BożenaG Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Jestem wsciekła!!!Wczoraj ktos zabrał jednego pieska.Dziś znowu dwa.Pojechałam zaszczepić trzy które zostały.Przyjeżdzam z lecznicy a Tu prosze ktoś sie rozmyślił i jednego pieseczka zwrócił.Tak wiec jest ich 4.Jutro musze jechać zaszczepic tego który wrócił.Bardzo sie o nie martwię.Mam nadzieje ,ze trafiły do dobrych domków Quote
KamaG Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 prześliczne małe kluseczki na górę! Dobrze, że chociaż odnieśli tego szczeniorka na miejsce a nie wywalili gdziekolwiek... Quote
klusek04 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ludzie są po prostu nieodpowiedzialni. Quote
BożenaG Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Malenstwa sa prze- super.Rozrabiaki straszne. Domki dla nich potrzebne szybciutko!!! Quote
KasiaM Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 BożenaG napisał(a):Malenstwa sa prze- super.Rozrabiaki straszne. Domki dla nich potrzebne szybciutko!!! zapraszamy po domki!!!!!:loveu: Quote
Majaa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 To w sumie ile ich jest jeszcze? Zgubiłam się :oops: Quote
saga_86 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Coś pusto tu, czyżby wszystkie szczeniaki juz były w domkach?:roll: Quote
BożenaG Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Niestety nie wszystkie Biedactwa sa w domkach.Zostało jeszcze cztery.Jedna dziewczynka i trzech chłopaków. Najgorsze,ze ferajna coraz bardziej oddalają sie od legowiska. Gnojki podchodzą juz pod ulice.A wiemy co to może oznaczać:-( Quote
KamaG Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Szczenięta rasy "coctail" (wszystkiego po trochu) trzech chłopców i dziewczynka mają ok. siedmiu tygodni, są odrobaczone i wstępnie zaszczepione, będą średniej wielkości. Pilnie potrzebują nowych kochających domów. Tak się ogłaszają tu: http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=927425&cid=170 Quote
BożenaG Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Szczyleczki dzis miały sesje zdjeciową. :cool3:Pzesle wszystkie do Kamkam i ta dobra kobieta wstawi:lol: Quote
KamaG Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 dobra kobieta wstawia;) zbioróweczka-szczylki które wciąż szukają swojego miejsca cykl pod tytułem: "jak się załatwia młodzież" Quote
Atina Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A ten biały z ostastnich zdjęć to psiak czy suczka? Quote
BożenaG Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Dobrze,ze wczoraj nie napisałam dobrej wiadomości ,ze jeden z psiaków znalazł domek.Bo wczoraj domek był a dziś go nie ma:shake:Pani pieska zwróciła ,ponieważ kupiła sobie szczeniaka labradora:-( Quote
marillka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 zapraszam biegnijcie na pierwszą - po domki!!!!!! :Dog_run: Quote
Majaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 BożenaG napisał(a):Dobrze,ze wczoraj nie napisałam dobrej wiadomości ,ze jeden z psiaków znalazł domek.Bo wczoraj domek był a dziś go nie ma:shake:Pani pieska zwróciła ,ponieważ kupiła sobie szczeniaka labradora:-( Może kolejny dzień coś wniesie ..... Quote
DuDziaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 BożenaG napisał(a):Dobrze,ze wczoraj nie napisałam dobrej wiadomości ,ze jeden z psiaków znalazł domek.Bo wczoraj domek był a dziś go nie ma:shake:Pani pieska zwróciła ,ponieważ kupiła sobie szczeniaka labradora:-( Nonie ja bym ja chyba zabila i zabrala jeje tego labladora... !!!! ipewnie bezrodowodu....alemusi poszpanowac rasa!!!!! :angryy::angryy::angryy: Quote
BożenaG Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Mam nowe wiesci!!! wczoraj poszedł do domku jeden z psiaków. Quote
Recommended Posts