Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tymi zdjęciami to tak pomalutku musimy, ale troszkę ich będzie :)

Tutaj przy próbie nakłonienia go do wejścia do samochodu...
Tak jak pisaliśmy jakość nie najlepsza a i chłopak nie pozował więc tak to wygląda - ale mniej więcej widać ;)

Tak czy siak chyba żadne zdjęcie nie odda jego faktycznego uroku...

Posted

Dzięki za wrzucanie ... :loveu: :loveu: :loveu:

Tutaj już w aucie, oczywiście na tylnym siedzeniu - gdzieżby tam w bagażniku sam jechał :lol:

A kuku ;) Prawda, że jestem przesłodki ???

Co do imienia to po debacie w domu zapadła decyzja, że to jest Gryf i już :eviltong:

Posted

No kochani - przyciągacie bidy już na całego :cool3:
Piękny psiak i gratuluję akcji :loveu:
Mam nadzieję, że mimo wszystko się zgubił :( Jest przepiękny i taki duuuży

Posted

[FONT=Verdana]Nie możesz przystojniaku tak bardzo spadać, więc zaraz wkleimy jeszcze fotki.[/FONT]

[FONT=Verdana]Co do tatuażu [/FONT]effa [FONT=Verdana]to uszy są przeszukane – brak, a pachwina tylko tyle ile udało się dojrzeć, ale jak na razie chłopak brzuszka nie pokazywał – co zresztą nie jest dziwne…[/FONT]

[FONT=Verdana]Będziemy się starali obejrzeć dokładnie, ale kiedy się odważy pokazać nie wemy… Oby szybko.[/FONT]

[FONT=Verdana]Oj tak Seaside przyciągamy, nawet bardzo tylko, choć byśmy chcieli (a uwierzcie bardzo chcemy – w nim nie da się nie zakochać) to już 5 stwora wziąć nie możemy :shake:[/FONT]

[FONT=Verdana]A co do gratulacji to bardzo byśmy chcieli żebyś mogła pogratulować już takiej szczęśliwie zakończonej akcji…[/FONT]
[FONT=Verdana]Wierzymy, że niedługo będziesz mogła :p[/FONT]

[FONT=Verdana]Gryfik baaardzo dziękuje za wszystkie kciuki trzymane w jego intencji :evil_lol:[/FONT]

Posted

Tak sobie chwilkę siedziałem i obserwowałem co tam się z tyłu dzieje...
Ale troszkę przymała ta kanapa :evil_lol:

I ciągle mi tą lampą po oczach świeci...

Przytulę się...

Ooo, właśnie tak ślicznie się tulam i daję buziaczki ...
(Jęzor nie został uchwycony :lol:)

Rany, uwierzcie my naprawdę już go strasznie kochamy :loveu: :loveu: :loveu:

Jest cudny !!!

Horror po prostu :placz: :placz: :placz:

Posted

To jeszcze na dobranoc się pochwalimy bo wcześniej zapomnieliśmy.
Mieliśmy okazję przekonać się, że Gryfik nie zjada kotów :multi:

W hotelu było kilku przedstawicieli tegoż gatunku i kończyło się na powąchaniu...

Maleńki śpij spokojnie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Justysia i Grześ']

Ale łeb :crazyeye: :loveu: Przepiękne psisko, fajnie że się o niego zatroszczyliście! i do tego taki kochany, myślę że szybko znajdzie się jakiś domek :)

Posted

Właśnie weszliśmy do domu (udało nam się wygospodarować tylko chwilkę na chińską zupkę :roll:) i musimy lecieć spowrotem z naszymi psami itp...

A więc informujemy, że byliśmy u naszego Gryfika -> rozczulił nas zupełnie radosnym powitaniem (oj ten słodki merdający ogonek) a na koniec doszczętnie połamał serca płaczem gdy odchodziliśmy :placz: :placz: :placz:

On jest taki opanowany, wszystkie nasze decyzje przyjmował spokojnie i z pokorą a dzisiaj robił wszystko żeby iść z nami :-( :-( :-(

To straszne chwile tak patrzeć na niego stojącego na dwóch łapach i proszącego... :placz: :placz: :placz:

Posted

[FONT=Verdana]No pewnie, że cudny :loveu:[/FONT]
[FONT=Verdana]A o której byłyście godzinie ?[/FONT]

[FONT=Verdana]Co do ogłoszeń to prosimy bardzo o pomoc w ich wstawianiu bądź chociaż żeby ktoś nam ułatwił troszkę życie i wrzucił nazwy portali gdzie moglibyśmy je wstawiać bo fakt faktem zbyt dużego doświadczenia w tym nie mamy…[/FONT]
[FONT=Verdana]Czasu u nas jeszcze mniej i sami nie wiemy w co ręce w danej chwili włożyć :roll:[/FONT]

[FONT=Verdana]Gdyby ktoś mógł Gryfa gdzieś umieścić to prosimy podać nr 600 25 33 08 i e-maila nostradamus1982@wp.pl[/FONT]

[FONT=Verdana]Z góry dziękujemy za pomoc :loveu:[/FONT]

Posted

ja dzis nie ialam kiedy jechac do niego...pewnie bym sie pobeczala zostawiajac go samego znowu w zimnym boksie...wchodzi wogole do budy? je sucha karme?

gdzie szukac tego domu no gdzie?:-( fani rasy pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!