Axusia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ostatnio zainteresowałam się tym psim sportem, moja kluska o dziwo bardzo chętnie bawi sie w łapanie "latających talerzy" wyskakuje, łapie przynosi i pomyslałam sobie ze moze pojdziemy w ten sport, ale nie zabardzo wiem gdzie w gdyni i okolicach mozna trenowac Frisbee. Za jakie kolwiek info będe bardzo wdzieczna :cool3: Quote
Blow Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Axusia napisał(a):Ostatnio zainteresowałam się tym psim sportem, moja kluska o dziwo bardzo chętnie bawi sie w łapanie "latających talerzy" wyskakuje, łapie przynosi i pomyslałam sobie ze moze pojdziemy w ten sport, ale nie zabardzo wiem gdzie w gdyni i okolicach mozna trenowac Frisbee. Za jakie kolwiek info będe bardzo wdzieczna :cool3: Gdziekolwiek chcesz:cool2: Quote
Eve-linka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Axusia napisał(a):Ostatnio zainteresowałam się tym psim sportem, moja kluska o dziwo bardzo chętnie bawi sie w łapanie "latających talerzy" wyskakuje, łapie przynosi i pomyslałam sobie ze moze pojdziemy w ten sport, Zajrzyj tutaj: http://www.discbusters.com/dogfrisbee_0.html Quote
wix Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 W Sopocie rusza sekcja frisbee, zajecia w soboty i niedziele o 15 na Hipodromie :) po zajeciach do agility Quote
Lusia8193 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Na Polance Redłowskiej w Gdyni ; ] Dość duża polanka . Spokojnie można przyjechać ;P Quote
Recommended Posts