pluszak Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Zaglada zaglada tylko załozyłam watek Borysowi na pieski juz w nowym domu tylkozdjec wkleic nie moge nie wiem dlaczego:/ Jak tam ta psina co sie rozchorowała?? Napiszcie bo i u naszego nie obyło sie bez przeziebienia tylko ze juz drowy jest:) Quote
Majaa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 pluszak napisał(a):Zaglada zaglada tylko załozyłam watek Borysowi na pieski juz w nowym domu tylkozdjec wkleic nie moge nie wiem dlaczego:/ Jak tam ta psina co sie rozchorowała?? Napiszcie bo i u naszego nie obyło sie bez przeziebienia tylko ze juz drowy jest:) Ktoś ją ukradł podobno (relacja od BożenyG) :placz::placz::placz: Quote
klusek04 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Co z tymi ludźmi, nie potrafią normalnie zaadoptować? :mad: Quote
Majaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 klusek04 napisał(a):Co z tymi ludźmi, nie potrafią normalnie zaadoptować? :mad: A skąd oni majo wiedzieć, co to znaczy zaadoptować ..... Ci, co wiedzo, sie nie bojo O czym my rozmawiamy .... Przecież te ludzie (w zdecydowanej większości) nie wiedzo, o czym my do nich mówiemy, wypowiadając magiczne słowo "sterylizacja" :-( Quote
BożenaG Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 PO WIELU ,WIELU PROBACH UDALO SIĘ ZŁAPAĆ MAMUSIĘ SZCZENIAKOW. W TEJ CHWILI JEST WŁAŚNIE STRERYLIZOWANA . TO NAPRAWDĘ CUD ,ZE TO SIE UDAŁO.A MIELIŚMY Z SUNIĄ BARDZO WEESOŁO .SZCZENIŁA SIE REGULARNIE 2 RAZY W ROKU .MIOTY BYŁY BARDZO LICZNE ( CO WIDAĆ NA PIRWSZEJ STRONIE:lol:) DZIECI MIAŁA PIEKNE , ALE JUŻ JEJ PODZIĘKUJEMY .SPRAWDZIŁA SIĘ JAKO MATKA:lol: A WIĘC CIESZĘ SIĘ BARDZO BARDZO ,ZE SIĘ UDAŁO:multi::multi::multi: Quote
BożenaG Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Sunia ze stacji czuje sie siuper. Zawsze jak mnie widziała to uciekała,ale teraz to już jak widzi mój samochód,nie ma jej w sekundzie. Chyba mnie nie lubi:lol:.trudno ja i tak ja lubie Quote
Recommended Posts