BożenaG Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Są prześliczne i wciąż szukają domków.Zima tuż tuż. Quote
saga_86 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Szczeniaczki zmykajcie do nowych domków! Quote
halbina Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Tyle szczęścia czeka na człowieka... tylko brać i kochać! Quote
pluszak Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Rozmawiałam dzis z panią Bożeną i biły piesek trafi do mnie w sobote. Już sie nie moge doczekać aż psina zamieszka z nami :multi: Tak strasznie czekam że już chce soboty!!! Inarazie chodze i kupuje zabawki i miseczki mam nadzieje że szelki które mamy po suni będą pasowac bo jakos nie lubie na smyczy. A prezentowac powinnien sie ładnie biały miś w szelkach moro... pewnie sunie będą za nim piszczały :eviltong: tylko niech ktoś podpowie imię bo nie wiem czy ma byc polo czy inaczej.. Pozdrawiam i obiecuje załoze topik o piesku i bede pisac jak rośnie żeby taka kronika z tego była. Cierpliwie wiec czekam soboty. Quote
saga_86 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Hehe czyżby psiak wypatrzony na świętokrzyskie schronisko?:cool1: Bo tam nazwałam go Polo:lol: Psiak jużw każdym razie w nowym domku i czekamy na relację:lol: Quote
halbina Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Prosimy o aktualne info, ile psiakó szuka domu? Które? Quote
KamaG Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Tylko jedna suczka została, ale to Bożena wie która, podobno najładniejsza coś nam Pluszak nie zagląda tu, pewnie się przytulają z białym misiem, ale na gg pisała, że jest super, tylko po kąpieli nie koniecznie taki biały Quote
halbina Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 No to kluseczkę do domku jakiegoś...:lol: Quote
Majaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Znam te psy w miarę ... Kluseczkę widziałam niedawno, a na zdjęciach nie wiem, która to :oops::crazyeye: Chyba ta ale to duże chyba ;) Quote
KamaG Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 czy to nie on, czasem? bo ja też stawiałam po pyszczku na to szczenię ale mam wątpliwości czy to tam na dole to nie "pędzel" jest? Quote
Majaa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Kamkam napisał(a):czy to nie on, czasem? bo ja też stawiałam po pyszczku na to szczenię ale mam wątpliwości czy to tam na dole to nie "pędzel" jest? Litości!!!! Sukowe ipsie pędzle są w zupełnie innych miejscach :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 I tu sie rozbawilam Kamkam :cool3: Pedzelek :loveu: Quote
KamaG Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 :oops::oops::oops::oops::oops: tak się wstydam... ale zabłysnęłam wiedzą psią... zwalę na brak doświadczenia ze szczeniorami a zresztą moja sucz nie ma pędzla, dlaczego ja tam dżajka i pędzel widziałam:crazyeye:, tylko jak teraz pomyślę to właściwie tyłem do przodu:cool1: no cóż wybaczcie:modla: Quote
KamaG Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Właśnie dzwoniła Bożena, suńka jest chora, dopadł ją wirus zapalenia gardła i krtani. Czy ktoś mógłby jej dać tymczas? chociaż do wyzdrowienia? Moje psy też chorują, i jeszcze z innych przyczyn ja nie mogę Quote
Majaa Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Biedna sunia - została sama i się rozchorowała :-( Dobrze, że Bożena wzięła ją do domu ! Quote
klusek04 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 To ma ta Bożena strasznie dużo bid na głowie. Quote
Majaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 klusek04 napisał(a):To ma ta Bożena strasznie dużo bid na głowie. Bywało gorzej u Bożeny ... Znacznie gorzej .... W domu ma obecnie Dżekiego i na noce zabiera tą małą sunieczkę ze stacji Quote
Recommended Posts