Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja uwielbia parówki i wszelkiego rodzaju szynki/polędwice :diabloti: z bardziej psich rzeczy, to pojedynczo pakowane kabanosy vitakraftu - jeszcze się jej nie znudziły, ale może to przez różnorodność smaków :> poza tym kupuję jej różne rzeczy, czasem tylko jeden raz i wywalam, bo nie chce jeść.. ostatnio tak się nacięłam na ciasteczka z biotyną beapharu - przez 3 dni do nich skakała, a potem olała - i takie ciastka yip yap na odświeżanie oddechu.. też jej miłość szybko minęła ;) wybredna jak właścicielka :evil_lol:

Posted

wlasnie moze mi ktos pomoze .... sa jakies odswierzacze oddechu dla psa? ciasto czy psikacze? wie ktos o takim czyms ...mojemu strasznie smierdzi ze starosci no ale moze jakos pomoc mi mozna ...:diabloti:

Posted

najpierw proponuję udać się do weta, może ma jakiś problem a nie 'ze starości' ;)
a poza tym, co komu pasuje. ja mam cały niewykorzystany asortyment - sznurki miętowe, gryzaki z miętą i pietruszką, gryzaki z chlorofilem i algami, odświeżacz oddechu w sprayu (do którego ma wstręt i ucieka jak najdalej może jak zobaczy), ciasteczka z eukaliptusem, baaaardzo intensywnie pachnący preparat w sprayu na kamień etc. spray odświżający najłatwiejszy w użyciu (ja mam khara), bo nie wiadomo czy psu zasmakują algi albo eukaliptus :diabloti:
a może spróbuj umyć zęby? :>

Posted

probowalam...niewyszlo hihi niedaje sobie ucieka i warczy ;) ma 10lat wiec raczej to ze starosci a wet powiedzial ze moze usunac kamien nazebny ale potrzena jest narkoza a moj pies jest za stary i moze nieprzezyc :roll: wiec kupuje kosci czyszczace ale zapach i tak zostaje...

Posted

cóż, jeśli nie przyzwyczaisz go do tego, że mycie zębów jest w porządku, to kup spray (jak ma kamień, to może beahpar?), wypróbuj ciastka i gryzaki z algami/czym chcesz. może coś podziała ;)