Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z dziwnych rzeczy jakie mój pies zjadł to: budzik+baterie-ale przeżył (obyło sie bez operacji), rajstopy moje- ciągnęło sie to za nią potem dłuuuuuuugo i ostatnio książki!!!!!

Posted

a moj pies gustuje w drogich butach, ostatnio bratu zezarl takie strasznie drogie buty, ale mi sie oberwalo, a po za tym pozarl troche ksiazek, poprzegryzał kable od sluchawek ;) ... itd ;)

Posted

Fobia co mnie zdumiewa zupelnie nie jest wszystkozerna, mozna powiedziec ze jest wrecz wybredna :roll:
Mamy nieustajacy klopot ze szkoleniem bo wiekszosc psich ciastek jest fe.
To samo psie kabanosy - zupelnie niejadalne.
W jej zyciu sa dwie glowne przyjemnosci - uszy wedzone i wielkie surowe kosci wolowe lub cielece od rzeznika.
Wpadlam juz w nalog zdobywania tychze kosci i jak tylko przechodze obok miejsca gdzie moga byc to natychmiast biore co jest :lol: Dziele sie tez ze znajomymi psami ;)

Posted

Arga zdecydowanie wszystkożerna :loveu:
ale Lucjan to francuski piesek :lol::lol::lol::lol: mało co lubi , chociaż muszę przyznać ze przy Ardze się wyrobił , więcej je, konkurencja do michy swoje robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Więc ja mam widocznie prymitywne psy :-( nie doceniają wykwintnej kuchni :placz: Najbardziej interesuje je śmierdzące mięso i inne świństwa suszone i cuchnące padliną... Mój ADHD jak poczuje smrodzik suszonego płucka to oczy wychodzą mu z orbit i zabawnie ciamka pyskiem jak mały psycholek :p

Posted

Moja również wszystko zjada chociaż już robi się mniej łakoma. Bardzo lubi ze mną zjadać mandarynki i pomarańcze. :lol: A przed świetami ukradła ziemniaki na sałatkę i niestety po nich miała lekkie rozwolnienie.