Daga&Maks Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ola164 napisał(a):Pies mojego wujka jak był młodszy to wcinał trociny :D:D:D:D:D jak u mnie pojawił się chomik to pies też próbował jeść trociny ale chyba mu nie zasmakowało Quote
Psiutka380 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 A moja zjadła cały plaster plastra do opatrunków i nic jej nie było. Pies mojego wuja zjadł obroże owadobójczą i był chory... Quote
teska Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Z dziwnych rzeczy jakie mój pies zjadł to: budzik+baterie-ale przeżył (obyło sie bez operacji), rajstopy moje- ciągnęło sie to za nią potem dłuuuuuuugo i ostatnio książki!!!!! Quote
Daga&Maks Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 mój pies też lubi książki,a właściwie uwielbia.No i zjada też chusteczki :diabloti: Quote
gops Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 moj kapuste i surowe ziemniaki :cool3: no i skarpetki....:diabloti: Quote
monika083 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 moj Bruno lubi surowke z kiszonej kapusty,suszone morele i sliwki,przepada za ciastem drozdzowym,a z rzeczy niejadalnych to rowniez chusteczki,zjadl mi tez skorzanego kapcia(na drugi dzien zwymiotowal) i teraz chowamy wszystkie buty,kiedy zostaje sam. Aha...Brnunol zjada tez swoje zabawki:diabloti: http://www.dogomania.pl/gallery/319/27/5727.html Quote
Frytela Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 a moj pies gustuje w drogich butach, ostatnio bratu zezarl takie strasznie drogie buty, ale mi sie oberwalo, a po za tym pozarl troche ksiazek, poprzegryzał kable od sluchawek ;) ... itd ;) Quote
requiem. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Mój nie pogardzi żurkiem z kiełbachą i kromkami z serem :) :D a kiedyś to zjadł włoczke a pozniej ... no wiecie :D:D Quote
chemicalo Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 pomijając 2 zeszyty, kawałek munduru harcerskiego i skórzany portfel, to mój pies nie zjada żadnych dziwnych rzeczy :diabloti: Quote
monita Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kapusta tak - a najlepiej jak jest bigos i duuuże kawałki mięsa :p Quote
Magd@ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 moje psy zwariowały na puncie smaków fish4dogs , szczególnie tych ze skór ryb :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Magd@ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 kostki z rybiej skóry , śmierdzą rybą że hej , ale psy wciągają aż się uszy trzęsą :) Quote
lorraine Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Fobia co mnie zdumiewa zupelnie nie jest wszystkozerna, mozna powiedziec ze jest wrecz wybredna :roll: Mamy nieustajacy klopot ze szkoleniem bo wiekszosc psich ciastek jest fe. To samo psie kabanosy - zupelnie niejadalne. W jej zyciu sa dwie glowne przyjemnosci - uszy wedzone i wielkie surowe kosci wolowe lub cielece od rzeznika. Wpadlam juz w nalog zdobywania tychze kosci i jak tylko przechodze obok miejsca gdzie moga byc to natychmiast biore co jest :lol: Dziele sie tez ze znajomymi psami ;) Quote
Magd@ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Arga zdecydowanie wszystkożerna :loveu: ale Lucjan to francuski piesek :lol::lol::lol::lol: mało co lubi , chociaż muszę przyznać ze przy Ardze się wyrobił , więcej je, konkurencja do michy swoje robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guest ursa81 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Więc ja mam widocznie prymitywne psy :-( nie doceniają wykwintnej kuchni :placz: Najbardziej interesuje je śmierdzące mięso i inne świństwa suszone i cuchnące padliną... Mój ADHD jak poczuje smrodzik suszonego płucka to oczy wychodzą mu z orbit i zabawnie ciamka pyskiem jak mały psycholek :p Quote
Magd@ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 http://www.fish4dogs.pl/sklep/index.php?p=p_11&sName=nagrody-szkoleniowe proszę :) i polecam :) i fogle ;) Quote
dunia77 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Dziękuję za zachęcenie mnie do poczęstowania psa papryką - ale się zajadał :crazyeye: Quote
gops Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 moj psiak zjadl dzisiaj z apetytem pieczarke po czym popil ja spritem i bardzo mu smakowalo ;) ale ma gazy..nieradze sprawdzac :roll: Quote
iwi10 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Moja również wszystko zjada chociaż już robi się mniej łakoma. Bardzo lubi ze mną zjadać mandarynki i pomarańcze. :lol: A przed świetami ukradła ziemniaki na sałatkę i niestety po nich miała lekkie rozwolnienie. Quote
Recommended Posts