Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 763
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

"Świstak":razz:
Stały numer Kury -jak coś chce to potrafi nawet przez godzine tak stać..a oprócz jedzonka to najczęściej chce żeby ją przytulić..:loveu:kochana taka moja.

Sobie tak patrze..

Rozwalona taka jakas:evil_lol:

• 5 months later...
Posted

Dziękujemy bardzo za odwiedzinki:loveu:

Kura bo kiedyś zaraz jak do nas trafiła próbowaliśmy ją ostrzyc z kolegą...i nie wyszło, i się okazało że to taka Kura jest pod kupą futra; mała chuda taka i tak zostało Kura i stąd jej imię:lol:

A to że kura do mnie trafiła to przez przypadek..na allegro "wpadło" mi w oko ogłoszenie jej i jej maluchów. Tak sobie popatrzyłam małe to, chuderlawe takie kudłate a ja uwielbiam duuuuże psy.:evil_lol:
ale z ciekawośći zadzwoniłam, chciałam zapytac i szczeniaka ale nikt nie odbierał wiec dalam sobie spokój..a ze dzwonilam z tel mamy i jak ludzie z domu tymczasowego zadzwonili to mama odebrała.. i potem zaczeła sie opowieść o biednej suńce i o tym ze wszyscy chca szczeniaka a nikt jej nie chce i tak złapało za serce hehe ale nim do nas trafiła to długa droga bo sunka byla na innym koncu polski a i moje osobiste sprawy mnie zatrzymywaly ale sie udało :loveu:

A Kury ulubione zajecie to tulenie..cały dzień mogła by sie tulić:shake::loveu:

Posted

A tak wogóle to jest pies studencki, pojechała ze mną na studia i jest atrakcją każdej imprezy:evil_lol: zawsze uda jej się coś wyżebrac:shake:
a za kurczaka to wszystko by zrobila..

i tutaj jeszcze Kurka

z ulubioną zabawką

Posted

Anja93 napisał(a):
to z butelką powala na kolana! Przepiękne ma oczka i taki uśmiechnięty pychol!:)

butleka musi byc:razz: z jedną to nawet śpi:evil_lol:

Posted

Śliczność :loveu::loveu:
Ładnie ostrzyżona do twarzy jej tak :evil_lol:
Będziemy tu częściej zaglądać bo sama słodycz.:loveu:
A ile Kurka ma lat?

Posted

Jak do mnie trafiła miaął okolo 2 lata to teraz tak koło 4 wychodzi ze ma ale mi sie zdaje ze moze miec troche więcej albo moze taka jest "podniszczona" sama nie wiem..
a tu kolejne fotki:lol:

co tam piszczy w trawie?

uśmiech prosze:lol:

Posted

Cześć!
zawędrowałam i do Was ; )
Śliczny piesek i jakie nietypowe imię :evil_lol:

Jak reaguja ludzie na ulicy jak wołasz do psa Kura ? ; )

Posted

smallpati napisał(a):
Iiii jakie cudo :loveu::loveu:

śliczna i taka nie typowa :loveu::loveu:

dziękujemy za odwiedzinki Moli też jest sliczna i orgnalna:loveu:

Posted

:evil_lol:

Iza13 napisał(a):
Cześć!
zawędrowałam i do Was ; )
Śliczny piesek i jakie nietypowe imię :evil_lol:

Jak reaguja ludzie na ulicy jak wołasz do psa Kura ? ; )

dzieki za odwiedzenie nas:loveu:
A z imieniem to wiele śmiesznych sytuacji było..najlepiej jak się stasze panie :evil_lol: Kiedyś jechałam do domu i na pkp odprowadzał nas kolega taki typowy "skate" a że było zimno i padał deszcz to kura zmokła i wyglądała śmiesznie bardzo..mala chuda mokra
i na pkp poszlam kupic bilet a kolega stał w tych swoich szerokich portkach z kura i z wielka torba podrózna w fioletowe kwiatki:evil_lol:
a ja stoje jakies 10 metrów dalej i słysze jak jakas babcia podchodzi i mowi do psa "oj malutka czemu ty taka mokra co? co on ci zrobil?"
a ja tylko czekałam jak ona go zapyta jak piesek ma na imie:evil_lol::evil_lol:
i slysze;" jak ten pies sie nazywa?" a on "kURA" HAHAHA ale babcia sie zdziwila popatrzyla na niego an psa na torbe pokrecila nosem i mowi do psa "biedny piesek a taki ladny a takie brzydkie imie ci dali..:shake:"
hehe a mina mojego kolegi byla bezcenna:evil_lol::loveu:

Posted

Hehe takie są konsekwencje oryginalnego imienia.. :lol: Kurka jest śliczna pewnie masa kogutów się za nią odwraca.:cool3:
Prosimy o więcej fotek!!:razz:

Posted

Fotki? prosze bardzo:lol:

na motocyklu:evil_lol:

w pociągu coś wywąchła:razz:

obrazila sie ze jej przeszkadzam spac:evil_lol:

ze mna:cool1: