Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kura na zywo fajniejsza, szczegolnie jak sie tuli:loveu::loveu:
A Kaja to pies domowy i nie pokazywalam bo dopiero teraz do domu na wakacje przyjechalam:lol:

• Replies 763
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anja93 napisał(a):
Zaglądam, a raczej podglądam cały czas Kurkę :)

czesc cioteczka:loveu::loveu:Kurka dziękuje własnie sie do snu układa i sie obraziła ze jej na łózko nie chce:roll::cool3:
a pańcia dziś piwnice podpalila bo chciala wpiecu rozpalic i sie bnzyna wylała:shake:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Witanko....jesooo piromanka jedna hihihih....
foteczki swietne...a niby wilk rozkoszny hihih...

buziowanko zlociutka;-)

cze:lol: ja nie piromanka ja zdesperowana kobieta hihi

Posted

LeCoyotte napisał(a):
ale Kura ma pancie;p a zrobilas przynajmniej zdjecie swojego plonacego dziela?:diabloti:

oj mi to sie dziwne rzeczy przytrafiaja..:shake:;) ja sie o wlosy bałam ze mi sie zapalą bo tak buchneło z pieca i mi sie wtedy benzyna wylala na podloge i sie zajeło, ale naszczescie wode w domu mam to misja gaszenia skonczyla sie sukcesem:evil_lol: tylko smierdzialo wszedzie okropnie blee a kura nic tylko sobie stala i sie przygladla..:shake:

Posted

witanko;-)

taaaa ja tez jestem zmarzluch i w srodku lata spie w grubasnej pizamce hihihi..niezaleznie od temperatury na dworze.....mieszkanie mam ciemne i chllodne wiec doskonale CIE kochana rozumiem hihihihihi

buziaczki!

Posted

zuzolandia napisał(a):
witanko;-)

taaaa ja tez jestem zmarzluch i w srodku lata spie w grubasnej pizamce hihihi..niezaleznie od temperatury na dworze.....mieszkanie mam ciemne i chllodne wiec doskonale CIE kochana rozumiem hihihihihi

buziaczki!

ja zdradze tajemnice..hih jak mi bardzooo zimno to włączam suszarke:evil_lol::roll:
idziemy zaraz nad jeziorko z "wilkiem" to foteczki będą:diabloti:

Posted

no to mamy dzisiejsze fotki:diabloti: tylko malo ich bo pancia sie zgapiła i baterii nie naladowala:oops:

wilk na polowaniu:evil_lol:

tak pije sobie wode:lol:

Posted

Ale ona jest super! :)
Widzę, że ma coś wspólnego z moim psem - uwielbia plastikowe butelki, tylko szkoda, że mojemu najbardziej się podobają takie brudne i zniszczone z podwórka. :evil_lol:

Posted

Alaskamal napisał(a):
Ale ona jest super! :)
Widzę, że ma coś wspólnego z moim psem - uwielbia plastikowe butelki, tylko szkoda, że mojemu najbardziej się podobają takie brudne i zniszczone z podwórka. :evil_lol:

hehe no ona mi zawsze zabiera butelki i znosi je sobie potem do legowiska a jak sie nie mieszcza to zostawia porozwlaane po calym mieszkaniu i ze smietnika tez sobie wyjmi e:shake:i je ze mna jogurty :evil_lol: tzn wylizuje prrzykrywki i pudełka