Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaglada zaglada tylko załozyłam watek Borysowi na pieski juz w nowym domu tylkozdjec wkleic nie moge nie wiem dlaczego:/ Jak tam ta psina co sie rozchorowała?? Napiszcie bo i u naszego nie obyło sie bez przeziebienia tylko ze juz drowy jest:)

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pluszak napisał(a):
Zaglada zaglada tylko załozyłam watek Borysowi na pieski juz w nowym domu tylkozdjec wkleic nie moge nie wiem dlaczego:/ Jak tam ta psina co sie rozchorowała?? Napiszcie bo i u naszego nie obyło sie bez przeziebienia tylko ze juz drowy jest:)

Ktoś ją ukradł podobno (relacja od BożenyG) :placz::placz::placz:

Posted

klusek04 napisał(a):
Co z tymi ludźmi, nie potrafią normalnie zaadoptować? :mad:

A skąd oni majo wiedzieć, co to znaczy zaadoptować ..... Ci, co wiedzo, sie nie bojo

O czym my rozmawiamy .... Przecież te ludzie (w zdecydowanej większości) nie wiedzo, o czym my do nich mówiemy, wypowiadając magiczne słowo "sterylizacja" :-(

• 2 months later...
Posted

PO WIELU ,WIELU PROBACH UDALO SIĘ ZŁAPAĆ MAMUSIĘ SZCZENIAKOW. W TEJ CHWILI JEST WŁAŚNIE STRERYLIZOWANA . TO NAPRAWDĘ CUD ,ZE TO SIE UDAŁO.A MIELIŚMY Z SUNIĄ BARDZO WEESOŁO .SZCZENIŁA SIE REGULARNIE 2 RAZY W ROKU .MIOTY BYŁY BARDZO LICZNE ( CO WIDAĆ NA PIRWSZEJ STRONIE:lol:) DZIECI MIAŁA PIEKNE , ALE JUŻ JEJ PODZIĘKUJEMY .SPRAWDZIŁA SIĘ JAKO MATKA:lol: A WIĘC CIESZĘ SIĘ BARDZO BARDZO ,ZE SIĘ UDAŁO:multi::multi::multi:

• 2 weeks later...
Posted

Sunia ze stacji czuje sie siuper. Zawsze jak mnie widziała to uciekała,ale teraz to już jak widzi mój samochód,nie ma jej w sekundzie. Chyba mnie nie lubi:lol:.trudno ja i tak ja lubie