w miescie:lol::loveu::evil_lol: i dostaął dyplom puchar oraz darmowy zestaw szczepień i odrobaczania u weta:diabloti: a akurat sie w przyszłym tyg konczą ważność jej szczepienia :diabloti: wiec zarobiła w końcu na siebie :evil_lol: Quote
karja Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 pare fotek dajemy i na imprezke biegniemy bo u nas "święto" miasta:cool1: wchodzimy na "scene" odebranie dyplomu Kura z pucharem:cool1: Quote
karja Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Kati16 napisał(a):Gratulujemy pucharu :multi: dziękować:p Quote
karja Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Kati16 napisał(a):Mizianki dla Miss Kury :evil_lol::loveu: moja Miss sie ucieszy hihi bo mizianie to jest to co ona uwielbia:shake::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='karja']słuchajcie cioteczki Kura wygrała "wystawe" na najfajniejszego kundla w miescie:lol::loveu::evil_lol: i dostaął dyplom puchar oraz darmowy zestaw szczepień i odrobaczania u weta:diabloti: a akurat sie w przyszłym tyg konczą ważność jej szczepienia :diabloti: wiec zarobiła w końcu na siebie :evil_lol: GRATULACJE!!!!! DLA PIEKNEJ DZIEWCZYNKI!!!! http://images29.fotosik.pl/268/80634f003ec5afc2.jpg Do pysia jej z pucharkiem !!!!!:multi::multi::loveu::loveu::multi::multi: Quote
Recommended Posts