szajbus Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Zmieniłam i zaznaczyłam , ze sunia jest po sterylizacji Quote
Szyszka Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Ja tez tak zaznaczyłam, żeby ludzie wiedzieli o co chodzi.Tylko jeszcze ludzie musza być doinformowani jakie to ważne.Połowa ludzi nie zdaje sobie z tego sprawy.Nie ma u nas żadnych informacji w mediach, bilboardach, nic. Nie każdy zna środowisko tak jak my.Jeśli nie będzie sterylek i kastracji problem bezdomnych psów nigdy nie zniknie, ani nawet się nie zmniejszy.Jak dotrzeć do mas???????????? Quote
Szyszka Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Zmiana. W Medorku podjęto decyzję, że koszt adopcji Gabi to 30 zł. Quote
Szyszka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Gabi przypomina, że potrzebuje domku na zimę Quote
szajbus Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Malutka jamniorka czeka na kochające serce Quote
Szyszka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Gabi grzecznie czeka w zgierskim schronisku. Quote
szajbus Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 zima za pasem, jak ona sobie poradzi w zimnym schronie? Quote
Szyszka Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Czy ona nie może miec przyjaciela? Quote
luka1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Taka śliczna psina czeka w schronisku, może na ciebie. Quote
Szyszka Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Ni epozwól by dotrwala tam do zimy. Ona nie ma kudełków, nic jej nie ogrzeje. Jej przyjaciele powoli ida do domków, a ona patrzy i traci nadzieje.:-( Quote
Szyszka Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Kto pokocha mała jamnisiopodobną sunie? Quote
szajbus Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Zblizaja się nocne przymrozki. podaruj jej domek zanim sunia zacznie drżeć z zimna! Quote
Szyszka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Czy będziesz mógł spokojnie wygrzewać się po kołderką myśląc ze ona tam marznie. Quote
Szyszka Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Gabi ciągle prosi, nie pozól by została tam na zimę. Czym zasłużyła sobie na taki los? CZemu nikt jej nie chce? Te kilka lat życia, które już przeżyła, skreślają jej szansę na domek? Nie wierzę. Przeciez jeszcze wiele lat życia przed nią. Może Człowiekowi sprawić wiele radości i wywołać uśmiech na twarzy. Zbliża się ciężki czas dla zwierząt przebywających w schroniskach. Może zima będzie łagodna, a jeśli nie? Tam nie ma ogrzewania, ile jest w stanie znieść to małe ciałko? Nie wiem, ale bardzo się o nią boję. Błagam niech ktoś się zlituje i da Gabi kącik w swoim domku. Quote
szajbus Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Gabi nieustannie prosi o domek kogoś o wrażliwym sercu Quote
Szyszka Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Gabi mówi dobranoc wszystkim, którzy zasypiają w ciepłych łóżeczkach :roll: Ona takiego nie ma:shake: Quote
Szyszka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 I co wyspaliście się ludziska? Domki ciepło Wam było? Gabi na pewno nie. Rano było 6 stopni....:placz: Quote
luka1 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Gabcia taka milusińska a sama w schronisku. Domku daj ciepełko małej psince.Zajmuje tak niewiela miejsca a odwdzięczy się ogromną wiernością. Quote
Recommended Posts