szajbus Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wciąz samotna Gabi czeka na kochające serce Quote
szajbus Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Robi sie coraz zimniej, a ona wciąż czeka z nadzieją, ze zabierzesz ją do ciepłego domku Quote
Szyszka Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Gabi pięknie biega za kamyczkiem, sma prowokuje do zabaw :) Jutro wstawie filmik z zabawy kamykiem:) Quote
Ayia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 MhMmM.. prosze państwa a o to Gabi, Gabi to malutka sunia a'la jamnik. Mimo ze ma juz za soba 8latek to bawi i szaleje jak maly szczeniak tylko to jest pozostalo w boksie z innymi psiakami. Gabi nadaje sie do mieszkania w bloku, nie potrzebuje wiele.. Gabi tez chce zyc jak inne psy, miec swoja wlasna miseczke z jedzonkiem, swoj kocyk na ktorym moglaby spac, a najbardziej swojego czlowieka przy ktorym bylaby najszczesliwsza i kochana przez reszte swojego psiego zycia! czy jej juz nie nalezy sie nic wiecej tylko zimna buda? ogladanie swiatu przez kraty? Nie, Nie, Nie zasłuzyła na taki los jaki człowiek jej podarowal do tej pory!! Nie czekaj zabierz Gabi do siebie i podaruj jej lepsze zycie! a zobaczysz ze bedzie najszczesliwsza sunia na tej ziemi!! To Jest Wlasnie Gabi, sliczna ok.8letnia sunia która bardzo prosi o domek... Gabi bawiaca sie kamyczkiem Gabi z kamyczkiem w pyszczku a co.. jezyka wam pokaze :evil_lol: troche trzeba powaznie aby domek mnie wrescie zobaczyl ze ja wychowana jestem i umiem sie tez zachowac... co nie? a tak pilnuje swojego terytorium, wiec mieszkania tez bym potrafila pilnowac aby moi wlasciciele byli ze mnie dumni... :cool3: Quote
luka1 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ayia napisał(a):MhMmM.. prosze państwa a o to Gabi, Gabi to malutka sunia a'la jamnik. Mimo ze ma juz za soba 8latek to bawi i szaleje jak maly szczeniak tylko to jest pozostalo w boksie z innymi psiakami. Gabi nadaje sie do mieszkania w bloku, nie potrzebuje wiele.. Gabi tez chce zyc jak inne psy, miec swoja wlasna miseczke z jedzonkiem, swoj kocyk na ktorym moglaby spac, a najbardziej swojego czlowieka przy ktorym bylaby najszczesliwsza i kochana przez reszte swojego psiego zycia! czy jej juz nie nalezy sie nic wiecej tylko zimna buda? ogladanie swiatu przez kraty? Nie, Nie, Nie zasłuzyła na taki los jaki człowiek jej podarowal do tej pory!! Nie czekaj zabierz Gabi do siebie i podaruj jej lepsze zycie! a zobaczysz ze bedzie najszczesliwsza sunia na tej ziemi!! To Jest Wlasnie Gabi, sliczna ok.8letnia sunia która bardzo prosi o domek... Gabi bawiaca sie kamyczkiem Gabi z kamyczkiem w pyszczku a co.. jezyka wam pokaze :evil_lol: troche trzeba powaznie aby domek mnie wrescie zobaczyl ze ja wychowana jestem i umiem sie tez zachowac... co nie? a tak pilnuje swojego terytorium, wiec mieszkania tez bym potrafila pilnowac aby moi wlasciciele byli ze mnie dumni... :cool3: A ja też się pod tym podpisuję i proszę o domek dla psinki. Quote
Szyszka Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 To ja dorzucam fotek z wczorajszej sesji zdjęciowej naszej Gwiazdy - Gabi: Jedzonko od cioci Ani było bardzo kuszące :cool3: Quote
Ayia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ona sliczna jest!!! Gabus po domek biegniemy!! :loveu: Quote
Szyszka Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Zapraszam na filmik z udziałem Gabi: http://aressel.wrzuta.pl/film/c6sqHMk8xY/ Quote
szajbus Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Zimna noc, a ona biedna sie tam trzęsie. Masz serce? Przytul do niego Gabi! Quote
Szyszka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Nie zostawiaj jej samej na zimę.:-( Quote
Szyszka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Gabi a gdzieś ty nam ucieka tak daleko?:crazyeye: Quote
szajbus Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Gabi czeka na ciepły kochający domek i cieplutki kocyk Quote
Puchatek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Przepraszam za offa ale: Słuchajcie, zerknijcie może na wątek Poziomki z mojego podpisu. Dziewczyny uratowały sunię ale mają poważne problemy finansowe bo wymaga poważnego leczenia. Quote
Szyszka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Gabi pilnie szuka domku, żebyśmy tylko zdąrzyli przed zimą. Puchatku byłam u Poziomki na wątku, wpłącę grosik po wypłacie ;) Quote
Szyszka Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Gabi jest słodka, wcale nie wygląda na swoje lata, uwielbia się bawic i szaleć, daj jej szanse. Quote
luka1 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Brrrry zimno. Futerko zmoknie i katar gotowy. Domku gdzie twoje ciepełko? Quote
szajbus Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Moknie, marznie ta biedna sunia tylko dlatego, że nikt jej nie chce. Otwórz przed nią drzwi swego domu Quote
Szyszka Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Sunia idzie spać, pewnie zmarznie, ale co CIe to obchodzi Człowieku????????? Ty zaśniesz w ciepłym łóżeczku....to jej marzenie Quote
Kar0la Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Wstawiłam ją tutaj. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87816&page=3 Nie wiem czy dla Pani będzie wystarczająco jamnikowata, ale warto spróbować. Czy ona jest wysterylizowana? Quote
Recommended Posts