Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 763
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień doberek:loveu:
Fotosik wkońcu zadziałał:multi:ale musze sobie obczai c ten photobuck;)
Fotki nie z imprezki ale ze spacerku nad wode:multi:

Posted

A My mamy teraz wakacje :multi: I Kura szaleje z radości ze do domu wróciliśmy, ma takie napady szału i biega po całym ogrodzie zataczając wielkie koła i imponuje mi szybkością jaką osiąga przy tym:evil_lol::evil_lol:Biedny pies musi odreagować mieszkanie w bloku:shake:;)

Posted

LeCoyotte napisał(a):
ja też:cool1: pokaż jakieś nowe zdjęcia jak szaleje w ogrodzie:razz:

Tyż dziekujemy za odwiedzinki:loveu: ale fotek chyba nie bedzie bo u nas tak gorąco że sie mozna rozpłynąć, a w niedziele raniutko wyjezdzam to przez tydzien nic nie bedzie..ale poszukam jakis fot na kompie i czyms was zaskoczymy:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Kura ma świetne imię :lol: Aż żałuję że ja swojej tak nie nazwałam ;) I w ogóle bardzo mi się spodobała, fajną ma fryzurę. Mam nadzieję że jakieś nowe fotki się tu niedługo pojawią :razz:

Posted

cześć cioteczki kochane:loveu:
U nas pustki bo wakacje i pańcia zaniedbała galerie:oops:
ale obiecuje sie poprawic i jakies fajne fotki porobić Kurze , tylko u nas upały dziś 32 stopnie w cienu masakra,
a my na wsi jesteśmy a tu sucho..nawet zadnego bagna nie ma żeby się pomoczyc, ale jutro do domku wracamy to nad jeziorko bedziemy chodzic:multi:i Kura bedzie mogła sie ochłodzić i wyszlaleć

Posted

karja napisał(a):
cześć cioteczki kochane:loveu:
U nas pustki bo wakacje i pańcia zaniedbała galerie:oops:
ale obiecuje sie poprawic i jakies fajne fotki porobić Kurze , tylko u nas upały dziś 32 stopnie w cienu masakra,
a my na wsi jesteśmy a tu sucho..nawet zadnego bagna nie ma żeby się pomoczyc, ale jutro do domku wracamy to nad jeziorko bedziemy chodzic:multi:i Kura bedzie mogła sie ochłodzić i wyszlaleć

Ty sie nie tłumacz, tylko fotki dawaj!! W pełnym słońcu, w trawie czy jakkolwiek spacerowe :eviltong:

Posted

Fenris napisał(a):
Ty sie nie tłumacz, tylko fotki dawaj!! W pełnym słońcu, w trawie czy jakkolwiek spacerowe :eviltong:

cześć cioteczka:evil_lol::eviltong:
w słońcu to by mi sie aparat rozpłynął...:cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Niespodzianki to Fotki naszej domowej Kaji -podróby owczarka albo inaczej zwanej tez wilkiem chociaz do wilka jej duuuzo brakuje:cool1:
Kaja ma 8 lat i baardzo fajny charakter inne psy olewa nawet jak ja zaczepiaja do ludzi jest przyjaznie nastawiona i spokojna bardzo spacerki znia to przyjemnosc wiec poku jestesmy w domu to sie panna na fotki załapała:evil_lol: