Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam dzis z panią Bożeną i biły piesek trafi do mnie w sobote. Już sie nie moge doczekać aż psina zamieszka z nami :multi: Tak strasznie czekam że już chce soboty!!! Inarazie chodze i kupuje zabawki i miseczki mam nadzieje że szelki które mamy po suni będą pasowac bo jakos nie lubie na smyczy. A prezentowac powinnien sie ładnie biały miś w szelkach moro... pewnie sunie będą za nim piszczały :eviltong: tylko niech ktoś podpowie imię bo nie wiem czy ma byc polo czy inaczej.. Pozdrawiam i obiecuje załoze topik o piesku i bede pisac jak rośnie żeby taka kronika z tego była. Cierpliwie wiec czekam soboty.

Posted

Tylko jedna suczka została, ale to Bożena wie która, podobno najładniejsza
coś nam Pluszak nie zagląda tu, pewnie się przytulają z białym misiem, ale na gg pisała, że jest super, tylko po kąpieli nie koniecznie taki biały

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Znam te psy w miarę ... Kluseczkę widziałam niedawno, a na zdjęciach nie wiem, która to :oops::crazyeye:

Chyba ta ale to duże chyba ;)

Posted

Kamkam napisał(a):
czy to nie on, czasem? bo ja też stawiałam po pyszczku na to szczenię ale mam wątpliwości czy to tam na dole to nie "pędzel" jest?

Litości!!!! Sukowe ipsie pędzle są w zupełnie innych miejscach :evil_lol:

Posted

:oops::oops::oops::oops::oops: tak się wstydam... ale zabłysnęłam wiedzą psią... zwalę na brak doświadczenia ze szczeniorami a zresztą moja sucz nie ma pędzla, dlaczego ja tam dżajka i pędzel widziałam:crazyeye:, tylko jak teraz pomyślę to właściwie tyłem do przodu:cool1:
no cóż wybaczcie:modla:

Posted

Właśnie dzwoniła Bożena, suńka jest chora, dopadł ją wirus zapalenia gardła i krtani.
Czy ktoś mógłby jej dać tymczas? chociaż do wyzdrowienia? Moje psy też chorują, i jeszcze z innych przyczyn ja nie mogę

Posted

klusek04 napisał(a):
To ma ta Bożena strasznie dużo bid na głowie.

Bywało gorzej u Bożeny ... Znacznie gorzej ....
W domu ma obecnie Dżekiego i na noce zabiera tą małą sunieczkę ze stacji