karja Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 fotek nie bedzie :angryy::-( fotosik odmawia współpracy...:shake: Quote
zuzolandia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 zaloz se konto na photobuckecie;-) jest chetniejszy do wspołpracy ;-) Quote
karja Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Dzień doberek:loveu: Fotosik wkońcu zadziałał:multi:ale musze sobie obczai c ten photobuck;) Fotki nie z imprezki ale ze spacerku nad wode:multi: Quote
Skibka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 http://images30.fotosik.pl/237/ccae82d4b62be235.jpg -Jaki uśmiechnięty pyszczek..:loveu::loveu::loveu: Widac że lubi wodę! :evil_lol: Quote
karja Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Skibka']http://images30.fotosik.pl/237/ccae82d4b62be235.jpg -Jaki uśmiechnięty pyszczek..:loveu::loveu::loveu: Widac że lubi wodę! :evil_lol: bardziej od wody lubi patyczki:evil_lol::evil_lol: chociaz pływać się boi, jak tylko poczuje ze za głeboko i nie staje to wraca i bierze pierwszego lepszego z bregu patyczka i taszczy go na brzeg:eviltong: Quote
LeCoyotte Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 http://images28.fotosik.pl/229/e6d9d5659c9acb69.jpg jaaaaka ta Kura jest fajna:loveu:;) [quote name='karja']jak tylko poczuje ze za głeboko i nie staje to wraca i bierze pierwszego lepszego z bregu patyczka i taszczy go na brzeg:eviltong: haha jak moja mała czarna;) jak poczuje, że za głęboko weszła to zawraca:evil_lol: Quote
karja Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 A My mamy teraz wakacje :multi: I Kura szaleje z radości ze do domu wróciliśmy, ma takie napady szału i biega po całym ogrodzie zataczając wielkie koła i imponuje mi szybkością jaką osiąga przy tym:evil_lol::evil_lol:Biedny pies musi odreagować mieszkanie w bloku:shake:;) Quote
LeCoyotte Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Anja93 napisał(a):Ja odwiedzam :loveu: ja też:cool1: pokaż jakieś nowe zdjęcia jak szaleje w ogrodzie:razz: Quote
karja Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Anja93 napisał(a):Ja odwiedzam :loveu: dziękujemy:loveu: Quote
karja Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 LeCoyotte napisał(a):ja też:cool1: pokaż jakieś nowe zdjęcia jak szaleje w ogrodzie:razz: Tyż dziekujemy za odwiedzinki:loveu: ale fotek chyba nie bedzie bo u nas tak gorąco że sie mozna rozpłynąć, a w niedziele raniutko wyjezdzam to przez tydzien nic nie bedzie..ale poszukam jakis fot na kompie i czyms was zaskoczymy:cool3: Quote
zuzolandia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 mnie nie bylo bom sie wczasowala;-) hihi alem juz wrocila....nie na dlugo ale jestem jakby cio;-) Quote
Ola&Kika Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Kura ma świetne imię :lol: Aż żałuję że ja swojej tak nie nazwałam ;) I w ogóle bardzo mi się spodobała, fajną ma fryzurę. Mam nadzieję że jakieś nowe fotki się tu niedługo pojawią :razz: Quote
orpha Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Jest po prostu przeuroczo przeurocza :multi::multi: , słodziutka psinka :loveu: Quote
zuzolandia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 hello ...trza tu nieco odkurzyc hihihi bo pajeczyna zarastac zaczyna ten watek !!!! Quote
Skibka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Czekamy na fotki! :lol: Już dawnoOo nie było..:roll: Quote
karja Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 cześć cioteczki kochane:loveu: U nas pustki bo wakacje i pańcia zaniedbała galerie:oops: ale obiecuje sie poprawic i jakies fajne fotki porobić Kurze , tylko u nas upały dziś 32 stopnie w cienu masakra, a my na wsi jesteśmy a tu sucho..nawet zadnego bagna nie ma żeby się pomoczyc, ale jutro do domku wracamy to nad jeziorko bedziemy chodzic:multi:i Kura bedzie mogła sie ochłodzić i wyszlaleć Quote
Fenris Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 karja napisał(a):cześć cioteczki kochane:loveu: U nas pustki bo wakacje i pańcia zaniedbała galerie:oops: ale obiecuje sie poprawic i jakies fajne fotki porobić Kurze , tylko u nas upały dziś 32 stopnie w cienu masakra, a my na wsi jesteśmy a tu sucho..nawet zadnego bagna nie ma żeby się pomoczyc, ale jutro do domku wracamy to nad jeziorko bedziemy chodzic:multi:i Kura bedzie mogła sie ochłodzić i wyszlaleć Ty sie nie tłumacz, tylko fotki dawaj!! W pełnym słońcu, w trawie czy jakkolwiek spacerowe :eviltong: Quote
karja Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Fenris napisał(a):Ty sie nie tłumacz, tylko fotki dawaj!! W pełnym słońcu, w trawie czy jakkolwiek spacerowe :eviltong: cześć cioteczka:evil_lol::eviltong: w słońcu to by mi sie aparat rozpłynął...:cool1: Quote
karja Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Cze Cioteczki:lol: mamy troche fotek i niespodzianke:evil_lol: sie denerwowała ze ja budze;) Quote
karja Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Niespodzianki to Fotki naszej domowej Kaji -podróby owczarka albo inaczej zwanej tez wilkiem chociaz do wilka jej duuuzo brakuje:cool1: Kaja ma 8 lat i baardzo fajny charakter inne psy olewa nawet jak ja zaczepiaja do ludzi jest przyjaznie nastawiona i spokojna bardzo spacerki znia to przyjemnosc wiec poku jestesmy w domu to sie panna na fotki załapała:evil_lol: Quote
Skibka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Oj ta Kureczka :loveu::loveu: Bardzo fotogeniczna jest. A Kaja to też Twój pies? Czemu wcześniej jej nie pokazywałaś? :mad: Quote
Recommended Posts