Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MhMmM.. prosze państwa a o to Gabi, Gabi to malutka sunia a'la jamnik.
Mimo ze ma juz za soba 8latek to bawi i szaleje jak maly szczeniak tylko to jest pozostalo w boksie z innymi psiakami. Gabi nadaje sie do mieszkania w bloku, nie potrzebuje wiele.. Gabi tez chce zyc jak inne psy, miec swoja wlasna miseczke z jedzonkiem, swoj kocyk na ktorym moglaby spac, a najbardziej swojego czlowieka przy ktorym bylaby najszczesliwsza i kochana przez reszte swojego psiego zycia! czy jej juz nie nalezy sie nic wiecej tylko zimna buda? ogladanie swiatu przez kraty?
Nie, Nie, Nie zasłuzyła na taki los jaki człowiek jej podarowal do tej pory!!
Nie czekaj zabierz Gabi do siebie i podaruj jej lepsze zycie! a zobaczysz ze bedzie najszczesliwsza sunia na tej ziemi!!

To Jest Wlasnie Gabi, sliczna ok.8letnia sunia która bardzo prosi o domek...

Gabi bawiaca sie kamyczkiem

Gabi z kamyczkiem w pyszczku

a co.. jezyka wam pokaze :evil_lol:

troche trzeba powaznie aby domek mnie wrescie zobaczyl ze ja wychowana jestem i umiem sie tez zachowac... co nie?

a tak pilnuje swojego terytorium, wiec mieszkania tez bym potrafila pilnowac aby moi wlasciciele byli ze mnie dumni... :cool3:

Posted

Ayia napisał(a):
MhMmM.. prosze państwa a o to Gabi, Gabi to malutka sunia a'la jamnik.
Mimo ze ma juz za soba 8latek to bawi i szaleje jak maly szczeniak tylko to jest pozostalo w boksie z innymi psiakami. Gabi nadaje sie do mieszkania w bloku, nie potrzebuje wiele.. Gabi tez chce zyc jak inne psy, miec swoja wlasna miseczke z jedzonkiem, swoj kocyk na ktorym moglaby spac, a najbardziej swojego czlowieka przy ktorym bylaby najszczesliwsza i kochana przez reszte swojego psiego zycia! czy jej juz nie nalezy sie nic wiecej tylko zimna buda? ogladanie swiatu przez kraty?
Nie, Nie, Nie zasłuzyła na taki los jaki człowiek jej podarowal do tej pory!!
Nie czekaj zabierz Gabi do siebie i podaruj jej lepsze zycie! a zobaczysz ze bedzie najszczesliwsza sunia na tej ziemi!!

To Jest Wlasnie Gabi, sliczna ok.8letnia sunia która bardzo prosi o domek...

Gabi bawiaca sie kamyczkiem

Gabi z kamyczkiem w pyszczku

a co.. jezyka wam pokaze :evil_lol:

troche trzeba powaznie aby domek mnie wrescie zobaczyl ze ja wychowana jestem i umiem sie tez zachowac... co nie?

a tak pilnuje swojego terytorium, wiec mieszkania tez bym potrafila pilnowac aby moi wlasciciele byli ze mnie dumni... :cool3:

A ja też się pod tym podpisuję i proszę o domek dla psinki.

Posted

Przepraszam za offa ale:
Słuchajcie, zerknijcie może na wątek Poziomki z mojego podpisu. Dziewczyny uratowały sunię ale mają poważne problemy finansowe bo wymaga poważnego leczenia.