Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oktawio mnie już w tej gminie znają i wiedzą , że jak pytam to i otrzymam odpowiedź :diabloti: Bo oni już próbowali ze mną pogrywać w gerki typu - nie udzielamy inforamacji.Jak kupowaliśmy tą działke na której mieszkamy .... bardzo nie chcieli byśmy to kupili ja byłam innego zdania :evilbat:
Wdepnę tam po niedzieli , bo i tak mam tam interesik ;)

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ziuta-23']Cioteczka co się stało :hmmmm::hmmmm::hmmmm: :evil_lol:
ja juz nie moge patrzec na te filmiki!!
obejrzalam dzis chyba z 10 i mam dosc...jak ludzie moga sie tak zachowywac? skad w nich ta bezdusznosc?
ja jestem tylko jedna, małą nic nie znaczącą istotka, ktora stara sie jak moze zeby pomoc jakiemus kolejnemu anonimowemu psiakowi z zamojskiego schroniska...wbrew rodzinie, wbrew kierownictwu schroniska, wbrew zalowi ktory mnie rozpiera, wbrew bezsilnosci jaką nie raz odczuwam...i co to zmieni? nic ...jestem kropla w morzu tylko:placz:

Posted

a tak powiem wam coś mrocznego - ciekawe co by pomyślały te kreatury z azji widząc te psie zwłoki co to w Krzyczkach odkryto za płotem :( "ile mięsa sie zmarnowało " ?

Posted

[quote name='Vectra']
a tak powiem wam coś mrocznego - ciekawe co by pomyślały te kreatury z azji widząc te psie zwłoki co to w Krzyczkach odkryto za płotem :( "ile mięsa sie zmarnowało " ?

Ty Wiesz Vectra-jesteś inteligenta ale teraz to po prostu genialna!!!:razz:
tyle kilogramów ! taka kooperacja by kwitła!

zobacz jakie podobieństwa-łamigłówka-co Krzyczki co south Korea czy inne:

ciasssno troszkę...

ciasssno tak samo.....

wcześniej padło pytanie o nakazie wybicia 50.000 psów, podaję konkretny link:
http://www.msnbc.msn.com/id/14139027/

Posted

Ja nie bronie teraz chińczyków , Koreańczyków i innych z tamtych rejonów ... rozważam sobie moralność społeczną , bo o ile oni uprawiają to bestialstwo bo kultura , religia, zabobony , mentalność , wiara w ozdrawianie i inne bajery , to o tyle w naszym kraju cywilizowanym , gdzie zwierzęta mają prawa są ustawy , mamy inne zwyczaje inaczej w głowach , nie jadamy psów .... a jednak niektórzy traktują zwierzęta jak azjaci ... albo jeszcze gorzej .. tylko skośnoocy robią to BO j/w to u nas nie pojmuje -

Posted

[quote name='Vectra']Ja nie bronie teraz chińczyków , Koreańczyków i innych z tamtych rejonów ... rozważam sobie moralność społeczną , bo o ile oni uprawiają to bestialstwo bo kultura , religia, zabobony , mentalność , wiara w ozdrawianie i inne bajery , to o tyle w naszym kraju cywilizowanym , gdzie zwierzęta mają prawa są ustawy , mamy inne zwyczaje inaczej w głowach , nie jadamy psów .... a jednak niektórzy traktują zwierzęta jak azjaci ... albo jeszcze gorzej .. tylko skośnoocy robią to BO j/w to u nas nie pojmuje -
no wlasnie...najwyrazniej nie wszyscy u nas maja inaczej w glowach niz ci azjaci...u nich to z dziada pradziada, kultura itp a u nas? skad to sie bierze u nas?

Posted

ale do rzeczy dziewczęta:

powyżej jest zagadka-gdzie są Krzyczki gdzie Chiny-proszę o rozwiązanie łamigłówki-ja wiem, że stopień trudności jest wysoki i pora późna ale może jeszcze odrobinę wysiłku i dacie radę!

Posted

Witam ! Jestem tu nowa i pierwsze co zobaczylam to to okropieństwo ! Byłam wstanie obejrzeć tylko pierwszą minute tego filmu a z tego co widziałam jest tam mnóstwo filmików tego typu jestem wstrząśnięta!Brak mi słów żeby opisać co czuje chętnie bym pokazała tym barbarzyńcom co to znaczy ból ! Czy nie można ich jakoś powstrzymać ?:placz:

Posted

[quote name='Szczurosława']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

futro z psa w rozwinietych krajach?!

a ja miałam już się rozgladać za kurtką, i naiwnie myślałam,że te futra są w większości sztuczne...

ja również do nie dawna tak sądziłam-że dzicz tylko w Chinach.....i tylo skośnoocy-nic bardziej mylnego-:shake:

wiem, że pora na ciepłe kurtki-a zawsze kaptur upstrzony jest.....

Posted

[quote name='oktawia6']ja również do nie dawna tak sądziłam-że dzicz tylko w Chinach.....i tylo skośnoocy-nic bardziej mylnego-:shake:

qrcze...a ja ide jutro po kurtke na zime...jak to sprawdzic?:shake:

• 1 month later...
Posted

[quote name='oktawia6']

Nie zawsze ;)
Szczerze mówiąc, ja chyba idę na łatwiznę. Aby nie mieć problemów i dylematów, moje zimowe kurtki nigdy nie zawierają żadnych futrzastych elementów. Nie muszę się martwić czy zastanawiać, czy to coś zostało wyprodukowane przez człowieka, czy pochodzi ze zwierzaczka. Moje zimowe ubiory są gładkie i łyse (i na pewno nie skórzane).

Posted

[quote name='Mokka']
Nie zawsze ;)
Szczerze mówiąc, ja chyba idę na łatwiznę. Aby nie mieć problemów i dylematów, moje zimowe kurtki nigdy nie zawierają żadnych futrzastych elementów. Nie muszę się martwić czy zastanawiać, czy to coś zostało wyprodukowane przez człowieka, czy pochodzi ze zwierzaczka. Moje zimowe ubiory są gładkie i łyse (i na pewno nie skórzane).

i to mi się podoba!
P.S. Mokka czy medaliony dotarły?

• 1 month later...
Posted

Dopiero teraz natrafiłam na wątek, dobrze że nie obejrzałam tego filmu...bo już się domyślam co mogłabym zobaczyć...Do tej pory nie wiedziałam że w Polsce sprzedaje się futro z psów i kotów...:angryy::angryy::angryy: ale teraz będę ostrożna...

• 1 month later...
Posted

Ja już to oglądałem dawno temu. To jest barbarzyństwo. Tego się nie da opisać. Łzy się do oczu cisną. Wtedy obejrzałem to tylko do połowy i już więcej nie mam zamiaru tego oglądać.

Posted

Nie dałam rady obejrzeć:-(- po 5 sekundach STOP

CO TAM PRACUJE?? BO NA PEWNO NIE SĄ TO LUDZIE! LUDZIE MAJĄ ROZUMY I SUMIENIA!

JEDNYM SŁOWEM SKU*****NY!

Natomiast obejrzałam o krówkach i miałabym na tyle odwagi, żeby każdego z tych .... osobiście poderżnąć tępym nożem zakończonym piłką!:angryy:
Jak Boga kocham, że zrobili ze mnie zabójcę:angryy:

• 2 weeks later...